Eksporto Rusijai sankcijos neveikia?

Grįžti į straipsnį

Sankcijas

Sankcijas portretas
amerikonai sugalvojo pribaigti ES,o ne Rusijos ekonomikai! Ir - jos tikrai veikia!

Kęstas

Kęstas portretas
Sankcijos Rusijai veikia. Sankcijos veikia mus, pakeldamos virš debesų mūsų kainas. Rusai gi turi pakankamai sau ir eksportui į Trečiąjį pasaulį maisto, trąšų ir energijos. Nenuostabu, kad rusus sankcijos neveikia. Kadangi Lietuvos valdžia jau metus nedaro nieko kito, tik sankcijas Rusijai, tai Lietuvos valdžia turi atsistatydinti ir paskelbti priešlaikinius Seimo rinkimus, nes nesusidoroja su darbu. (Apie mokslą-studijas-ekonomiką)

Veikia

Veikia portretas
Skaitau rusų žinias, tai pas juos jau piketai dėl brangstančių dujų, malkų, elektros. Kyla kainos ir kitų prekių. Panašu, kad bandoma negautus eksporto pinigus ištraukt iš savų. Ir beveik kasdien priimami nauji įstatymai ribojantys piliečių laisves. Realus grįžimas į stalinizmą. Skundimai, bausmės už tai ką pasakė, ne tik, kad parašė. Draudžiamos knygos ir filmai, atšaukiami spektakliai ir koncertai, aktoriai atleidžiami iš teatrų.

fotkej matau

fotkej matau portretas
panoramos uzzombinta , suvakcinuota, aferistu geroves valstybes privalomu mokesciu ir prievoliu atlikeja... normalus zmones vietoj to ka gatvemis bastytis dirba geroves valstybes labuj...mokescius moka... saziningai.... vaikus mokina geroves giesme giedot....a cia sitiems pro sali einant reiketu psihologa uzsirasyt ...

Galerijos

Daugiau straipsnių