Didieji prekybos centrai jau dabar trina rankomis: Kalėdos bus dosnios

Grįžti į straipsnį

puiku

puiku portretas
Nesuprantu tų,kurie keikia valdžią,kad mažos pensijos,kad lgos mažos, pasižiūrėjus kokia perkamoji galia,koks beprotiškas pirkimas,tai kam didinti ką,pirkite kiek tik galite.

Nepirkejas

Nepirkejas portretas
Nieko jie netrina,o laiko uz siknu susiėme.Viskas cia pizdiošas.

nuomonė

nuomonė portretas
Nei kalendoriai,neipirštinės nevilioja absoliučiai,tuose kalendoriuose būdavo pats prasčiausias tik vadinamas šokoladas,dabar net nežinau kas ten ir neįdomu,opirštinių kiek jau reikia žmonėms,nuperki,padovanoji ar numezgi ir numeta į kampą,tą pastebėjome jau seniai.Jei žmonės nepultų pirkti visokio šlamšto ,tai ir kainos kristų,dabar esame turtingi,pinigų iki valios,tailamingai,pirkite,sotinkite prekybininkus.

Pirkinys

Pirkinys portretas
Nusipirkite lietuviško maisto - padėkite patys sau. Juk tokie pirkiniai naudingi Lietuvos biudžetui. Venkite visokių kiniškų nesąmonių. Nepirkinėkite dovanėlių, kurios iškart keliauja į šiukšlių dėžę. Patys pagalvokite, ar norite gauti dovanų kokią nors kinišką beskonybę, ar laikysite ją ant bufeto dulkėms kauptis. Nelaidykite pinigų š... ir neterškite gamtos. Geriau kaip Kalėdinę dovaną vaikams nupirkite bilietus į spektaklį, finansuokite kokią nors kelionę, ar šiaip nupirkite kokią nors vaikams organizuojamą atrakciją.

Ela

Ela portretas
.manau, kad prisiperka visokių niekų reikia nereikia...tai ko netrinti tų rankų prekybos centrams ))

Anonimas

Anonimas portretas
Ką ir bekalbėti, tik didieji prekybos centrai pelnosi ir vargo nemato! Kainas iškėlė iki maksimumo!!! Tikiuosi, kad vieną dieną paspringsit!!! Negalvokit, kad gyvensit amžinai,visko į kapus nenusinešit!!!

tomas

tomas portretas
ot nenaudeliai, vasara atejau i parduotuve nusipirkti kaledu eglute ir ka jus manot, nera, o darbuotojai tik juokiasi. nuo to laiko nebesilankau pas situos homofobus

Galerijos

Daugiau straipsnių