Dalis namų ūkių nuo kitų metų gali mokėti didesnę kainą už suvartojamą elektros energiją

Grįžti į straipsnį

Emigr.

Emigr. portretas
Biržone elektros ,duju jainos yra maždaug vienodos ,tačiau mūsų pardėjai parduoda gyventojams už kiek nori .Čia ir yra bėda.Brangi tiek elektra ir dujos negali būti.Kainos turi būti reguliuojamos didinant atlyginimus,socialines išmokas,pensijas,taip yra užsienio šalyse.Tie kurie kelia kainas tai savo darbuotojam ir kiti verslininkai turės kelti atlyginimus.Tokiu būdu valstybė ir reguliuoja kainas o gyventojai turi tada už ką mokėti .Nieko nepagazdins,mokės ir energijos pardavėjai už viską brangiau.

yja

yja portretas
gal kas paaiškins kodėl be sutarties elektra pvz 0.151 o su sutartim jau 0,178.Kas pasikeičia? man tai čia mistika

Pagaliau

Pagaliau portretas
Teisingas sprendimas, galas monopolijai.

nm

nm portretas
neklaidinkit žmonių, Lietuvoj, kur valdžia tarnauja ne savam nėra ir nebus jokios konkurencijos, nes privatus verslas ras būdų, kaip išspausti iš žmogaus paskutinius centus.Kuo toliau, tuo labiau nusiviliu sava šalimi kur valdžia tarnauja ne savam piliečiui.

Melas per prievartą....

Melas per prievartą.... portretas
Aferistų šaika.........plauna iš žmonių pinigus........

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
,,Nepriklausomi" elektros tiekėjai tai aferų afera palaiminta už atkatus mūsų valdžiažmogių. Į jokius rinkos dėsnius netelpa tai kaip vienas tiekėjas šiuo atveju IGNITIS privarta grūdžia vartotoją pas konkurentus, tuo sumažindamas sau pelną, matomai gauti atkatai padengia visą pelno maršą.

Idiotizmas klesti LT

Idiotizmas klesti LT portretas
Dar vienas būdas kenkti paprastiems žmonėms. Kam mokėti tarpininkams kurie elektros negamina ir neturi perdavimo tinklų,- kainos juk pakils.

Galerijos

Daugiau straipsnių