ES ir Baltarusijos ekonominės sutarties blokavimas gali turėti rimtų pasekmių?

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Užvers vienas veikėjas kanopas- ir neliks tų pataikūnų ir kvailių partijos. Kad tik tie patys nepradėtų raudonomis vėliavėlėmis mojuoti...

Vaje,vaje

Vaje,vaje portretas
Tų 160 menininkų ir dailininkų supratimas,apie elektrinę toks,koks kaip kurių konservatorių su jų šventojo papūnės. Jie tokio lygio,kaip vakarykščiai 6 piketuotojai,iš kurių vienas net baltomis kojinėmis pasipuošė.Kaip dailininkai ir menininkai sprendžia elektros klausimus,tai tokį rezultatą ir turime.

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Jau prabilo prezidentūra dabartiniu svarbiausiu Lietuvai klausimu. Įdomūs dalykai. Kad tik blokuodami sutartį neprarastume studentų mainų galimybės ir nesukliudytume demokratijai, į kurią taip veržiasi Baltarusija. Į mūsų pavojus nekreipkime dėmesio.

aitvaras

aitvaras portretas
Vykite valstieciai tuos konservatorius,rekiancius pries baltarusiu atomine kuo toliau.Ta bobu ir sudavatkejusiu vyru partija jau kelia sleikstuli.Kad gelda per didele ir per brangiai nupirko,kad nereikalinga kabeli i Svedija tiese,vietoj to,kad dvi ,tris elektrines Lietuvoje uz tuos pinigus butu pastate,mes sitoms davatkoms jau beveik atleidome.Norejo Lietuvai gero,bet kaip ir priklauso plikbajoriams,vaizduojantiems magnatus,isejo kaip visada blogai.Dabar prikibo kaip idiotai prie baltarusiu.Saukstai po pietu,bet davatkos pradejusios koliotis niekaip negali nustoti.Is kur lietuvoje tokiu vyru,su suvaikejusios bobos charakteriu?

Galerijos

Daugiau straipsnių