Ekspertas įspėja gyventojus: ateityje daugės mokančių nekilnojamojo turto mokestį

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
seniai LAIKAS !!!!!!!!!!!!!!!!

Atsipeikekit

Atsipeikekit portretas
200eur dviem zmonems arba vienam zmogui virs 100eur, vienam gyvnetojui, savininkui. Jei perkat su zmona tai bus nuo 200k eur apmokestinama...verkia man rodos cia piniguociai ir nt brokoliai...paprasti zmones gyvena susituoke ir tikrai tas turtas PAGAL registru centra, pabreziu pagal registru centro vertes nevirsija 200k eur, daug namu tikrai PAGAL registru centra nevirsija. Jei nesutinkate, ir manote kad virsija turite teise skusti vertinimo kaina registro centrui ir payys aylikti vertinima is savo lesu pasisamde nt vertintoja, o jis gali ir neikainoti iki 200k eur...

Kęstas

Kęstas portretas
Kodėl Lenkijoje rinkimus į Seimą vėl laimėjo valdantieji? Nes jie yra teisūs. Po komunistų nuvertimo, buvę komunistai ir antikomunistai susivienijo ir užgrobė Lenkijos ir Lietuvos turtus. Juos reikėjo pastumti nuo lovio. Ir Lenkijos valdantieji tai padarė. O Lietuvos - dar ne. Vyriausybė ne tik išplėtė vaiko kreditų programą, pagal kurią kiekvienam šeimos vaikui kas mėnesį skiriama maždaug 125 USD stipendija, jie padidino pensijų išmokas ir panaikino mokesčius asmenims iki 26 metų. '' Asmuo, kurio kišenės tuščios, tikrai nėra laisvas '', - pasakoja jie pasekėjams. Paskelbdami planus didinti minimalų atlyginimą, jie paskelbė, kad nutraukia „kolonijinę Lenkijos koncepciją kaip pigios darbo jėgos šaltinį“." (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

...

... portretas
Kam jums tie namai jei reikia kariuomenę auksiniais šaukštais ginkluot!

Na taip

Na taip portretas
Vaikus iš Lietuvos žmonių jau atėmė, dabar atiminės namus...

Pil.

Pil. portretas
Kas turi vieną butuką, tas turėtu nebūti apmokestintas.Kas turi kelis ,nomuoja ,tokie turi mokėti ir turto mokestį.Teisybė turėtų būti.Tada ir tie mokesčiai kitaip atrodo.Turiu turto ir privalau mokėti,taip turėtų suprasti turntys didesnį kiekį turto.

Anonimas

Anonimas portretas
Pagal ką NT nustatoma rinkos kaina,panašu,kad "iš lubų"-nerealiai didelė.Pvz.suformanus žemės sklypą uždedama tokia rinkos kaina,kad norint parduoti rinkoje pasirodo visi kitaip-kaina 3kartus mažesnė.VMI mokesčius už žemę skaičiuoja pagal NŽT neteisingą įvertinimą.Tai žmonių apgaudinėjimas-aferizmas.

teisingai!

teisingai! portretas
Ir vidutinė klasė Lietuvoj tie kurie nuo 1000€ popieriuj gauna reikia vadint.o tada 30% progresinio mokesčio nulupt!

Planuoju pirkti buta

Planuoju pirkti buta portretas
Apie kokia 100 000 riba eina kalba. Jus matete butu kainas?? Jus norite kad nusipirkus,su paskolos pagalba, tarikim 3 kambariu apinaujos statybos namie šeima moketu dar ir mokesti uz ji??Idomu kiek dar mokesčiu jie sugebes sugalvoti kol žmones prades reaguoti.

Na žinoma,

Na žinoma, portretas
ką dar iš eilinio nulupti jeigu viskas ką galima ir kaip galima jau sugalvota?

Blinda

Blinda portretas
Kai zmones viena diena iseis i gatves, tai tiems nevidonams atsoks fantazija ir toliau smaugti zmones. Per ilgai ir per ramiai savivaliauja, iprato.

Baba

Baba portretas
Kokių reikia būti lepšiu, kad džiaugtis naujų mokesčių? Čia skirta anonomui...

turčiai

turčiai portretas
ras būdų, kaip apeiti šį įstatymą...

Anonimas

Anonimas portretas
Reikia tokio mokesčio, tik pirmiausia registrų centras turtą turi geristruoti pagal šių dienų rinkos kainas, o ne kokius 10 m atgal, tai kartais trijų kambarių buto vertė panaši į pilaitės, ar kitus išvaizdžius namus... ponai lai moka kaip piklauso europoje....

Anonimas

Anonimas portretas
teisingai kariuomine tai reikia islaikyt

Paguoda

Paguoda portretas
Girdėjau kad ūkininkam (tai yra ir *********) mokėti nereikės...

gerai

gerai portretas
Tikrai GERAS įstatymas. Senai reikėjo jį įvesti , juk nemokės nuo visos sumos, o tik nuo viršijančios nustatytąją. Lietuva viena iš mažiausiai perskirstančių biudžetą šalių ES .

Galerijos

Daugiau straipsnių