Dėl kylančių maisto kainų siūlo boikotą: verslą reikia įvaryti į kampą

Grįžti į straipsnį

kdsaldsk

kdsaldsk portretas
klapedos rajone ukininkai i didesnius miestelius veza piena nemokamai arba pastato bidona ir kiek kas gali sumoka, daugiausia visi moka po 1 eu uz litra, nes pieno perdirbejai uz 1 l pieno nenugriebto moka po 0,22 eu, darykit isvadas kiek perdirbejai uzdirba.

s

s portretas
Simonytes Smilga Į UzpakLi

..o pagal

..o pagal portretas
Šimonytę tai jei brangu tai gali nepirkt..:D)

pagal

pagal portretas
svaba busite alkani greiciau numirsite ===

Anonimas

Anonimas portretas
Kas nedirba ir ant pasalpu sedi , tie gal ir gali i lenkijas vazineti apsipirkineti. Ir kur jau ne, gi nachaliavai ir taip gyveni.

is tos klaipedos

is tos klaipedos  portretas
puiki savaitgalio isvyka i klaipeda yra lenkija, ten pigus baseinas, su seima galima papramogauti, vaikams visko apipirkti, sau pilna masina produktu ilgalaikiu prisipirkti, ir kelione tikrai atsipirks ir busite bent kazkoki idomu savaitgali tureje.

>Pirkit Lenikjoj

>Pirkit Lenikjoj portretas
Aha, iš Klaipėdos daug privažinėsi į tą Lenkiją? Ką čia nesamones rašinėji?Kiek tada tie produktai atsieis nežiūrint kuro ir laiko?

minde

minde portretas
beretem tenkina viskas kainos valdzia pedofilu nors stovi atsistoje kai piena dalina nemokamai kam ta

Pirkėjas

Pirkėjas portretas
Boikotas Maximai!

Pirkit lenkijoj

Pirkit lenkijoj portretas
Arba emigruokit.Bus geriausiai

Prie ko

Prie ko  portretas
Čia verslas,valdžia kalta dėl savi neįgalumo,bet moka per parsidavusią spaudą nukanalizuoji ant kitų galvų

patarimasn

patarimasn portretas
geriausias protestas tai apsipirkimas lenkijoje,

Senukas

Senukas portretas
Kokius viršpelnius jie griebia , atsiima uz bado laikotarpi

Klpd. (paaiškinimas)

Klpd. (paaiškinimas) portretas
,, Flešmobas - tam tikra vieša akcija: nepažįstamų žmonių iš anksto suderinti, ppr. internetu, bendri vieši veiksmai, labiau skirti pasismaginti" Kad ir sakoma ,,pasismaginti" bet manau kad labai gerai tiktų viešam protestui. Pvz sueinam visi sutartą valandą į sutartą vietą ir 5 ar 10 min.žiūrim į parduotuvės pavadinimą ar PC įėjimą ar gatvę; ar dangų..Ir jokių leidimų nereikia..:D) Tik visus kokią savaitę reikia kviesti į flešmobą skirtą prekybininkų gobšumui ir pirkėjų apiplėšinėjimui pasmerkti

Klpd.

Klpd. portretas
O gal organizuojamės į Flešmobus visoje šalyje vasario 16? Tuo pačiu prisiminsim kas kaip buvo anksčiau ir įvertinsime iki ko leisdami prichvatizuoti vagiams valstybės turtą ir visos šalies ūkio sritis, dagyvenom:D)

H

H portretas
Moki nerealia kaina - remi perpuvusias partijas . Laikas žiūrėti savo piniginės , ne parcijų gerbuvio. Jei reikės važiuosiu kitur . PRIEDO NUSIPERKI PER AKCIJAS LIETUVOJE - GAUNI KAŽKA NEAIŠKAUS

Saulius

Saulius portretas
Parašykite į kokį prekybinį centrą kada neiti-tikrai taip ir padarysiu. Nuo kažko pradėti reikia. Juk negalime vilktis uodegoje visą gyvenimą. Jei kiti sugeba susitvarkyti su tomis kainomis, tai kodėl mes to nedarome.

nuomonė

nuomonė portretas
Nutukę pusė, pinigų pilni bankai, sukčiams atiduoda tūkstančius ,ir ko jau čia būt nevalgius, nepirkti. Valgyma s yra viena s iš malonumų, pirkau ir pirksiu, valgiau ir valgysiu.

He he

He he portretas
Kas cia per ekspertai, kurie driso loti pries savo pona? Itartina.

Tingus

Tingus portretas
Pasirašau boikotuoti visą savaitę. Nesu pilietiškas, bet jei atsiras lyderis-patikėsiu.

Manau,

Manau, portretas
ateityje brangs ne tik maisto produktai. Tiesiog pramoninės prekės turi ilgesnį "galiojimą laiką" ir dabar perkame tai, kas buvo pagaminta anksčiau, iki krizės. Vasarą, tikriausiai, kainos jau bus kitokios...

Ha ha ha

Ha ha ha portretas
Tauta jau 32 metus ivaryta i kampa laiko 141 nas,ka nori ta daro ,lyg savam kieme butu .

to--->> to->>H

to--->> to->>H portretas
vatinis- tai TU. Aiškiai matosi, ir jog gyveni iLietuvoje, o Rašoje-parašoje, jei nežinai, kad partijoms mokami pinigai.

>>>> <<<<NEJUOKINGA... KOVA UŽ BŪVĮ

&gt;&gt;&gt;&gt; &lt;&lt;&lt;&lt;NEJUOKINGA... KOVA UŽ BŪVĮ portretas
Hahahaha, patvorinis zada gultis ant zemes ;))))) man patiko tqvo sita pasaka: “… JAV PARDUOTUVĖS MAISTO LENTYNOS TUŠČIOS.....”. Kas per mulkis ;)))).

mes

mes portretas
taip ir darome.

vienas du trys

vienas du trys portretas
Kaip sakoma, drambliuko svajonės... ne tas mentalitetas, ne toks piliečių solidarumas, susitelkimas, aktyvumas tokiais atvejais, kad ką nors pasiekti boikotuojant. Gal ir todėl, kad kažkaip sąlyginai greitai, per 30 metų, Lietuvoje atsirado dideli socialinės padėties kontrastai. Ir manau, toji vargingiau, ar visai vargingai gyvenanti visuomenės dalis yra per silpna kad kažką realaus, apčiuopiamo pasiekti.

<<<<NEJUOKINGA... KOVA UŽ BŪVĮ

&lt;&lt;&lt;&lt;NEJUOKINGA... KOVA UŽ BŪVĮ portretas
Kylančių maisto kainos pirma problema.. ANTRA PROBLEMA : MŪSŲ MAITINTOJŲ -ūkininkų produkcijos kainas numušė klaikiai--neaišku kodėl....Karvių augintojai neišsilaiko ,nes pieno kaina klaikiai maža. .LENKAI PERKA LIETUVOS KARVES , PAŠARUS IR VEŽASI Į LENKIJĄ.....Tautiečiai ,jei VILNIAUS DVARO ASILAMS PAVYKS MŪSŲ LIETUVOS ŪKIUS GALUTINAI SUNAIKINTI PRITRŪKSIM MAISTO ,NET VABALUS VALGYDAMI ..IŠGYVENS TOS ŠALYS ,KURIOS PAČIOS AUGINSIS...KAS IŠ TŲ PINIGŲ ,JEI NEBUS KĄ IR KITUOSE VALSTYBĖSE PIRKTI..PRIVALOM PRIVERST PREKYBOS CENTRUS TARTIS SU MŪSŲ MAITINTUOJAIS KOL LAIKAS..PLANĄ SIŪLAU : PARAŠYTI TOKIUS PRANEŠIMUS ,ATŠVIESTI IR PLAČIAI VISUR PLATINTI ,KLIJUOTI SU NUORODA ,KAD PADĖTŲ PLATINTI.TIKSLAS:KUO DAUGIAU SENJORŲ IR T.T. ŽINUOTŲ...NETRUKUS REIKĖTŲ ,,APGULTI "PREKYBOS CENTRŲ DURIS SU SINJORŲ IR KITŲ PAGALBA ...aš ne tik eičiau ,bet ir atsigulčiau,....grįžo maldelės grupės narė ,rodė nuotrauką, padarė kad patikėtumėm. .JAV PARDUOTUVĖS MAISTO LENTYNOS TUŠČIOS.....

>> Pavalges

&gt;&gt; Pavalges portretas
patentuoto KREMLIAŠŪDŽIO tipinis išviduriuotas SORTYRU dvokiantis komentaras !!!!

piktas plnas

piktas plnas portretas
sumazinti pieno supirkimo kainas, po menesio grazinti pradines pieno supirkimo kainas, o poto padydinti pieno kainas parduotuvese ir rekauti: mes padidinom pieno supirkimo kainas, todel pieno kaina padvigubejo

jwse

jwse portretas
neinam visai, tik i mazas

Tai kada

Tai kada portretas
Kada neiname į parduotuvę

Pavalges

Pavalges portretas
Korupcija buvo visada.Lietuvoje suklestejo bolsevikmeciu pries 60-40 metu.Dabar sis astuonkojis visiskai paralizavo valstybe.Vtsiskai nesvarbu kas laimes rinkimus.Mes viso labo tik zaidziam valstybe.Godumas beribis.Pvz.Mauritanijoje neuzderejo kukuruzai-Lietuvoje pretekstas pakelti kuro ir maisto kainas Taip kad gyvenkit ir nemekenkit,kol Putka neatejo.Skanaus!!

Kostas

Kostas portretas
Tikra tiesa!Pakanka sėdėti ausis suglaudus.

kaip litvinas taip debilas

kaip litvinas taip debilas portretas
infliacija - t.y. prispausdinta niekuo nepadengtų pinigų, elektros kainos, dujų kainos, užblokuotos žaliavos iš rusijos - o asilėnai nori kad verslinykai parduotų pigiau negu kainuoja pagaminti.Važiuokit, išsigimėliai, lenkijos ekonomiką kelt. Tokius grįžtančius reikėtų išbuožint. Palikt ir be prekių ir be auto.

rober

rober portretas
duona kepam namuose visa kita is lenku principo reikalas.

-->> to->>H

--&gt;&gt; to-&gt;&gt;H portretas
papasakok plačiau ir smulkiau faktais apie tuos milijonus, o ne VATINĖMIS fantazijomis !!!!

Lah

Lah portretas
Rysit patys sago supuvusias nuo stovėjimo lenrtynose prekes godūs verslininkai! Maistas šlykštus!Neleisiu voliotis taukuose!Nieko neperku!

Lanutis

Lanutis portretas
Ko blokuojat teisybę!Godiems verslininkams ne!

to->>H

to-&gt;&gt;H portretas
kodėl nesirupinė, kad MILIJONAI skiriami partijoms? Už ką??? KODĖL???

ŽMONĖS,

ŽMONĖS, portretas
NREPIRKIT labai pabrangusių produktų ir KROIS kainos.

>> H

&gt;&gt; H portretas
tai paskui neverk, VATUFKE, kad pensijos, pašalpos mažos, kad nekelia algų mokytojams, medikams, gaisrininkams, nes tokie VATAGALVIAI, kaip tu, galvoja tik kaip šiandien prikimšti savo karapūzą, o kad valstybė per surenkamus mokesčius iš verslo nesuformuoja pakankamą biudžetą, iš kurio ir mokami išvardinti pinigai, tai tau nesuvokiama !!!!

H

H portretas
Kas gali važiuokime kitur apsipirkti . Ne Lietuvoje turiu omenyje . Kodėl turiu mokėti visiems iš eilės tame tarpe ir bebenčiukams valdžioje .

yja

yja portretas
bet ir nuotraukytę gerą ištraukė-su kaina litais. gi nepamenu, kad pienas net trys su puse lito kainuotų

Viskas brangsta, nes pabrango dujos?

Viskas brangsta, nes pabrango dujos? portretas
Pasaulis ūžia - neva vakar buvo atskleista, kad Bidenas "galimai" organizavo teroristinį aktą, kad "galimai" užvaldytų dujų rinką? Mūsų žiniasklaidose irgi neseniai buvo nedrasus cyptelėjimas, kad JAV ir Norvegija jau naudojasi padėtimi ir lupa paskutinį kailį versdamos valstybes brangiau mokėti už dujas. Skaitom: "Jungtinės Valstijos praėjusį mėnesį pirmą kartą istorijoje Europai tiekė daugiau dujų nei Rusija, paskelbė Tarptautinės energetikos agentūros (TEA) vadovas Fatihas Birolis." "Norvegijos gamtinių dujų dalis Vokietijoje šiuo metu jau sudaro apie 30 proc., Norvegija aplenkė Rusiją, kuri iki šiol buvo svarbiausia tiekėja, praneša agentūra „Reuters“. Kyla klausimas, ar vien dėl to kažkam reikėjo karą provokuoti ir šitiek žmonių pražudyti? O tu siaube kaip nežmoniška.

>>>Anonimas \\\\\.../////

&gt;&gt;&gt;Anonimas  \\\\\...///// portretas
>by'By pačiulpei ir gana.___Į storumą.

Anonimas

Anonimas portretas
nesamone tiek daug valgyt

seniai laikas

seniai laikas portretas
Seniai laikas kažko imtis. Kadangi ir visiškai privatus verslas Lietuvoje jau senokai tapo net jei ne kriminaliniu, tai bent jau visiškai nuoširdžiai tikinčiu, kad gali ir turi teisę reketuoti labdarą iš biudžeto. Beprotiškas maisto kainų kilimas gali būti tokio nuoširdaus verslininkų įsitikinimo išraiška. Tikriausiai nei vienas verslo planas dabar neparašomas be punkto apie valstybės paramą. Apie prekybininkų darbelius bent jau garsiai kalbama, tačiau niekas nekalba apie tai ką išdarinėja daugiabučių administratoriai. O ten juk pačios tikriausios kriminalinės istorijos vyksta! Laimei, kad kol kas dar be nužudymų ir kūno sužalojimų, žmonių grobimo atvejų.

Sąmokslo teorija

Sąmokslo teorija portretas
Pensininkai su 300 eurų pensija ar minimumą gaunantis trečdalis ar daugiau Lietuvos gyventojų nieko nepriboikotuos. Užteks vieną dieną numesti pigių prekių ir monopolisto prekybos centro durys neužsidarys. Monopolistai kainas didina galimai dėl to, kad reikia Tapinui radarams ar dronams. Kada reikia pinigų vaiko vaistams ar operacijai pinigus renka savaitėmis ar mėnesiais. O kada Tapinas paskelbia akciją tai visi laikraščiai pilni jo reklamos ir penkis milijonus surenka per kelias dienas. Nemanau, kad tuos pinigus skiria paprasti šalies gyventojai, bet vėliau per maisto kainas visi susimoka. Jegu būtų kitos priežastys tai monopolistai nesislapstytų ir jas įvardintų.

Jok

Jok portretas
Tai čia pradžia..planas vykdomas toliau.. karas jau yra,badas bus...apokalipses raiteliai cia jau..

Nėra čia ko

Nėra čia ko portretas
vėl jot ant eiliniu žmoneliu. Kad nesivienija ir neina protestuot. Pagrindas ne čia. Pagrindas kad mūsu šaly nedirba tarnybos. Ta ka jos turi dirbt. Kainu komisija kam? FNTT kam? Veterinoriai katriems pavesta kontroliuot maisto kokybe ir kilmekam? Vartotoju teisiu gynybos šimtai organizaciju kam? Viskas tas niekai yr?! Jie tegu ir toliau rūdyja savo postuose nieko nedarydami o mes visi eisim prie seimo vagies debilotaitės /vogė sanatorija Pušynas/ žaliu cepelinu bananu ragaut? O paskui likt nuogiem gerosios LR teisėsmaukos bylose?

Klps

Klps portretas
Jei taip toliau dar keletą metų ir žmonės grįš į kaimus.. patys auginsis sau gerą maistą.. gal todėl jau ir dabar brangsta kaimo sodybos

Boikotas

Boikotas portretas
Taip reikia eiti valgyti į restoranus

Kol valdžia

Kol valdžia  portretas
nereguliuos ir nekontroliuos savo šalies ūkio, tol nieko nepadarysi. Neėdęs nesėdėsi..

ANGLIJOJE IR TAS PATS. NUOMA, BENZINAS, DUJOS BRANGU

ANGLIJOJE IR TAS PATS. NUOMA, BENZINAS, DUJOS BRANGU portretas
MAISTAS PAKILO ŽIAURIAI. VAKARŲ ŠALYSE IR NIEKO GERO.

Butiniausiu

Butiniausiu  portretas
maisoto prakiu kainos pakilo nuo 50 iki 100%.Lyginant su 2020m. Kai jie suskiaciuoja tuos savo 23% sunku suprasti.Matyt duotas nurodymas taip skelbti lengvatikiams gojams.

skiep

skiep portretas
dar karta nuosirdus ACIU Nausedai uz geroves valstybe nuo visu Lietuvos zmoniu.

Boikotuokim Veados degalinių tinklą savaite

Boikotuokim Veados degalinių tinklą savaite portretas
Ir Maximkoj savaite neapsipirkinekim ! Degalinių švieslentėse isiziebs Benzinas 1,3 eur., dyzelis - 1,40 eur. O Prekybos centruose išvysim seniai matytas kainas. Stop Kartelis !

Oi

Oi  portretas
Pensininkai ir pažeidžiami jau senai nematė normalaus maisto ir dauk neperka. Manau yra atvykėlių ir vietinių turtuolių kurie šluoja bet kokiomis kainomis . Dėl to ir nemažina kainų

skiep

skiep portretas
prie raudonkoncerviu tik gyvenimas gerėja Lietuvoje.

Anonimas

Anonimas portretas
Ko jus pridurkai prisipi.s.ot prie musu geroves valstybes. Geriau paziurekit kaip kapitalistiniame rojuje ant kalno - Amerikoje. net 30 milijonu zmoniu gyvena gatvese ir ant maisto talonu. Mums iki spindincios Amerikos dar eiti ir eiti. Maziau dejuokit ir daugiai aukokit musu vadams.

Tikras

Tikras portretas
Lenzberginis rojus

Anonimas

Anonimas portretas
Cha cha cha ....isivaizduoju kaip lietuviski pridurkai VEJA versla i kampa. Cia taip kaip per uzgavenias apsirede skudurais durneliai tampo po gatve kelma ir musa pagaliais. Atseit varo ziema is kiemo. Cha cha cha ....

,, gerovės valstybės '' dieta

,, gerovės  valstybės &#039;&#039;  dieta portretas
pusryčius suvalgyk pats , pietauti nueik pas draugą , o vakarienę atimk iš priešo !

Ale

Ale portretas
ankščiau tuos verslininkus vadino spekuliantais. O dėl pirkimo, tai žmonės veža vežimais, ypač savaitgaliais ir perka viską iš eilės. Taip, kad lietuvaičiai nesiskųskit , kad brangu, neturit pinigų.

Daugumos

Daugumos portretas
šaldytuvu kameros lūžta,spintos pilnos kruopų makaronų,ir ttPatuštiname,pagyvename iš to ka turime-paskui i lenkus,bent aš taip darysiu-keleto šimtų neprisiskaičiuos,ir tai pliusas.

tomas

tomas portretas
matyt pratina mus prie rubliu

Pritariu FRiz

Pritariu FRiz portretas
Labai paprasta, bet ne su Lietuvos buduliais kurie iki paskutinio vaidina, kad jiems kainu kilimas nesvarbus. Tik vieni atsisede verkia, o aplinkiniams vaidina ponus. Planas jums artistai: 1. Pirkti tik viename parduotuviu tinkle. Pas ta kuris dabar siulo maziausias kainas. Jokiu budu nepirkti palaidai, nesvarbu pas ka. 2. Kada kitas tinklas kainas sumazins maziausiai 20% pereiti visiems pirkti tik ten. 3. Kai sekantis tinklas vel sumazins kainas 20% visiems pereiti ten. Patikekite, tinklai sureaguos i tokius veiksmus, nes jie nori-turi parduoti, kad issilaikytu it turetu pelna. Bet manote galima jusu banda paskatinti veikti kartu ir pasipriesinti tinklu kainu terorizmui? as netikiu jusu vieningumu, nes esate bestuburiai gyviai. Tad mokekite reikalaujamas kainas ir lenkite savo baudziauninku nugaras.

artas

artas portretas
Daug ka duotu virspelnio mokestis ...

Romas

Romas portretas
Vakar teko matyt Starkaus laida Kur Toliau Manila - Filpinai kas darosi lusnynai ir didele dalis valgo antra ar trecia panaudota maista tiesiog surenka atliekas ir vel jas panaudoja o pas mus kiek be reikalo maisto ismetama , bando maisto bankai panaudot nes ir man atnesa is maisto banko dar gero maisto kaimynas kasdien po maiseli atsinesa ten savanoriauja kai laiko turi tir kad nebutu liudna gauna valgyt 3 kartus dar maisto atsivelka .

Ar suprantat ka snekat ...

Ar suprantat ka snekat ... portretas
Pakvaisot? Pabuk be sildymo, elektros, savaite vaikai pabadaus, .... reikia kad teisesauga dirbtu, o ne kitamincius gaudyti ....

skiep

skiep portretas
Nausedos geroves valstybe,ske.

Anonimas

Anonimas portretas
Man tai keista,kad žmonės verkia ,dėl brangumo ,žinoma brangu,bet toj maksimoj pasirinkimas yra,optima linija prekės labai pigios valgykit i sveikatą!

Neilgai pabaikotuosi

Neilgai pabaikotuosi portretas
Valdžiai palankūs ekspertai siūlo žmonėms baikotus. Neilgai pabaikotuosi nevalgęs. Vienintelis veiksmingas kelias - eiti prie seimo ir vyriausybė su klausimais, kodėl valdžia tokia bejėgė?

Fritz

Fritz portretas
Labai paprasta, bet ne su Lietuvos buduliais kurie iki paskutinio vaidina, kad jiems kainu kilimas nesvarbus. Tik vieni atsisede verkia, o aplinkiniams vaidina ponus. Planas jums artistai: 1. Pirkti tik viename parduotuviu tinkle. Pas ta kuris dabar siulo maziausias kainas. Jokiu budu nepirkti palaidai, nesvarbu pas ka. 2. Kada kitas tinklas kainas sumazins maziausiai 20% pereiti visiems pirkti tik ten. 3. Kai sekantis tinklas vel sumazins kainas 20% visiems pereiti ten. Patikekite, tinklai sureaguos i tokius veiksmus, nes jie nori-turi parduoti, kad issilaikytu it turetu pelna. Bet manote galima jusu banda paskatinti veikti kartu ir pasipriesinti tinklu kainu terorizmui? as netikiu jusu vieningumu, nes esate bestuburiai gyviai. Tad mokekite reikalaujamas kainas ir lenkite savo baudziauninku nugaras.

Kad

Kad portretas
Tai kur tas atsakingas verslas Lietuvoje kuris remiamas ir giriamas pasirodo tik plepalai , o kainos tik dides kitaip nebus islaidos dideje , Karbausko Agro koncernas trasu atsiveze is Rusu baudos gavo ir uzdraude , dabar sumazes derlius ir kainas pakels ir darbuotojams maziau mokes nes pelno maziau bus o tokia situacija daug kur islaidos ir pelnas is vartotojo .

to reikia

to reikia portretas
ūkininkai,mažos parduotuvės ne išeitis-parduotuvės vistiek pirks visokiose vilniaus pre.bazėse,o ūkininkų turguose prekės 50procentu brangesnės,beje ne retas,,ūkininkas,,apsiperka Lenkijoje.

Aš portretas
Lietuvos bankas tai tik įvaizdis, turėjau reikalų su juo, veikia dėl akių, veiksmų nesiima ir nesiims, negina piliečio, gina bankus ir prekybininkus, pažiūrėkit jų atliktų tyrimų išvadas (LB puslapyje) kiek pmatysite žmonių patenkintų skundų ir pripažintų, kad jie teisūs ????? Man rasti tokių nepavyko

Šimonytei

Šimonytei portretas
Kuo brangiau-tuo geriau,daugiau pvm ir akcizo sugrabalioja.,žmones prisimins priš rinkimus,gal....

Rexas

Rexas portretas
Boikotas maximai

Tai

Tai portretas
Biokotas nepades dar pablogins situacija , maziau uzsakys prekybos centrai , perdirbejai maziau gamins ir kainas sumazins gamintojams taip sudarys deficita ir savotiska trukuma ir vel visiems bus blogai , reikia didint pajamas kainu daug nepakels laisva rinka atvesiu is Lenku ir paduosiu ta teko daryt 1996 m, desreles , sampana vezem , , arba reguluot grieztai kainas vyriausybei .

<<<< VISAI NEJOKINGA

&lt;&lt;&lt;&lt; VISAI NEJOKINGA  portretas
Melas parašytas. LIETUVOS BANKO NĖTURI LIETUVA.....tik pastatą...Prekybininkai ,o gal Vilniaus dvaro klanas nusprendė šitą cirką ,kad priverstų svirplius ir lervas valgyti...ARGUMENTUOJU ..PIENO GAMINIUS VEŽA IŠ KITŲ VALSTYBIŲ.....TIESIOG TIE SVOLAČIAI MŪSŲ LIETUVOS AUGINTOJŲ PIENELIO SUPIRKIMO KAINĄ TAIP NUMUŠĖ ,KAD LENKAI MALONIAI IŠVEŽA Į LENKIJĄ KARVUTES IR PAŠARĄ ,NES ŪKININKAI NEIŠSILAIKO.....LIETUVOS dvaro BEPROČIAI viską pardavė ....dabar galimai ūkius prakals žlugdant ūkininkus....NEDARYSIM BOIKOTĄ, PRIVERS VALGYTI TUOS VABALUS......PRIVALOM PRIVERST ,KAD SU MŪSŲ MAITINTUOJAIS- LIETUVOS ŪKININKAIS- SUSITARTŲ PREKYBININKAI....TIKRAI GERAS PASIŪLIMAS VYKT Į LENKIJĄ IR TEN KUR ŪKININKAI APSIPREKINTI

Kuba

Kuba portretas
Jeigu taip tautiečiai kokias dvi - tris savaites pirktų tik minimumą, gal būt turėtų efektą...bet ar galima su tais kompleksuotais prakutusiais lietuvaičiais, kuris norės pasirodyti, kad jam tai neaktualu, kad jis gali nusimauti ir paskutines kelnes, kad pasirodytų..baudžiauninko kompleksas ...tad taip ir tyčiojasi..

meot

meot portretas
tik langu dauzy mas pades , kas antra diena, pamatysit kaip pades

katinas

katinas portretas
nepirk prekes lietuviskos

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Nesusimastėte žmonės, kad gyvenime darote kažką ne taip, jei nesugebate įpirkti elementarių produktų dirbdami už 500-700e. Gal problema ne kainose, o pačiame žmoguje.

Anonimas

Anonimas portretas
Visi į lenkija kokius pora mėnesių o tada jiems pasijaustų

Zvirblis

Zvirblis portretas
Taip. Tai vienintele reali iseitis. Nepirkti. O reikes parduot, bet nepirks... bet parduot reikes... Vakaruose tokiomis kainomis nepraeis niekur...

he he

he he portretas
Sukeltas karas agresorei kirto skaudžiai: lietuviai priversti pirkti pasenusį maistą

Buvo

Buvo portretas
Buvo kažkada sumastyta akcija neini pvz..i maxima 10 dienu niekas vieningai neina o i kitas einam paskui pagal eile i kitus prekybos centrus neini po 10 diena ir tt

Galimas

Galimas portretas
tik vienas būdas priversti bent vyriausybe mastyti-nesurinktu pvm ir akcizu-o kitaip jie dirba viena ranka su prekybos mafija. Niekur Europoje nėra tokio prekybos centrų koncentracijos. Ir viršūnė buvo kaip vienas,,dvaro,,ekonomistas tai paaiškino Lietuvos prekių branguma-tipo užtat kad labai daug prekybcentriu,kainuoja jų išlaikymas ir aptarnavimas,užtat ir brangiau. Idiotiškesnio paaiškinimo nesugalvosi.

Stebetoja

Stebetoja portretas
Infliacija maistui yra nuo 100-200%, vidurkis prijungus visas nepaklausias ir nebūtinas egzistencijai prekes, gal ir 20%. Čia kaip su vidutiniu atlyginimu, aš gaunu 2000, tu 200, vadinas vidurkis 1100.

Swabas

Swabas portretas
Nieko cia neivarys i kampa o jeigu brangu pasiulys est,vabalus,svirplius ir kitas gerybes,brangus maistas tik turciams.

..

..  portretas
Ūkininkai skundžiasi, kad perdirbėjų supirkimo kainos mažos, o kai žmogus ko nors kreipiasi nupirkti, tai prašo didesnės kainos nei prekybcentrei. Ta va taip paspringsta gobšumu.

o Šimonytė

o Šimonytė portretas
sakė-,,man pofig,nedomina ir nesikišiu,,--net Norvegijos vyriausybe domina,kai pakėlė balsa-sustabdė numatoma brangima. O Prezidentas Lietuvos vėl emigracijoje?

Benas

Benas portretas
Visur prikišta lieknėjimo programu reklamos,piliūlių. Pirma prisiėda,pavirsta kiaulėm,paskui išleidžia dvigubai daugiau,kad gryžtu atgal. Apie specifinius ligonius nekalbu.

valstybes tarnautojas dirbantis valstybineje ymoneje

valstybes tarnautojas dirbantis valstybineje ymoneje portretas
mano alga 15 000 eur.... nematau jokios cia inflecijos.... skurdukai as jujm sakiau ka giesme pagrindines pasimokine pas konservus etatiniais balsuotojais darbinkites....a jus...vis dar nepartiniai..... nu i kakariekuokit daba...

> Nustokit ĖSTI

&gt; Nustokit ĖSTI portretas
BRAVO ))

Nustokit ĖSTI

Nustokit ĖSTI portretas
Parduotuvės pilnos žmonių, vežimėliai pilni. Ir patys žmonės - pilni. Jie ne valgo, jie ėda ir tunka… Ir duodasi per ligonines, nes nesižino kas daro: širdis streikuoja, spaudimas aukštas, fizinio krūvio netoleruoja, prakaituoja, šunta, beria, skrandis neveikia ir t.t. Ir pinigų neturi, nes praėda.

senis

senis portretas
kai nėra alternatyvu o valgyt reikia kiekviena diena sunku ka padaryt ,idėja gera bet autorius lai parodo pavizdi.

To Boikotuot'

To Boikotuot&#039; portretas
Jau 53%rinkeju boikuotoja, va ir pasekmes. Reikia aktiviai dalyvauti rinkimuose, tada kgb nebegales vogti.

'Boikotuot'

&#039;Boikotuot&#039;  portretas
Reikia valdzia,tai ji visa sita kas vyksta LT organizuoja,nes ji gyvena tik is pvm ir akcizo,tai brangimai visko valdziai tik i nauda,o Tautai beda ir dar per tokia valdzia.

kaunietis

kaunietis portretas
vargšai KD žurnalistai, vėl LKN televizorių kopijuoja. Ilsėkitės ramybėje

reikia

reikia portretas
Steigti naujas mazas parduotuveles,kurias valdytu patys ukininkai...ir ten butu TIKRI PRODUKTAI ,o ne kazkokie surogatai, skiedalai ir pan.

Liuks

Liuks portretas
Suvalgau ka turiu-o tai apie 2 savaites,o paskui is pricipo i Lenkija,pasprinkite,maxsiminei ir lidliniai,bei likusieji...

Tomas

Tomas portretas
Tai kad jau niekas neperka ju ru atlieku. Visi vaziuoja i lenkija pirkti svieziu lietuvisku produktu

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvoje perku tik elektrą, dujas ir ryšio paslaugas. Net kirptis ar manikiūrą darytis Marijos žemėje jau didelė prabanga.

cha

cha portretas
taigi prisireinvestavo pelnus i prekybcentrius kuriuos reikia islaikyti tad kainos ikalkuliuotos i didejima ...

geda

geda portretas
Nebera zurbalistu kadl k turini perspausdinti??!

WC

WC portretas
Neperku nieko lietuvisko jau senai.

Ir be Bojkoto

Ir be Bojkoto portretas
Aš neperku Lietuvos gamintojų pieno produktų tokių kaip pienas, sūris, sviestas ir grietinė. Neperku Lietuviško alaus, dešrų ir tt. ...

v

v portretas
tai kad jie ne verslininkai o vagys ir aferiugos

Galerijos

Daugiau straipsnių