Drastiškus kasdienių prekių kainų šuolius lemia ir prastas derlius, ir darbuotojų trūkumas

Grįžti į straipsnį

G.

G. portretas
Italijoje kava kiek kainavo,tiek ir kainuoja dabar. Cia tik lietuvos prekybininlai prisikuria ivairiausiu pasiteisinimu kainu kelimui.

Nxja neišmano

Nxja neišmano portretas
kaip imt uždarbi.Taigi jeigu nori parduot tai reik leist pigiau .Parduosi daug ir greit. Dar atsiveši. Savo pasibaigs kitur surasi ir paleisi. O čia buduliai geriau pamėlinave parom stovės kol ju prekė prasmirs bet nenumuš nerealios kainos:D:D:D

Bunda jau baltija

Bunda jau baltija portretas
Ka cia komentuot turim ka turim patys to nusipelnem

darbuotojų trūkumas

darbuotojų trūkumas portretas
Kainos kyla del nepatyrusiu ir savanaudisku politiku,jau iprasta sauti sau i koja,juk nieka tokio-turim dar viena koja-daslubuosim.

Jolita

Jolita portretas
Nemokekit pašalpų visiems tinginiams ir bus dirbančių

Pil.

Pil. portretas
Su kava tas pats,neišsigasime kainų didėjančių ,tiesiog nepirksime,gersime žolelių arbatas,būsime sveikesni. Nereikia žmonių gazdinti,jie seniai nebijo nieko.

Lietuvis

Lietuvis portretas
Neaiskinkite kad blogas derlius,jis neblogas.Tačiau kylant kainoms savo produkciją teks išmesti.Žmonės išmoko mažiau valgyti ir būti sveikais o tai labai svarbu.Neperka daug,valgo ne daug.Lietuvos verslininkams uzdaryti keliai Į Baltarusija,Rusiją, vadinasi maisto perteklius tikrai bus,dėl kainų augančių teks išmesti.Kelkite kainas, mes pasijuoksime.

Galerijos

Daugiau straipsnių