Dėl transporto taršos Lietuvai gresia didelės baudos: gali tekti suploti net pusantro milijardo eurų

Grįžti į straipsnį

Sūduvis

Sūduvis portretas
Jei es biurakratai dar tik ruošiasi bezdėti, tai mūsų uolieji subilaižiai jau triedžia į kelnes!! Kur logika jei aplink mus Rusija Baltarusija kur transportui netaikomi beveik jokie teršalų išmetimo ribojimai, o kur toliau nuo mūsų esančios Kinija indija su milijardais gyventojų kur taip pat transporto tarša neribojama, o mes su 2,5 milijono gyventojų norime išvalyti viso pasaulio orą?? Visų pirma tai pasaulio šalys, o ypač Lietuva turi drastiškai apriboti barbarišką MIŠKŲ ir kitų želdinių NAIKINIMĄ tai gamta bus pajėgi pati apsivalyti nuo teršalų.

Siandien balandzio 1

Siandien balandzio 1 portretas
Tai ir meluoja išsijuose. Realiai esam viena iš mažiausiausiai teršiančiu Planeta šaliu. Gal geriau tegu priekaištauja kokiai kinijai ar indonezijai, kur šiukšles i vandenyna pila.

Anonimas

Anonimas portretas
o kaip kitaip nuskalpuosi gyventojus,? reikia gazdinti ,gazdinti, gazdinti, o tada jau aveles niekur nedings, sumokes

Daugiausiai teršia

Daugiausiai teršia portretas
Žaliasis kolchozo pizius su escalate

pysdukai

pysdukai portretas
prigalvoja visokiu cirku ir vis žmogui ant galvos. Negi neaišku kad dėl tarįos rik imt už siknos visokias naftas lezus ir didelius objektus teršiančius ,,normos ribose"(..o tos normos ribos kasmet vis mažinamos..)? O gal vėl simona-kiaušingalvi ištikoį elektromobiliu priepuolys?

Anonimas

Anonimas portretas
I domu ,KAS isipareigojo?Jei, "buozgalviai", neturi smegenu,"isipareigodami",tai reikia VISA Lietuva,piliecius, "sokdinti" KALTINTI !? P.S Elektro automobiliai sudaro tik 3(tris) %,viso pasaulinio automobilio parko !? Va,pagal Lietuvos "buozgalviu mentaliteto-isipareigojimus" ?,Lietuva "tersia" ir "fsio-straffff" .... !?

Liet.

Liet. portretas
Neilgai liko tiems bukagalviams jau prieitas liepto galas

skiep

skiep portretas
meluoja tas Nagevicius,paprasciausiai stumia savo versla.Mes jau mokam tarsos mokesti registruodami masina,tegul neknisa proto.

Išeitis viena

Išeitis viena portretas
Išeiti iš ES ir nieko nemokėti.matau ES parama išgrobsto valdininkai ir padalina tarp savu. Mums nieko iš juos.

gal

gal portretas
jau laikas ES ir USA atitinkamoms valdymo institucijoms pradėti dalinti baudas elektromobilių gamintojams dėl akivaizdžiai melagingų sąnaudų duomenų teikimo. Ateina inspektorius į saloną, pasiima pilnai pakrautą auto, pasiima oficialius gamintojo deklaruojamus duomenis ir pirmyn į trąsą. Sustos už 200 km, nors buvo teigta, kad gali nuvažiuoti 300 km - bauda gamintojui mažiausiai pusė milijono eurų. Gal tada nustos maustyti žmones. Beje, tą patį galima dayti ir su įprastais auto dėl deklaruojamų sąnaudų.

Pilietis

Pilietis portretas
Kokios dar baudos? O valdžia vis suokia kokia lietuva laisva ir nepriklausoma. Bet gi mes OKUPUOTI ir tai tiesa. Tik kai buvom okupuoti is rytu, nebuvo tiek ubagu, kiek prie šitu okupantu iš vakaru, ir nieks baudom negazdino o padejo

Nebėr kantrybės

Nebėr kantrybės portretas
Baikit rašinėt nesąmones ir gąsdinti tomis nerealiomis baudomis. Susikiškite tuos elektromobilius į gerą vietą....

aha

aha portretas
pazystamas Mustanga elektrini nauja turi ,tik kotai su juo ziema nevazineja ,dar ir siemet nemaciau su juo ji judant ,tik model ?

NEPAMIRŠK, kad

NEPAMIRŠK, kad portretas
paskutinis gaisras Vilniuje tai tik saldainius barstė. APIE TARŠĄ JAU neberašo.

taigi

taigi portretas
Dar už lauko išvietes neatsiskaitė - gerovės valstybė :)

GGG

GGG portretas
Nep...t proto papasakokit apie Voketijos auto rinka...Kiek dar tęsis tas žalia dibi...u mobingas...

O.

O. portretas
oho, kokia didele yra nepriklausomybes kaina... ))

jis

jis portretas
Būtent - elektromobilis tinka tik tiems, kurie- turi savo namą, turi name stotelę, važiuoja trumpus atstumus, po miestą. Daugumai žmonių, gyvenančių daugiabutyje- visiškai nereikalingas šlamštas. Norint toliau nuvažiuoti- visiškai nereikalingas šlamštas.

Norisi tyrimų

Norisi tyrimų portretas
O oro tarša kaip Lietuvoje nustatoma? Ar atliekami oro taršos tyrimai? Ar oro tarša nustatoma pagal elektromobilių skaičių esamą Lietuvoje? Gal užtenka pudrinti smegenis žmonėms su elektromobiliai. Gal tyrimų lentelę galėtų pateikti palyginimui oro taršos įvairiuose ES miestuose ir Lietuvoje. Tada ir matytume ar jau taip pas mus tas oras užterštas, ar tik noras pasipinigauti perkant elektromobilius?

Girinis

Girinis portretas
Medziu stoka daro neigiama poveiki klimatui! Norint viena nukirsti pries tai rekia maziausiai 5 pasodinti ! Ar euraliurbiai nezino ka Atlieka Medziu Lapai ?

kokia 'tarsa'

kokia 'tarsa' portretas
kai visi auto praeina trh.apziura ,tegu euro sajungos Liurbiai dar perpatikras keliuose ,o ne is lempos ima rodmenys .

Anonimas

Anonimas portretas
čia ne lietuva turėtu mokėt o tie debilai kurie pasižadėjo europai už pinigus ir iš ju turėtu būt skaičiuojama.

Elektromobilis teršia gamtą vien savo atsiradimu

Elektromobilis teršia gamtą vien savo atsiradimu portretas
Kelis kartus daugiau nei vidaus degimo automobiliai. Baterijų medžiagos - absoliutūs nuodai, kancerogemai. Jų gamyba, o vėliau ir utilizacija sudėtinga, be galo tarši ir kenksminga. Naudojama elektros energija taip pat tarši, net „žalioji“. Nes ir „žaliosios“ el. energijos gamybai naudojamos taršios techonologijos kad pagaminti vėjo ar saulės elektrinių įrangą! Vien tik melas valdo mus!

Ei jūs, proto nuopystos!

Ei jūs, proto nuopystos! portretas
Jūs manote, kad žmonės nepirktų iš principo šitų elektromobilių, jie jie būtų įperkami, ne katastrofa šeimos biudžetui?!

EILINIS PINIGU LUPIKAVIMAS

EILINIS PINIGU LUPIKAVIMAS portretas
Pvz, jei praejau tech, apziura ir automobilis tvarkingas. Manes sustabdo tie ,,lupikautojai" (gamtosauga) ir ismatuoja, kad mano autombilis tersia gamta.... Tada reikia valstybine tech. abziura paduoti i teisma, kad jie leido tokia transporta priemone eksplotuoti.... ! O jei rimtai, tu moki paslauga uz nieka, cia apie tarsos mokesti...

Anonimas

Anonimas portretas
Anksčiau ES dotavo dyzelinius automobilius. Dabar sankcionuoja. Isrorija kartojasi su elektromobilis. Litis yra vienas didžiausių gamtos priešų, bet niekam tai nerūpi. Yra išrasta visa aibė ekologiškų technologijų nuo etanolio iki naturalių dujų. Automobilių kėbulai dabar ilgai nelaiko, greitai paveikia korozija ir senų automobilių problema sprendžiasi savaime. Be to jie dabar jau ne tokie seni kaip teigiama, dauguma po 2010 gamybos, kai atsirado griežtesni eko reikalavimai. Ir galiausiai visada galima pakeisti katalizatorių jei tai daryti apsimoka labiau nei pakeisti į mažiau taršų.

olo

olo portretas
Visose valstybėse mažai elektromobilių. Lietuva čia neišskirtinė.

LT

LT portretas
Iš visos ES tik vieninteliai Lietuvai tokios problemos visur kitur viskas labai gerai,gal baikit sekt tas pasakas

melas

melas portretas
Pas mus beveik nėra pramonės, kuri teršia orą. Neviršijam mes jokių normų. Jei tikrai rūpi ekologiją viską galima išspręsti vos keliais žingsniais. Pagauna taršų automobilį, naikina tech, keisk katalizatorių, restauruok variklį ir prasitęsk tech vėl arba pirk mažalitrį benzininį/dujomis varomą auto. Štai ir viskas, tačiau ekologija yra tik priedanga valdant pasaulį. Kiek gavome iš ES sumokėsime atgal su kaupu, tai kaip bankinė paskola, juk už dyka nebūna nieko. O jei dar įpins į karą, bus sunaikinta viskas kas buvo atnaujinta ir renovuota. Ar ne beprotybė. Reikia turėti savo galvą, kaip sakydavo proseneliai.

Onė

Onė portretas
Čia dėl taršos matavimo,tipo va kaip reikia,o kas nustatė ,jei dar nematavo,melagių propaganda,o kiek teršia kariuomenės technika????o dar puikiai žino kad aplinkosaugininkų matavimai yra neteisėti ,niekur euro sąjungoje tokių dalykų nėra, tam yra techninės apžiūros.

atsisveiinkit

atsisveiinkit portretas
su ta ES ir sudieu ......... gal supras ir atleis savo gniaužtus perteklinius ....

Ka ka

Ka ka portretas
Tai uz ka bauda? Toks ispudis, kad bukalaurai paeme paskola, kad nupirktu miliona elektromobiliu, o poto pardavinetu lietuviams, bet je neperka, todel bukalaurai neisgali apmoketi skolas, ko pasekoje gresia baudos lietuvai uz skolas?

Galerijos

Daugiau straipsnių