Su siaubu stebi situaciją Lenkijoje: meldžiuosi, kad Lietuva nenueitų tokiais klystkeliais

Grįžti į straipsnį

JONAS

JONAS portretas
KADA del musu valdzios sukurtu problemu tiek su kaimynais tiek su KINIJAprarandami milijardai ir biudzetas netenka pajamu tai kokias dar lengali pasiulyti musu vyriausybe Nulis lengvatu nes kitaip biudzetas jau ir dabar kiauras LENKIJA didele valstybe bet ir vadovai ziuri pragmatiskai ir ziuri kad nauda butu salies gyventojams ir neiesko priesu o rupinasi ju zmoniu pragyvenimo kelimu o mes kas mazi bet politikai rupinasi tik savo ivaizdziuir ambicijomis arba atstovauja kitu valstybiu nuomones o musu zmonems ir saliai vien nuostoliai

Algirdas Jonaitis

Algirdas Jonaitis portretas
200 tūkstančių Lietuvių yra benamių 1 milijonas gyvena skurde tau turėtų būti gėda už tą nesąmonę kurią paskelbei

Odeta

Odeta portretas
Tamstos ekonomistai!!! Ar Lafero teorija jau nebeveikia? Pinganti valiuta kaip ir infliacija neprasiskolinusiai valstybei iš esmės yra PANACĖJA!!!

Ekonomistas

Ekonomistas portretas
Maciulis ir Mauricas, jūs jau galite pretenduoti į pervij baltijskij programos "Vremia" "ekonomistus ekspertus komentatorius" , jau lygį tam pasiekėte. Dar su tokiais ar panašiais teiginiais, kaip kad "Lietuva beveik prisivijo Vakarų Europą savo ekonomika" arba "Pas mus korupcijos neliko beveik" - būtumėte be konkurencijos.

fakyras

fakyras portretas
Mačiuli, ar tu tikrai idiotas ar taip ilgai apsimetinėji ? Gal jau laikas psichuskej pagulėti. Ir į televiziją nelysk, nes kai tik pradedi pezėti nesąmones mane pradeda mutint. Nesuprantu kaip Lenkija neprašo, kad tu ,,genijau,, emigruotum pas juos ir sutvarkytum jų ekonomiką. Tur būt bijo kad pas juos nebūtų taip gerai kaip Lietuvoj. Šlykštu klausyt marazmu, mutina, einu atpylt.

Klaids

Klaids portretas
Ta pati Lenkija geriau gyvena ir laikosi kaip Šalis Nei Lietuva, tad nereikia čia mokinti. Santaupos nu vertės... O tai kad Lt is algų neina padoriai gyventi žmonėms tai dzin, reikia dar kainas pakelti kad Lietuvos žmonės labiau patenkinti būtų ir geriau gyventų nes juk mma pakėlėme 20 eurų.

Petr

Petr portretas
Jau tie ekspertai kiek kas moka tam ir šoka. Lenkija yra globalinio prediktoriaus valstybė atsakinga už europos ekonomiką tai išduoda vėliavos spalvos ir ilgametis zloto buvimas kaip valiutos. Niekada nežlugs tokia valstybė su 40mln gyventojų nebent globalinis valdytojas nusprendė ją sužlugdyti. Pavyzdys Lenkija turėtų būti ekeperteliams. Bet deja Lenkijos vyriausybė vienintelė sugeba prkieš kažkas ES paskytindėl to toks šudo pilymas ir vykdyomas. Tie kas turi savo stubra yra nereikalingi. Reikia tokiu nuolankiu kaip Lietuva kuriai pasakė ir darys. Reiks subadys žmones ir po 8kart reiks kels kainas, reiks parduos viską. Nes esa tik šuniukai tampomi už pavadžio. Gal pabus tauta, ir prisiminsim kad galim įkast šeimininkui.

K

K portretas
Ponas Mačiulis man man iki šiol rimčiau atrodė. Beje, retorinis klausimas - kuo ekonomika skiriasi nuo astrologijos? Juk nei aksiomų pagrindo nei realiai veikiančių dėsnių nėra nei ten nei ten.

as tai su siaubu skaitau

as tai su siaubu skaitau portretas
tokiu pseudoekonomistu sapaliones.kainos privalo buti reguliojamos o tai dabar spekuliantai lobsta o kiti skursta.

Maciuliui

Maciuliui portretas
kai is medzio pjuvenu pagaminta plokste pernai pavasari kainavo 9 eurus o vasaros viduryje jau 27 eurus ,tai gali eiti ir pasimelsti.

kaimietis...

kaimietis... portretas
meldziasi,nes bijo kad neismirs,nuo bado,pensininkai...

Rrrr

Rrrr portretas
Gerai ponuliams melstis, kaip kišenės pilnos

Kęstutis

Kęstutis  portretas
Nerijau rimtai? Kokios santaupos pas nuskurdusius žmonės? Ar gerai kad nera savos valiutos? Diena Lt, ar jus rasite straipsni? Ar tikrai taip komentavo?

Šv. Atanazas

Šv. Atanazas portretas
Kad tas ančiasnapis Marčiulis melstis nemoka. Jis bažnyčioje gyvenime nėra buvęs...

Pagal "dedule"

 Pagal "dedule" portretas
Sud mala .

Nesąmo.ė

Nesąmo.ė portretas
Mažiau klausykit to myžniaus (мачить).

M

M portretas
LT ir yra ES subinej del tokiu idiotu ir parazitu "patareju", "ekonomistu" ir kito plauyko zuliku... Butuy valdzia kaip Lenkijoj - zmones kaip Lenkijoj - butu ir tvarka ir gyventume kaip Lenkijoj... bet deja turim tik savo parazitus, zmones kam niekas nerupi ir vagiu saikas prie lovio...

Vilkas

Vilkas portretas
Visa Lietuva labai norėtų tokių kainų, kaip Lenkijoje. Bet atsiranda dobilų kurie bando y rodyti, kad juoda tai nejuoda,če tik jums atrodo. Ir iš kur tie dur nei imasi

jo

jo portretas
maciulis visada pezes tai kas naudinga jo bankui...

šulcas

šulcas portretas
lenkų valdžia nesėdi prekybininkų kišenėje,kaip mūsų todėl ten tokios kainos,o ir gyvenimas geresnis pas lenkus

QW

QW portretas
Mačiuli savo bobutei prieš miega pasakok ir melskis

Antanas

Antanas portretas
Kažkaip ta Lenkija, viską darydama blogai - o mus pastoviai lenkdavo. Manau kad ir dabar. Na, buvo laikai, kai lenkai nenorėjo bulvių valgyti, visas jas kiaulėms sušėrė. Nenorėjo pieno gerti, irgi tas pats. Tai ir pabadavo, kas net socialinius neramumus kėlė. Na, tuomet buvo "komandinė" ekonomika. Dabar ten rinka laisva ir kiekvienas labai greitai pajunta, kuri prekė dar likvidi, o kurios rinka jau prisotinta bei persotinta. Atitinkamai greitai ir sureaguoja. Gi dėl pandemijos padidintos Euro emisijos - Lenkija labai bijo zloto defiliacijos, todėl "taip negerai" ir daro, kaip kad rašo autorius. "Žiūrėsim kai dugną dėsim" sako protėvių išmintis.

Ekspertas

Ekspertas portretas
Vienu žodžiu Lenkų ekonomistai durni, o Lietuvių protingi! Baisu kas darosi Lietuvoje kai daug protingų!

Remyga

Remyga portretas
Kauno diena-jau ir etatinį kunigą Nerijų Mačiulį įsigijo

Tfu

Tfu portretas
Va fan culo caro di merda

Padėka

Padėka portretas
Lenkijai, kad jos biudžete numatyta finansinė parama Lietuvos gyventojams. Mes galime tuo pasinaudoti ir būti dėkingi Lenkijai. Manau, kad Lietuvai mokesčių keisti nereikia. Prekes kurių nenupirks Lietuvos pirkėjai bus pelningai eksportuoti. Lietuvai tas išeis į naudą. Kol kas tiek vidaus, tiek užsienio politika yra tolregiška ir strategiška.

che

che portretas
Lenkai verti pagarbos, kad vis dar turi savo valiutą ir savo ekonominė politiką. O mačiulis-bankelio klerkas eilinis, plepa bet ką ir savo ego pakelti. Juokdarys.

Baubas

Baubas portretas
Alio, swedbank nerijau! Kodel kai bankas duoda paskola atskaiciuoja milziniškas palūkanas, o kai as bankui skolinu kas menesį tai užtai dar turiu pats primokėti????

Kira

Kira portretas
Na tegu nenusišneka, lenkų valdžia protinga, nei euro neisivedė, nei gaidžiams nuolaidžiauja, paprastam žmogui gyvenimą lengvina, tai ne mūsiškė, kad jeigu galėtų paskutinę skūrą nuluptų.

Ona

Ona portretas
Melskis už save..

Vidas

Vidas portretas
Uzsienio politika baisi vyt visus valdinink lauk galim juk pirkti pigiai dujas elektra baikit kvailint zmones kad to neimanoma tuo kad negalim pigiau nebent suvaikeje tiki tokie kaip senelis lansb...........

ogi

ogi portretas
matai dar yra tokiu kom durneliu kurie supranta kad viskas blogai del sios saikos bet jiems neaisku kodel lenkams blogai o ne lenkams o tokiai pat saikai kuria jie suvalde o si belodama jau verkslena kad baigsis plesikavimo dienos o sis kom ko gero nuo marmalo nebegali logiskai mastyt tik uzuojauta vargseliams======

o

o portretas
matosi kad tas kom tai 1 is tos pacios bergsaikos ciuckiu dar sumarmaliuotu su pistpasiu dar gali plesikaut tautos saskaita tai mat baisu nes lenkai neleidzia savo tautos skriaust visokiem tapinzingeriam ir pan saikai===

ADV

ADV portretas
Masiuliai visi be vieno šriūbo, ne išimtis ir šis.

Marija

Marija portretas
Šis konservatorių atstovas, mano, kad lenkai durnesni už jį, būtų jis Lenkijoje, kaip mat būtų išspirtas iš savo pareigybių ir nusiųstas šunims šėko pjauti.

Birute

Birute portretas
Turbut jis prisiuoste kazko kad taip kliedi ar cia pasireiske lbgt iskrypeliu sindromas.Jau toje vyriausybeje neliks nei vieno protingai mastancio zmogaus.Tikrai vakcina veikia smegeneliu lasteles.Bus Amen ten sedintiems ir taip mastantiems.

Фф

Фф portretas
Vai vai koks protingas. Tik kazkodel lenkai gyveno ir gyvena geriau nei lietuviai. Tad nereik cia varyt ant lenku.

Jurgis

Jurgis portretas
Meskit sankcijas Lenkijai.... šitos srities specialistai esat.

..?

..? portretas
Dabar naujas demagogų konservatorių taikinys Lenkija..?

SEKMES

SEKMES portretas
O butai vistiek brangs HA ha HA

Kl

Kl portretas
Šokolado jūroje maudosi tik kokia 15pro. Lietuvos.. visi kiti arti skurdo

Vėtra

Vėtra portretas
...ir nusiramina pamatęs kainas Lietuvos parduotuvėse ...'

Tfu

Tfu portretas
Tas rašinėlio rašytojas mano kad mes visai kvaili..? Atseit delis gėris kad Lietuvole kainos auga kaip ant mielių..?

Piktas

Piktas portretas
Taip gali rašyti tik tautos priešas, jei nesmagiai jaučiasi, kad žmonės pigiau ką gali nusipirkt

Pensininke

Pensininke portretas
kaip pragyvent is pensijos? Dabar dadejo 30€. Tai gaunu 405 eurus uz 40 metu darbo staza

Rimantas

Rimantas  portretas
Jei toks protingas, reikėjo palyginti kiek už alga Lenkai gali leisti sau įsigyti prekių. Ir viskas būtų aišku. Paprasti darbininkai provinsijoi gauna 450-500eu ir sėdi patenkinti,nes nėra kur išeiti.

Kebabas

Kebabas portretas
Užsienio banko ekonomistui bėga ašaros, todėl nei žodeliu neužsimena apie užsienio bankų veiklą Lietuvoje:) Čia jam ašaros nebėga, snargliai - taip pat. Gal pasakytų...kuo jie skiriasi nuo plėšikų gaujų?

kuo daugiau zmoniu melsis tuo bus geriau

kuo daugiau zmoniu melsis tuo bus geriau portretas
zymus ekonomistas tvirtina - kuo daugiau tokiu situaciju - tuo visiems bus geriau...ir galesim dar turtingiau gyventi...

Laikas daryti išvadą.....

Laikas daryti išvadą..... portretas
Konservatoriai visai sužlugdys žmones....nemoka ir nesugeba valdyti ekonomikos.....rūpinasi Ukraina.....

Senjorė

Senjorė portretas
Varysime visi apsipirkti į Lenkiją,tegul toliau žlugdo Lietuvą nevidonai.

Anonimas

Anonimas portretas
Lenkija galvoja apie savo tautą ir reguliuoja PVM,jų prekyba nežlugs,nes turi kaimynus,kurie juos parems apsipirkinėdami.Premjerė Šimonytė ekonomistė,bet nieko nedaro ,kad išgelbėti ekonomiką,jai matai neįdomu,kad kyla elektros ir dujų kainos,sakė ,kad nesikiš.Tokią reikia atleisti,kaip nesusitvarkančią su pareigpm.

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Valdžios klapčiukas Masiulis. Jis pergyvena dėl Lenkijos, o Lietuvos valdžios žlugdančios ekonomiką nemato, arba bijo matyti. Dėl Kinijos ir Baltarusijos negausime 2 mlr. pajamų dar ne mažiau 0,5 mlr. išvešime į Lenkiją.Jau dabar uosto krova sumažėjo 10 kartų. O kas toliau? Nustekentas uostas ir geležinkeliai bus parduoti už 1 eur. Šaika nupirkusi objektą tenkinsis ir kokiu 1 mil. pajamų, jiems užteks, o kad valstybei nieko neliks jiems dzin. Va tokie šitie "ekonomistai", loja kas tinka pide agrastinei valdžiukei. Svarbu kad Gabris išgarsėtu, gal kada kokiu prezidentu kur išrinks, juk Taivanyje jau metų žmoga.

senelis

senelis portretas
nuo tokio ekonomisto vemti vercia tur but tauko i nuosedos vieta

nekenciantis lanzbergizmo

nekenciantis lanzbergizmo portretas
visi energetiniai resursai šalia,tai Rusija, ir Baltarusija , bet kai lanzbergizmas veda''wiartybine politika'' belieka rašyti kad tik nepasuktume Lenkijos ''klystkeliu'' ...

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!

PIŠ Vyriausybė pati blogiausia !!!  portretas
Faktų daugiau nei reikia . Pradedant " buhalterių " ekonomika ir požiūriu į žmogų .

Isvada

Isvada portretas
Didesnio nebaudziamo bardako ir nesamoniu kaip pas mus nera niekur.

Dydysis

Dydysis portretas
"zinovas" Maciulis geriau zino negu Lenkija.Tiksliau, labai panasu, kad Maciulis tiesiog atidirbineja.

S.S.S.

S.S.S. portretas
jau kaip buvo viena krizė Lietuvoje ir kitur, Lenkijoje jokios krizės nebuvo. Lenkijoje PVM būtiniausioms prekėms buvo 5 proc., bet kažkodėl viskas pas jų tvarkoje. Europos pinigus keliams lenkai sėkmingai įsisavino ir keliai palyginus prieš mumis yra ledas. O ką mūsų valdžia ir didieji ekonomistai padarė? Plius lietuviai kiekvienais metais paremia lenkus po 400 mln., kai tuo tarpu šie pinigai galėtų suktis pačių rinkoje. Lenkijoje pvm mažinimas kurui dėl savų žmonių, kad nereikėtų taupyti ir kuo mažiau važiuoti, o kada galėtų laisvai toliau važiuoti ir pinigai toliau suktus rinkoje. Pažiūrėkite kiek automobilių detalių gaminama Lenkijoje ir kitokių medžiagų, o Lietuvoje? Tad mūsų ekonomistams dar toli iki lenkų.

pensininkė

pensininkė portretas
Lietuvoje liks tik pensininkai nes dirbantieji išvyks ten kur galima pragyventi ,už darbą gauti atlyginimą o ne išmaldą jau pagal dabartines kainas badas žvelgia į akis man tik įdomu kokie bus kiti rinkimai negi žmonės viską pamirš ką daro šita valdžia , kaip įžeidinėja, skirsto niekina žmones

Anonimas

Anonimas portretas
*Su siaubu* skaitau proto bokšto maciulio postringavimus . Manau visiems aišku kurioj tvoros puseje jis sedi....

Flurona

Flurona portretas
Lietuva JAU nuėjo klystkeliais, labai toli į kairę. O ką Lenkija daro siaubingo taip ir nesupratau

Vytautas

Vytautas portretas
meldžiasi kad nepabėgtų iš globalistų kontrolės Lenkija, melskitės velniui toliau, nepadės tas, satanistams bus suduotas smūgis kaip reikiant....Tokio melo, tokios propogandos net nebuvo tokių mastų prie CCCP , Lenkijoje žmonės eina į parduotuvęs be tų jo.... pasų ., ten valdžia dar savo piliečius dar kažkiek gerbia

Stal

Stal portretas
Nuo gruodžio Zlotas tik pakilo vertėje tiek prieš dolcą, tiek prieš euro, apie ką jie čia rašo? kainos kyla dėl logistikos problemų o ne dėl valiutos nuvertėjimo

Kuri yra turtinga šalis

Kuri yra turtinga šalis portretas
Lietuva turi paskelbti karą , išgelbės.Ekonumistams reikia atimti diplomus....Tiek metų Lietuvą nesugebėjo suskaičiuoti viskas kapeikas.

Mozė

Mozė portretas
Man patinka šių asilų pezaliones apie vis kylančius atlyginimus ir pencijas. Na nekyla tie atlyginimai ir pecijos. Ar jie skaito kad dametė prie pencijos 15 eurų ir viskas ok. Kažkokie jie man marazmatikai pasiklyde ekonomikos rūke.

Nuomone

Nuomone portretas
Klounas ir tiek

Ramass

Ramass portretas
Kažkur girdėta dainelė. Ar ne tamsta Mačiulis su dabartiniu aukštu ir gražiu ( moterims , ne man) , kuris tada dirbo SEB' e , aiškino , kad Latviai ir Estai nuvarys savo ekonomikas skolindamiesi už mažas palūkanas. Tokių privačių bankų analitikų pezalų spaudoje reikia vengti. Jų darbas praturtinti banką , o valstybę išmelžti.

Mindaugas

Mindaugas portretas
Iš didelio rašto išėjo iš krašto. Visiškai atitinka posakis. Lenkijoje ir taip visada PVM 3 kartus mažesnis buvo nei Lietuvoje,tad jie principe nieko ten ir nepakeičia.o šitas žiūri kad per mažai jam į kišenę nubyres tai ir šneka briedus

Gediminas

Gediminas portretas
Jie kaiptik pritrauks pinigus i savo sali o lietuva nedagaus del to cie ir skleidze propoganda

Protoluošy!

Protoluošy! portretas
Visai smegenis pragėrei?Redakcija nusivažiavo,spausdina giruoklio paistalus.

Lenzbergine

Lenzbergine portretas
Propoganda nori jums pranesti kad lenkai kvailiai ,o Maidstone kainas reiktu dar didinti kad lenzberginiai dar suspetu susikrauti didesnius turtus

OMG

OMG portretas
Lenkijai gal galvoja kad po kažkiek metų dar būtų kam mokėti tuos mokesčius, o ne kaip iš Lietuvos tuoj paskutiniai emigruos.

na

na portretas
ponas Mačiulį dar Jums iki Lenkijos ilgai teks plaukti...ten valdžia už žmogų...už dirbantį galintį gyventi keliauti....negrizina galvos kiekvieną dieną su korona...ten žmonės dirba ir gyvena. Baikit skleist erezijas....

Man \\\\...////

Man  \\\\...//// portretas
Tas mačiulis labai plastiškas,primena netradicinės orjentacijos atstovą.Gal ir klytu,atleiskit.

Anonimas

Anonimas portretas
Meldžiuosi apsaugokit mus nuo tokių maciuliu.

Anonimas

Anonimas portretas
Niekada pas Nerką Mačiulį neimčiau jokio intervių. Neverta jo galva tam.

Hkl

Hkl portretas
Maciuli, na tu ir asilas. Tai lt durniu salis o lenkai viska daro liux. Ne bereikalo sako, kad lenkas tai specialybe o ne tautybe. Jie l gudrus zmones.

Meldziuosi

Meldziuosi portretas
Kad, Lietuva sustotu zygiuoti kartu su Europyderlandu.

litvai

litvai portretas
greit bus kapiec

Pietaras

Pietaras portretas
Apžvelgė ir įgarsino Lenkijos situaciją iš vienos - blogosios pusės, o kita nutylėjo. Nieko blogo tai lenkijai nebus, mažai jie ką importuoja, viską patys kiria, gamina, eksportuoja (ne taip kaip mūsiškiai pykstasi su visais ir kelius eksportui uždaro). Šaunuoliai kaimynai spjauna ES reikalavimams į veidą ir žiūri kaip gelbėt savo valstybę ir savo piliečius, o mūsiškiai šiknas laižo, reikalavimus nemastę pasirašo įgyvendint - nesvarbu, kad nuo jų kenčia valstybė, verslas ir piliečiai.

Manau

Manau portretas
kad pasirašė sau nuosprendį. Kas iki šiol nesuprato, suprato dabar.

dfg

dfg portretas
asilu asilas , melskis ,kad i liuli negautum gatvej

Dumu uzdanga

Dumu uzdanga portretas
Kokius cia vejus raso? Alio!

Liurbis

Liurbis portretas
Visada liubiskai,rinksiuos kur pigiau kelsiu Lenkijos ekonomika ten apsipirkdamas ir gan zenkliai uz kelis simtus . Nes LT kainos dar pakils 15-30 %,tai kodel neapsipirkineti Lenkijoje ??????

>>>Ar gali \\\\\.../////

>>>Ar gali  \\\\\...///// portretas
>Jį sočiai pašeria,jam gerovė.

bla bla

bla bla portretas
pigios prekės tai blogai būtų? Keista

Ar gali

Ar gali portretas
Atstovas spaudai suprast apie ekonomine gerove ?

Kirminas

Kirminas portretas
Yra skirtingi požiūriai Lenkai žiūri savo piliečių na o musų ekonomistas kaip ir jo pirmtakas bankų drausmės.Nežiūrint kad valdžia baigę praskolint Lietuvą sugriovė santikius su kaimynais anūkas ko nepaskelbė karo Kinijai ir dirba didžiajam brįoliui.

Na \\\\\.../////

Na  \\\\\...///// portretas
Triperiai.

Gal

Gal portretas
nepaistyk apie lengvatas, "akanamiste"! Geriau papasakok, kada galų gale naktinės vyriausybės "laikinai" padidintas iki 21 procento PVM atgal į buvusį lygį sugrįš, prie švento Niekados? Kelinti jau metai "laikinai"?

Analitikas

Analitikas portretas
Maciulis blefuoja, formuoja nuomonę, nes rupinasi aukstesnio atlyginimo asmenimis. Akivaizdu, kad lenkai per padidejusią apyvartą arba vartojimą ne tik kompensuos prekiu kainų sumažejimo dėka galimą buudžeto pajamų sumažejimą, bet galimai surinks dar daugiau pajamu nei įprastai ir tam pades ne tik vietiniai, bet ir aplinkiniu valstybiu gyventojai bei tranzitiniai per Lenkiją vykstantys asmenys. Viską skaičiuoti reikia, o ne melstis. A ne, Mačiuli?

ir turtuoliai verkia

ir turtuoliai verkia portretas
ir su siaubu laukia, kai visa Lietuva važiuos apsipirkti į Lenkiją

kaunietis

kaunietis  portretas
Jis ekonomistas??? :D :D

Anonimas

Anonimas portretas
Pavydi lenkams šitas turčių tarnas ir loja kaip šuva už kaulą...

Anonimas

Anonimas portretas
Satanistai meldžiasi...

Apie Mega infliascija kalbejau dar pries 7 menesius

Apie Mega infliascija kalbejau dar pries 7 menesius portretas
Bankini kai lietuvos meluoja ir visi like finansu “guru” :))) apgaudineja tauta. Lenkai puikiai ir idealiai daro ejinus. Netikekite lietuvos mankurtu knnslagerio statytiniais.

Kaunietis

Kaunietis portretas
Jau lekiu į Lenkiją !

o man atrodo

o man atrodo portretas
kad maciulis ne joks ekonomistas, o laisvai samdomas propagandistas...

Mazovieckis

Mazovieckis portretas
Ar tas ančiasnapis švedų banko chalujus Marčiulis protingesnis už lenkų valdančiosios partijos ekonomistus ?! Ką peza tas žulikas ? Pas lenkus visas paketas paramos žmonėms, o šitas bezdalas mums miglą į akis pučia. Na ir niekšas.

Kam tarnauja konservatoriai?

Kam tarnauja konservatoriai? portretas
Lenkų valdžia tarnauja lenkams, o Lietuvos valdantieji tarnauja tik sau

Pagrindinis

Pagrindinis portretas
ekonomikos dėsnis-pirkėjas renkasi,kur jam geriau-pigiau ar brangiau,kokybiškiau ar paprasčiau.Nelyginkim nekokybiškų prekių kainų su kokybiškom,bet jau degalai tai tie patys...

Kauniete

Kauniete portretas
Mums iki Lenkijos ekonomikos dar labai toli,nes ten valdininkams rūpi žmonės ir jų gerovė.O pas mus valdžia rūpinasi tik savimi.

Maciulis kaip Stonkus

Maciulis kaip Stonkus portretas
Noreciau su juo asmeniskai pasikalbeti, ka jis man patartu ar Lietuvoje isleisti maistui per menesi 600, ar uzsipylus kuro uz 40 euru, ir uz ta pati kieki tik geresnes kokybes maista Lenkijoje 400 sumoketi. Kur butu ekonomika, ekonomikos zinove?

Nerasinekit nesamoniu.

Nerasinekit nesamoniu. portretas
Lenkam geriau, jie nesusipyke su Baltarusija, Kinija, Voketija... Is visu gauna prekiu, suka bizni, dar ir Lietuvai brangiau parduoda, tai gali ir savo zmoniu gerove pasirupunti.

budintis

budintis portretas
Šiandien paskelbta naujausia Švenčiausiojo Jėzaus Apraiška žmonėms žemėje: ŠVENČIAUSIOJO JĖZAUS APRAIŠKA 2022 m. sausio 19 d. Citata iš minėtos Apraiškos : „Judas su savo dvasia įėjo į Pranciškų, piniguose kaupiasi jųjų sunaikinimas. Amen+++++++ Judas pavergė tautų dvasią, Romos vietininkas žuvęs. Amen+++++++ Tikėjimo dvasia apleido šį pasaulį, rūdžių savastyje užgeso Romos- Vatikano dvasia, rūdys suėda visa, kas buvo šventa, tai sakau Tas, kurs regiu savąją Dvasią bežudant. Amen+++++++ Mokykite vaikus Tėve mūsų maldos, žūsta jaunuolynas nuo rūdžių gausos, tai Mokau Aš, Jėzus Atpirkėjas. Amen+++++++ „ (Apraiškos ieškoti Google, kadangi Kauno Diena limituoja teksto dydį)

Aha nu jo

Aha nu jo portretas
Tam maciuliui reiktu pasikartot ekonomikos kursa.

Op

Op portretas
Čia konservu užsakytas straipsnis?

Girdite, Kalbančios Galvos !

Girdite, Kalbančios Galvos ! portretas
Išlaisvinkit Lietuvos Žmonės nuo antros pakopos pensijų kaupimo VERGIJOS. Dėl infliacijos iš tokių kaupimu nieko neliks.

pipiec ..... suka variuga aferiuga bando savo aferas

pipiec ..... suka  variuga aferiuga  bando savo  aferas portretas
uzdengt sikdamas ant kaimyno. ...Lietuvos variugos apiplesineja ir nurengineja zmones vidury dienos , o lenkai saviems drabuzius ir maista dalina beveik dykai -kad isgyventu ... cia Maciulis su siaubu piktinasi ,kad tik lietuva nenueitu tuo keliu kuriuo lenkas eina ....

o as meldziosi

o as meldziosi portretas
kad koks meteoritas nukristu ant maciulio

Q

Q portretas
Lietuva tokiais klystkeliais tikrai nenueis , bet runkeliai i Lenkija tabunais eina ir džiaugiasi nemokamu maistu [ dali atveže perparduoda]

OK

OK portretas
Mačiuliui panašu jau psichiatro pagalba reikalinga.

pasimelskime

pasimelskime portretas
Aš su siaubu stebiu kad Mačiuli vadina ekonomistu.

pokui

pokui portretas
Man asmeniskai siuo metu rupi mano šeima, o ne tai ka, pasak šamano Mačiulio, gerai daro Lietuvos vyriausybes proto bokštai ir blogai lenku vyriausybes nevykeliai. Jeigu pigiau Lenkijoje, pirksiu Lenkijoje. Bus pigiau Lietuvoje, pirksiu cia ir man visiskai pokui ka pliurpia visokie banku klerkai. Ju toks darbas, kalbeti niekus. Mano finansine padetis nuo to negereja.

katastrofu stebetojas

katastrofu stebetojas portretas
oi, koks siaubas..reikes nuvaziuot paziuret

viskas

viskas portretas
pasiruosta i lenkija ir maisto ir kuro pirksiu,nes su musu valdzios besmegeniais kitaip neimanoma pragyventi

kaunietis

kaunietis portretas
Uždegite žvakute kgbkoncervams

Anonimas

Anonimas portretas
Sitas kaip pastebejau tai visada visoms valdzioms iki kaklo sulindes,cia jau talenta reikia turet

Robis

Robis portretas
Pagarba lenkams. Savi žmonės svarbiau nei kaimynai parsidavėliai.

Mačiulis dirba savo darbą

Mačiulis dirba savo darbą portretas
Kur juoda - sako, kad balta, kur balta - kad juoda.

Kartais atrodo

Kartais atrodo portretas
kad aplink vien parsidavėliai. Čia iš serijos, kai žmogus net mazgotės vardo nevertas.

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Žinoma,kur gerai Lietuvai ir jos žmonėms,tai meldžiasi,kad tik neitų.Tačiau,kai Lietuva eina į tamsią,juodą, dvokiančią angą,tai patiesia raudoną kilimą ir dar rožių žiedlapių pribarsto!

bus blogiau su tokia politika...

bus blogiau su tokia politika... portretas
Ačiū konservatoriams......kai ateina į valdžią prasideda žmonių skurdinimas.....Važiuosime į Lenkiją apsipirkti......

Kaunas

Kaunas portretas
Bjauriojo ekonomisto slykstus,persmelktas baimes straipsnis.... Kelkite burzujai savo kainas kiek norite,mus isgelbes Tevyne Lenkija.

Galerijos

Daugiau straipsnių