Bankai keičia paslaugų įkainius

Grįžti į straipsnį

#

# portretas
Taip vadinamas Lietuvos centrinis bankas yra nepavaldus LR, o pavaldus ECB ir atstovauja jis ne Lietuvos interesus, o ECB interesus Lietuvoje.

Vasiliauskas

Vasiliauskas portretas
turėjo neleisti šitiems bankams kelti kainas (jis turi tokią teisę). Kadangi šis veiksmas didina žmonių bendrų išlaidų dalį. Jo tiesioginis kaip Lietuvos banko valdytojo darbas yra prižiūrėti ir reguliuoti užsienio bankų veiklą Lietuvoje. Tam jis yra tiesiogiai įpareigotas ir turi priemones bei teises..Bet kaip matome ponas jau daug metų galimai dirba ne Lietuvai, bet šiems visiems užsieniečiams..Gal tada tegul jie p.Vasiliauskui ir algą moka? Prie ko čia mūsų Valstybė, kuri kas mėnesį atseikėja šiam darbuotojui (ir jo kolektyvui) nemažas sumas kaip algą?

@Nuomone

@Nuomone portretas
Plešikai ir ta paysera + dar išsikalineja labiau nei skandinaviski

Anonimui

Anonimui portretas
Teisyngai. Tik to reiktu valdžios klausti, nes prisidengiant kovai su terorizmu ir pinigų plovimo prevencija paprastas žmogelis yra pririštas prie banko per prievarta, kad ir tą patį jo atlyginimą pervedant tik į banką, o kadangi LR veikia skandinaviškų bankų kartelis ir nėra jokių kitų alternatyvų tai ir apiplėšinėja tą žmogelį kaip tik norį, o butent šitie pakeitimai lėtai vedą link grynų pinigų panaikinimo ir kai tai vieną dieną ivyks tada staugsime nuo tokios laisvės ir demokratijos, nes dabar bankui užsimsnius ir be jokios priežasties užblokavus saskaita tai dar bent duonos už grynus likusius piniginei nusipirksi, o kai jų nebus kol saskaitą atblokuos orų gyvam teks būtį.

Nuomone

Nuomone  portretas
Paysera super bankas

Anonimas

Anonimas portretas
kam tie bankai,seniau nezdavo kad sutaupytu,o dabar tik pavagia is taves

Galerijos

Daugiau straipsnių