Daugiabučio renovacija virto rakštimi

Grįžti į straipsnį

Jane

Jane portretas
As ir taip sakau koke valdzia toks ir gyvenimas,gatavi vienas kitam i gerle isikabint del pinigu

Tatjana

Tatjana portretas
Kokia valdzia, toks ir gyvenimas...

Senjora

Senjora portretas
Revovacija jau per gerklę baigia išlįsti. Pledu apkloju kojas, nes per renovuotą sieną vėjas pučia. Ant pačių skraistė, nes į sprandą per palangę vėjas pučia. Vidinė buto siena vos 10 laipsnių termometras rodo. Baigiasi garantinis laikas, o defektinio akto niekaip neišsireikalauju. BETA tinklalapyje nuotrauka Matonienė juostą kerpa, gyventojamas šventė. Pas mus buvo prilyginta valstybės paslapčiai.

ona

ona portretas
kreipkitės į FNTT.

Pakaunietis

Pakaunietis portretas
Argi galima atlikti namo renovaciją korupcijos karalystėje? Netgi bendrijos pirmininkei galioja teisinė neliečiamybė.Pirmiausia pašalinti šią pinigų grobstymo.O tai valstybės pareiga šį procesą padaryti skaidriu.Kai sužinojai kad namas bus renovuojamas,tai geriau jau emigruoti.

biznis

biznis  portretas
kaip su televizorių priedėliais

su tom

su tom portretas
renovacijom gvaltavoja visus o naudos tik tiem katrie visa ta sugalvojo.Ir valdžiai gražiau pasižiūrėti-užsieniečiam apgauti ka va kokiuos geruos namuos mūsu piliečia gyvena

Bekit

Bekit portretas
Nuo tos renovacijos kaip nuo maro!!! Jei bute yra padarytas remontas priesinkites tai renovacijai!!! Viska isardis ir reikes dar vieno. Darbu kokybe tragiska, chamizmas. O kainos... Uz chrusciovkos balkona 2 metru praso 3 tukstancius ... euro!!!!! Ne litu, euro!!!!

Magelanas

Magelanas portretas
Šališkas straipsnis, žurnalistė galėtų savo darbą atlikti profesionaliau. Apklausti ir trečią pusę, buhalterę, tyrėją, buvusius valdybos narius. Manau ne be reikalo atmetė pretenzijas policijos, prokuratūros tarnybos. Buvusiai pirmininkei siūlymas kreiptis į kitų dienraščių arba medijų profesionalius žurnalistus, kurie atliktų išsamų tyrimą.

Patarimas

Patarimas portretas
Renovuojant būtina apšiltinti rūsių lubas, kad būtų šilta PIRMO aukšto butuose. Sąnaudos padidėja šildymui padarius virtuvėse karšto vandens cirkuliaciją, kad atsukus kraną bėgtų karštas vanduo.

JO

JO portretas
Kažkodėl išgirtieji vokiečiai renovacijoje dalyvauja tik rajonuose. Jų projektai nuo mūsų stipriai skiriasi, musiškių nenaudai. Vienu žodžiu, ne renovacija - chaltūra.

ESMĖ

ESMĖ portretas
Kiekviename daugiabutyje tas pat. Pvz iš 55 butų, kokie 15 išnuomoti studentams, butu savininkai dirba užsienyje, nes paveldėję iš mirusių tėvų. Buto savininkas daugelyje atveju yra lygus bendrijos nariui. Betvarkė yra dėl sandėliukų su medinėmis pertvaromis, nes vieni aiškina, kad tai bendro naudojimo patalpos, o kitur jos iformintos Registre kaip buto nuosavybė. Tuose sandėliukuose savartynai, o priversti išvalyti pirmininkas jokių teisių neturi. Buvo kooperatinės statybos namai, kai žmonės statė namus už savo pinigus ir kuriuos vėliau sulygino su čekinės privatizacijos namams. Taip žmonėms padaryta skriauda, galėtų būti nuolaidos renovacijai. į susirinkimus niekas neina , nes nusibodo nuolatiniai barniai. Kai nėra kvorumo tai bent pasikolioja. O kiek problemų po renovacijos, daugiau nei iki jos buvo.Žodžiu, su renovacija palaida bala, kaip ir su Antanaičio kontora, kuris mėgsta tik liežuvį pamiklinti.

lietuviska renovacija

lietuviska renovacija portretas
darbu kainos ispustos minimum du kartus,garantija,tik renovacijos darbu vykdymo laikotarpiu,po ju,nors ir tvanas,darbus vykdziusiu uab-iku panaikinimas ar bankrotas,gyventoju isiskolinimas bankams desimtmeciams,nauda tik tarpinems,pradedant bendrijom,staybiorais ir baigiant bankais,apie nauda gyvenanciam "renovuotame" name kukliai nutylima,kaip ir apie darbu kokybe

Galerijos

Daugiau straipsnių