Specialistas: nesinori kelti panikos, bet grįžti prie buvusių kainų – neįmanoma

Grįžti į straipsnį

to kremliaus kaltė

to kremliaus kaltė portretas
negulėk ant sofkės vandrobą išvertęs, dirbk ir viską turėsi savo - do toho bus ir maskaliai ir usraincai. O jei nori žaisti žaidimą sankcijom į vienus vartus - pasirodo lazda tebeturi du galus, nors tu galvoji kad vieną jau nulaužei.

Zmogus

Zmogus portretas
Kazin kokios srities specialistas daro prognozes apie kainas. Pabandykite isgyventi is pensijos ar minimalios algos. Galite kelti kainas pirks tik maza dalis, o toliau gales patys prekybininkai valgyti, jau dabar aiskiai matosi, kad pirkimai sumazejo.

Klpd.

Klpd. portretas
Padorios valstybės padori valdžia VISADA reguliuoja savo šlies ūkį, kontroliuoja finansinius procesus ir bankų bei verslo darbą.Na o pas mus, kaip čigonų tabore - kaip padiktuos barono šeima taip ir bus.Svarbiausia barono šeimai ir giminei gerai

Jurate

Jurate portretas
Kelkite algas,kad mūsu žmones nesijaustu nereikalingais

Pinansistas

Pinansistas portretas
Patys kalti. Užuot pirkę 22 € kainuojančius "Dvaro" džiovintus sūrelius, sūdytus lašinius po 8,6 € prie Akropolio toks kioskas stovi), Smetonišką sviestą - 200 gr. 3,36 € (1 kg - apie 17 €) ir kitokios prekes, nežinia kodėl tiek pabrangusias, lyg jau gyventume Šveicarijoje, o ne Marijos žemėje, Jūs dalinate savo pasilaidojimo eurus sukčiams. Tad kai kurie viarslinykai nutarė geriau patys iš Jūsų tuos pinigus nugvelbti. Ko jie blogesni už sukčius? O gal turite per daug laidotuvėms prisitaupę ir ketinate pakviesti kad Jūsų šermenis pravestų Valinskienė su Valinsku?

susitarę keliia kainas?

susitarę keliia kainas?  portretas
O gal prekybos centrai visi susitarę ir kelia kainas, juk tada nebus kur piguau nusipirkti ir žmonės bus priversti pirkti didesnėmis kainomis?

Pil.

Pil. portretas
Tegul negrįžta kainos , tačiau daug nuostolių pritures ūkininkai ,visi kiti verslininkai.Žmones nieko neperka,specialiai dariau tyrimą , važinėjau po parduotuves,18:00 pustustes parduotuvės.Perka dienos metu po kelis agurkus,pomidorus , vienų žodžių ,daug daržovių keliaus i šiukšlynus.

kaimietis...

kaimietis... portretas
Lietuva jau brangiausia valstybe Europoje...,bezdagalviai vaidininkai,padarykit ir algas,bei pensijas,tokias kaip,bent Vokietijoj...

Flurona

Flurona portretas
Ačiū KAIRIŲJŲ vyriausybei

Anonimas

Anonimas portretas
imanoma jai VAGYS pradetu dirbti savo darba !! o tai bubius krapsto ir alga gera gauna ! UZ KA !?

pietietis.

pietietis. portretas
perskaicius komentus kyla klausimas- ir kaip dar zmoneliai badu nemirsta?

Swolaciai

Swolaciai portretas
Ne lietuviai būtų kad nepasinaudotų svetimu karu ir nepakeltų kelis kartus eiliniam kainų. Neužtenka kad asilai sugadino tarptautinius tiekimus dėl visai Lietuvos neliečiančių dalykų tai dar visi viartellkos nuo pačio mažiausio iki didžiausio kelia būtinų produktų ir paslaugų įkainius.Kuras už sienos tai dar nepabrango bet kur tau plėšikai nepasinaudos proga

duonos kepalas

duonos kepalas portretas
neveltui pensijų fondų graža atrodys kaip miražas dykumoj. zukio ašaros

minde

minde portretas
berete mokescius regulioja politikai o ne kremlius neplak nviska i viena kainos kilo dar iki karo ,jai nebutu kario lietuvoj tas pats butu nes jau godunas visu politiku nevaldomas.

minde

minde portretas
tai algas padarykit norml kaip kaimas siknos skyle o ne valstybe su savo gejais ir beretem/

Kremliaus kaltę, kad grūdai brangsta

Kremliaus kaltę, kad grūdai brangsta portretas
Užblokavo Ukrainos uostus puslaukiniai maskaliai, ukrainiečiai negali isplukdyt parduot grūdų, todėl ir brangsta duonos gaminiai... Susprogdino rasiejos saldotai didžiausia Azovstal gamykla Europoje, metalo kainnos į kosmosą šovė... Greičiau ta putleri sidabrinė kulka kirstu !

Tai reiškia

Tai reiškia portretas
Prispausdino naujų eurų ir dolerių, išdalino juos valdžiagyviams, todėl perkamoji pinigų galia sumažėjo. Karas visai ne prie ko, apiplėšti žmones turinčius sankaupų, dažniausiai pagyvenusius, tuos, kurie taupė senatvei, nereikia nei karo, nei įsilaužimų, tiesiog sumažina jų santaupų perkamąją galią.

H

H portretas
Jei taip atlyginimus bei pensija didinti 50% .

SCIPAKAS.KAU.

SCIPAKAS.KAU. portretas
Atrodo dauguma pripazins su kaimynais reikia gyventi draugiskai,o dabar pyksta kad vazuoja nepasiturintis ir ne tik.Politikos ir lozungu y skrandi neidesi

Nustokit

Nustokit portretas
Nustokit spausdint naujus eurus ir dalinti juos veltui valdžiažmogiams

By. Rka deėjęs

By. Rka deėjęs  portretas
WAGIU ŠALIS!!!! TIKTAI PAPRASTA ZMOGU APVOGTI VOS ISGYVENANTY

Š.

Š. portretas
Kai nebeišpirks prekių ir reikės mesti lauk- tada ir nebekels. Prekybininkų apetitas nežmoniškas!!!

pensininkė

pensininkė portretas
valdžia draugauja tik su verslininkais o eiliniai žmonės nerūpi prie ko privedė visos sankcijos , bet kodėl ministrai neatsako kodėl Lietuvoje viskas brangsta labiau nei kitose šalyse, ateis ne tik kad viskas brangs bet ir truks to paties maisto nes dar ir gamta nepadeda kad derlius būtų pigesnis kai tik konservatoriai valdžioje tai visada visokios bėdos užpuola gėriau kad jie niekada nebelystų į valdžią bet kur tai juk prisižada kad priims kai kam naudingus sprendimus ant vargšų eilinių žmonelių

Joks tu ne specialistas

Joks tu ne specialistas portretas
Nekoks specialistas autorius,pavizdys POLSKA nėra pvm-maistas pinga.Kodėl LIETUVOJE taip negalima?NES vergvaldžiams negalima pajamu susimažinti?

Jablonskis

Jablonskis portretas
Kažkada turėsite duoti apyskaitą už savo darbus, Visokio Plauko Specialistai. Viarslinykai ir taip toliau.

Inpliacija

Inpliacija portretas
B... dėjau ant tų kainų. Mažiau perku ir išeina tas pats. Reikia mažiau ryti, rūkyti ir gerti - sutaupysite. Be to, nepasimaukite ant "nuolaidų". Užrašo kokiems nors šūdiniems sausainiams nubrauktus 8 € ir parduoda "pigiau" - po 6 € - akcija, mat. O tie sausainiai niekada nekainavo daugiau 4 €.

Galerijos

Daugiau straipsnių