Energetikos viceministrė: visuomeninė elektros kaina nuo kitų metų augs

Grįžti į straipsnį

v

v portretas
Taupykit elektrą, pirkit eletromobilius, nes gausit baudas už taršius automobilius ir elektros vartojimą.

Onė

Onė portretas
Na tik konstatuoti kas yra ,kas bus labai paprasta.,o išeičių ieškoti?????,ai na ką čia bus ir taip gerai ,apsipras kaip yra,...tai tokia mūs vyriausybės galvosena.

Vakaruose

Vakaruose portretas
kainas ir atlyginimus reguliuoja streikai. O mes - Vakaruose,ar vis dar pas Vova!?

Anonimas

Anonimas portretas
REISKIA GERES TOLIAU DDDD

Zosė

Zosė portretas
Prie ko čia dujų kaina? Pas mus juk neveikia tos dujinės elektrinės, išjungtos stovi. Veikia tik kogeneracinės, kur šilumą gyventojams tiekia, tai tiek ten tos elektros tėra 100-120 MWh. Kartą per mėnesį būna pakyla iki 400-500 MWh trumpam (pagal litgrid.eu duomenis), tai gal kažką ijungia. PLius net ir Lietuviška energija perkama per NordPool biržą, kur "paradoksalūs" "teisingi" algoritmai. Kokie dar "nepriklausomi" tiekėjai? Visa mūsų gamyba eina balansavimui apie 400 MWh. Čia grynai politikų sąmokslas prieš valstybę.

Ar skani dešra gimtajame Tambove,

Ar skani dešra gimtajame Tambove, portretas
čeburaška?

fas fas

fas fas portretas
ot gerai taip ir reikia neadekvatam kurie uz konservatnykus balsuoja, dabar galesit dirbi uzlsaptintu kgbistu labui ir landzbergio gerovei

Asa

Asa portretas
Vakar kaip tik pasirašiau su igničiu..užfiksavau kainą 39 cnt...paskui galvoju nafik rašiaus..pasirodo gerai padariau..jei dabar 50cnt..tai kas bus žiemą..1€???

Anonimas

Anonimas portretas
O ko jus juk norit juk aferistas ministeris kreivis vadovauja ir valdziazmogei vaivorikstinei su supuvuseis konservais valdzioja sedi toi vargolei uz sildima mokiesite ir vasara ir ziema gerai giventi vargoliams geroves valstibeja geda turetu tokia neigalia valdzia!!!

Jūs čia rimtai?

Jūs čia rimtai? portretas
Kai statė SGD tai triedė,kad turėsim D A U G pigių dujų.Neseniai lygiai taip pat triedė,kad neperka dujų iš Rusijos.Tai kodėl dabar elektros kainos kyla priklausomai nuo to,kiek dujų kaina iš Rusijos kyla?Čia tipo neperkam iš Rusijos,bet perperkam iš tų,kurie iš jos perka?!

taip

taip portretas
koncervaišdavikai darykit taip 1 kw= 1e #### 1cub duju =1 euras visi biški pasikolios kokia 1 savaite pripras ir bus gerai ,tik vaistu biški išaugs paklausa nuo streso ir nemigos .

Antanas

Antanas portretas
Jeigu kainą nustato "Reguliuotojas" - reiškia Rinkos nebėra. Taigi, nereikia meluoti kad "Rinką turime".

Taigi

Taigi portretas
Labai įdomiai gaunasi,kol nebuvo nepriklausomų tiekėjų,tol visi mokėjom vienodai ir ne per brangiai,nors ir Ignaliną uždarė,o kai atsirado visokie tiekėjai,elektra pabrango ne procentais ,o kartais.Kaip tą suprasti,juk daugiau elektrinių neuždarė?Pabrango dujos,bet ne tiek kartų,kiek elektra..Čia kažkas dar pilių nepasistatė,tai visa Lietuva pastatys."Nuostabiai" dirba mūsų valdžia.

Byyyy Rka DEJĘS

Byyyy Rka  DEJĘS portretas
NAAACHUI vyreusybe .... Gatvių šluoti valdziazmgiams Von

100 W

100 W portretas
totali krize, ir kaip nesakysi posakio, kad prie ruso buvo geriau, elektra kapeikas kainavo, bl kazkoks debilynas valdžioje, nesugeba išspręsti energetikos problemų, apmaudu ir apgailėtina, kas ten vadovauja turėtų atsistatidinti, jeigu nesugeba tvarkytis kitaip.

Tautietis

Tautietis portretas
Valstybine imone Ignitis o yra akcininku,kas jie tokie, kodel slepiama?, turbut vel kyso konservu ausys?

Vaje

Vaje portretas
gal ir gerai kad pabrangs elektra. Gal tada per televizoriu nustos rodyti tas pacias reklamas kur reikia "minti"pedalus. Ne kokia laida paziuresi ar zinias paklausysi > Vien tik reklamos.

Anonimas

Anonimas portretas
Lietuvoje nebranKs rinkimai. Bet tik su sąlyga, kad balsuosite už ožislovo konceRvus

Kaunas

Kaunas portretas
Kreivu veidrodžiu karalyste eilini karta kreiva aferu meistra ileido i gerai koncervam žinomas varkes.

Bad

Bad portretas
Žmonių gyvenimas grįžta į 90 m. lygį

Idomu

Idomu  portretas
Kiek Ignitis išmoka dividentu valdžios zmonems,kurie kažkaip turi akcijų ???!!

Valio

Valio portretas
nieko daugiau neparašo: elektra brangs, dujos brangs, bulvės brangs . O kas Lietuvoje nebrangs? Reikia kuo greičiau bėgt iš tos absurdiškos šalelės arba lieka tik kilpelę užsinerti pačiam, nes tuoj valdžia ją užverš.

Anonimas

Anonimas portretas
Nesuprantama, kaip galima dirbti, kai anksčiau sudaryti fiksuoti tarifai žymiai mažesni už dabar perkamą elektrą. Tai Ignitis nuostolingai dirba. Jei ne valstybės piniginės dotacijos bankrotas grėstų ir jai.

Aš portretas
Kas nori baltarusiškos elektros po 4cnt/kw?

Jezusmarija !!!!

Jezusmarija !!!!  portretas
Ar teisingai supratau viceministrę : ignitis gali pakelti kainas ir pakeisti planus kaip padarė " perlas " ? Kainos augs ? ! Gresia nuostoliai nuo tų " fiksuotos kainos " sutarčių ?

Galerijos

Daugiau straipsnių