Ekspertas: iš pat pradžių buvo aišku, kad „Perlas Energija“ nutrauks veiklą

Grįžti į straipsnį

aisku Viena

aisku Viena portretas
Energetika turi priklausyt tik Valstybei,bet,kodel ta valstybe nieko nenori tureti ?

Antanas

Antanas portretas
Kaip gali kontora, neturinti nei gamybos pajėgumų, nei pristatymo vartotojui įrangos būti "tiekėju"? Jau 32 metai,kaip iš kailio neriamasi,kad tik energetikos sektorius netaptų diversifikuotas. Štai ir šioji kampanija vykdoma taip, kad dar bent dešimtmetį tą monopoliją išlaikyt. Ir visas jos dirbtinumas jau pasirodė kai IAES buvo sustabdyta, kai Prezidentė džiūgavo, kad pagaliau turime rinką, kai el.energijos pirmasis deficitas atsirado.

Girna

Girna portretas
Kadangi daug isgamu lietuviu-karbauckiu,liandzbergiu,matijosiu,garbaraviciuku maitinasi huilo atliekomis,tai kiaulinykas Lietuvoje neisnyks,kol rasieja nezlugs.

To yja

To yja portretas
Ne spekuliantų aferistų perpardavinėtojų viliotinis o mūsų ,,šauniosios,, valdžios vartotojų suvarymas pas juos, kaip 50 metais visus kaimo žmones suvarė į kolūkius,tik šį kartą daug brutaliau.

tukas

tukas portretas
O iš kur tas perlas pardavinėja elektrą iš Lukašenkos ar Putino perparduoda sako durnių ir bažnyčioje muša taip ir tas perlas surinko durnių kompaniją tai tegul ir moka arba tegul prašo kad Karbauskis parūpintų jiems pigią elektrą arba tegul sumoka juk Lietuvoje konservatoriai norėjo pasistatyti Japonišką atominę elektrinę tai šiandien nereikėtų aimanuoti kad brangi elektrą juk atomas ne brangsta .taigi Karbauskis piketavo protestavo tai tegul dabar ir sumoka tiems naivuoliams už žioplumą ir išmintingojo Karbauskio pažadus ir darbelius

yja

yja portretas
o tai kur buvo tas ekspertas ankščiau? Juk galėjo savo nuomonę išsakyt kai dar tik prasidėjo klientų viliotinis. Gal bent keliolika žmonių būtų suklusę. O po viskam sakyt kad "aš žinojau" kažkaip, na nežinau nebegražu kažkaip

Galerijos

Daugiau straipsnių