Demaskuotas nelegalus mėsos gaminių gamintojas: fiksuoti pažeidimai atima žadą

Grįžti į straipsnį

Gal \\\\\.../////

Gal  \\\\\...///// portretas
pavydas,gal konkurencija,gal tikrai.____Visvaldo Matijošaičio profesanalioje įmonėje š...tikrai nėra,bet kaip lanz'koncev'Weibininiai šunys loja.___Taip kad...........___Sunku paskyti.

Savas

Savas portretas
Matyt pavydejo kazkas ir iskunde zmogeli,gaila,bent ,be jokios chemijos buvo gaminama,paprastai ir ekologiskai,vmvt.pavydas paeme,kad kuo daugiau zmones taip gamintu namu salygomis,zmones sveikiau valgytu.Daug metu taip gaminau,ir gaminsiuos,man niekas neuzdraus.matyt kysiu negavo vmvt.gerai kad nedave,teperki zinos ka kainuoja.Teduoda tos kurios su chemija gamina.

NEBEPIRKIT

NEBEPIRKIT  portretas
TURGUOSE.,NES GUOBŠUOLIAI MĖSININKAI KAIP MATOT NESUPRANTA,KAS YRA ŠVARA, GAMINKITĖS SAU KAIP NORIT,BET PARDUODANT BŪTIT SĄŽININGI IR ŠVARUOLIAI

skani mesyte

skani mesyte portretas
ko gero kazkas uzpavydejo arba per mazai dave, kam reikia,kad nematytu ir tyletu

Stanislovas

Stanislovas portretas
Labai teisingai pastebėta- kodėl tada leidžiama parduotuvėje paradavinėti mėsos gaminius , kuriuose vieni chemikalai. Uošvienė gamina namų sąlygomis , namines dešras, skilandžius, sūdo ir rūko lašinius ir jau dvidešimt metų valgome , bet nei karto neapsinuodijome. Labai skanu ir chemikalų mažiau nei parduotuvėje, ar turguje pirktos dešros. Žmonės stengiasi kažkaip išgyventi ir tai pagirtina.

>>>tai \\\\\.../////

>>>tai  \\\\\...///// portretas
tau tą produktą,bet jau iš kauniečių šiknos,kad galėtum pagaminti ne pašvinkusios mėsos.

tai

tai portretas
kauniečiams tik tokie produktai ir tinka, svarbiausia pigūs ir iš pašvinkusios mėsos

Vėl kaunietis

Vėl kaunietis portretas
Sakote pažeidimai atėmė žadą,o kodėl niekada neparašote,kiek chemikalų prikrauna tie legalūs mėsos produktų gamintojai? Skaitant produkto sudėtį,turint truputį chemijos žinių, galima bombą pasigaminti. Va čia tai žadą atimtų,kai būtų pranešta,kad bomba iš dešros pagaminta.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Ką ten rašo? lauko tualetas netoli,bet juk netoli,o į ką dešras kemša tie,kurie higieniškai viską daro? ogi kemša į žarną,spėkite,kas toje žarnoje prieš kimšimą buvo? O rašo tualetas netoli ..... Juokauju...

gamybos salygos...

gamybos salygos... portretas
70 metų valgau dešras skilandžius lašinius gamintus paprastom namų sąlygom,paršą papjaunam kiemo vidury ant celofano ,jokių ten higieninių patalpų,mėsą i balėjas sumalam sukemšam išrūkom lauko rūkykloj ir jokių bacilų-užsikrėtimų,o būna nusiperki koki gamini iš prekybcentrio ir suvalges valandas praleidi tūlike-triedi,vat tau ir higiena...

Anonimas

Anonimas portretas
tur būt nepasidalino ir už tad iškėlė į viršu .

Įvykių stebėtoja

Įvykių  stebėtoja portretas
ar ten ne povilas ?kur su mersa važinėja ?

nu

nu portretas
jo ,jei ne sutriai ,tai gal nieko ,100meciais taip valgoma buvo ..bet kai zmones 1kita pazysta ,..?

He he

He he portretas
Jo, valgau slapianke legaliai pagaminta is prasvinkusiu mesos gaminiu surastu ismatose. Be uztat ji legali, dar ir su razrasu lietuva, ir kaina gera 5 eurai uz 200gramu.

Aisku,

Aisku, portretas
kad pavojinga pirkti is nezinomo zmogaus! Betgi - ar zinome,kas ir ka tiekia prekeivoms!? Ka veza is uzsienio!? Kaip nugaisusiu Ispanijoje galviju mesa,pakeliuj Lenkijoje virsta "lietuviska"!? Juk musu prekeivu tiekejai ten superka atliekas,kurias mums sufasuoja i auksciausios rusies pakuotes ir parduoda kosmine kaina!

Nemalonu, \\\\\.../////

Nemalonu,  \\\\\...///// portretas
bet gal vis neblogiau,kaip skėriai ar jau net iš šūduo ruošiasi išgaut mėsą.

Galerijos

Daugiau straipsnių