Pereiti į pagrindinį turinį

Didžiausi „Sodros“ skolininkai – „Snoras“, Vievio paukštynas

2012-04-26 13:30
Didžiausi „Sodros“ skolininkai – „Snoras“, Vievio paukštynas
Didžiausi „Sodros“ skolininkai – „Snoras“, Vievio paukštynas / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Didžiausi „Sodros“ skolininkai - „Snoras“, Vievio paukštynas ir „Lelija“. Tačiau verslininkai, kurie kone kas mėnesį patenka į oficialius skolingųjų „Sodrai“ sąrašus, skolininkais savęs nelaiko, rašo „Verslo žinios“.

„Apie 700 tūkst. litų sumokame „Sodrai„ kas mėnesį. 15 dienos vakare ar 16 dienos rytą deklaruojame priskaičiavimus „Sodrai“ ir turime 5 dienas apmokėjimui. Ir mes tai darome kas mėnesį“, - mokėjimo tvarką įmonėje nurodė „Lelijos“ vadovė Genė Zaveckienė.

„Lelija“, bendrovės „Creditreform“ duomenimis, balandžio 24 dieną „Sodrai“ buvo skolinga apie 870 tūkst. litų ir sąraše pagal skolos dydį nusileido tik dviem bankrutuojančioms bendrovėms - bankui „Snoras“ ir Vievio paukštynui, kurių skolos atitinkamai siekia 9,4 mln. litų ir 2,8 mln. litų. Toliau sąraše - „Warta Glass Panevėžys“ ir „FL Technics“.

„Yra kalendorinė diena, kai reikia „Sodrai„ sumokėti, bet mūsų bendrovėje pagrindiniai pinigų srautai ateina po mėnesio 25 dienos. Mes suderinę su „Sodra“, kad mokame vėliau“, – nurodė vienos iš „Sodros“ skolininkių, bendrovės „Statkus“ vadovas Vytautas Vankevičius.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų