Didinami akcizai pasitarnaus tik šešėliui gaivinti?

Grįžti į straipsnį

emigr@nt

emigr@nt portretas
Kazkaip keista, kad alkoholio ir tabako brangima gasdina kontrabanda.. Argi kontrabanda ne policijos ir pasienio kontroles reikalas? Gaudykit kontrabandininkus, perpardavinetojus, bauskit baudomis ir tai bus dar daugiau papildomu pingui biudzeta!

nigga

nigga portretas
Kaip tik turėtų pigint kad lenkai ir latviai į Lt vazinetu apsipirkti o ne varyt mūsų žmonis į užsienį!

O man dzin

O man dzin  portretas
kas už kiek rūko . Rūkai vadinasi turi sveikatos ir pinigų . O sienos pas mus kiauros dėl kontrabandos ? Tai nėra pirmo būtinumo prekė ir be jos daugelis puikiai gyvena .

Anonimas

Anonimas portretas
pigiausiu cigareciu blokas kainuoja 34 eurai,o kontrabandiniu-blokas 16 euru,va ir visa aritmetika kodel 2/3 Lietuvoje ruko kontrabandines

Na tu tik pagalvok )

Na tu tik pagalvok )  portretas
Laisvosios rinkos ekspertė lygina kainas su Rusijos , Baltarusijos ? ) ,,patriotai,, turėtų uždusti berėkdami ,,, laisvė kainuoja ,, ) kodėl liberalusis institutas nesinervina , kad Baltarusijoje ir elektra būtų pigiau ? Ar rėkiam tik ant ,, valstiečių ,, ? Pinigų reikia VISIEMS pradedant pensininkais , baigiant dirbančiais ? Kur tas maišas su pinigais ,,, gudrusis laisvasis institute ,, ?

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Tai kas vyksta , yra kuriama naikinti konkurentus . Seimas atstovauja privačiai monopolinei nusikalstamai organizacijai , ir ji tikrai nesivadina Lietuva . Akivaizdus Žmonių apvaginėjimas , algos didinamos 8% , mokesčiai 15-20% . Kur gi tie lopai ekonomistai , ir tyrimų agentūros , išlaikomos iš mūsų pinigų ir melu apvaginėjantys Lietuvą .

LKL-B-B dėjui

LKL-B-B dėjui portretas
Tai esi visiškas lūzeris.

Zinau

Zinau  portretas
Didinami akcizai pasitarnaus seseliui , beabejo , kitaip ir buti negali ! Benzina , dyzelins , cigaretes atsives is Rusijos ir Baltarusijos !

x

x portretas
kaip vienas politologas sakė,sės valstiečiai per sekančius rinkimus ant 7 procentų,su tokiu savo elgesiu

BBDėjęs

BBDėjęs portretas
Nu iš manęs tai negaus nė cento,, nes nei rūkau, nei geriu, nei kibirą vairuoju.

Galerijos

Daugiau straipsnių