ESO atstovas: nepriklausomi elektros tiekėjai nėra tik sąskaitas išrašantys tarpininkai

Grįžti į straipsnį

Alis...

Alis... portretas
kokia čia rinkos liberizacija, jei uždrausta pirkti elektrą iš nekurių gamintojų?...

Sūduvis

Sūduvis portretas
Na nevadinkite šitų perpardavinėtojų aferistų NEPRIKLAUSOMAIS TIEKĖJAIS, tai tik perpardavinėtojai už didelius atkatus išsikovoję vietą po saule iš ko vastybei o juo labiau vartotojui naudos nebus. Perduoti strateginės paskirties ojektus aferestams tai didesnė grėsmė valstybės saugumui nei putinas su lukašenka kartu sudėjus, dėl šios aferų aferos turėtų labai stipriai pasidomėti STT ir VSD. Dar beliko perduoti šalies krašto apsaugą nepriklausomiems saugotojams.

ai

ai portretas
niekaip nesuprantu kodel nieks neapriboja situ valdzios iteisintu perekupu pelno? perka is nordpoolo po 16 centu o pardavineja po 30??? ir tai 20 bobikiu pasamdziusi saraskino kontora... kur kas idomiau kiek jie paremia viena ar kita partija??????

kursantas Fazė

kursantas Fazė portretas
tai ką, gal jie patys gamina tą elektrą-paprasčiausi perpardavinėtojai

gal zinot

gal zinot portretas
kurie perpardavineja belarusu elektra,eiciau pas juos iskart,nekeciu sitos valdzios

:)))

:))) portretas
Tačiau toks įsivaizdavimas yra visiškai klaidingas, mat viena pagrindinių nepriklausomų elektros tiekėjų funkcijų yra geriausiomis įmanomomis sąlygomis įsigyti elektros energiją regiono rinkose“ „Savo konkurencingumą tiekėjai gerina ir kitomis priemonėmis – naudoja išvestines finansines priemones, investuoja į klientų aptarnavimo efektyvumą ir kokybę“, – teigia P. Kalmantas. „Tokiomis sąlygomis laimi vartotojai. Tai ir yra elektros energijos tiekimo monopolijos atsisakymo tikslas – kai elektros energija prekiauja daugiau tiekėjų, kaina tampa konkurencingesnė, visi klientai sulaukia palankesnių sąlygų ir įvairesnių pasiūlymų“ klausimas ponui ekspertui kuo kada ta konkurencija ie efektyvumas didina energijos kainas?????? didesne kaina tai "palankesnis pasiulymas"??? nuo kada propagandos ministerija i darba durnius priima?

Anonimas

Anonimas portretas
vagiu saika !

o man atrodo

o man atrodo portretas
kad eso atstovas paprasciausiai meliuoja. be elektros pirkimo ir saskaitu israsymo sitos perekupu kontoros daugiau neveikia nieko

Nuomonė

Nuomonė portretas
Pasirašiau sutartį, bet pasijaučiau tarsi išprievartauta dėl šių priežasčių: 1. Vartotojui prievarta liepiama pasirašyti sutartį ir sutikti su gerokai didesne kaina nei jis mokėjo iki šiol. 2. Sutartys pasiūlytos terminuotos su konkrečia kaina, bet papildomose sąlygose įrašyta, kad nepasibaigus sutarties terminui, tiekėjas gali kelti kainą. 3. Į sąlygas įrašytas ir kitas keistas punktas, kad sutartis sudaryta terminuotam laikui, bet, jei elektros vartotojas iki pabaigos termino nenurodo, kad sutartį norės nutraukti, ji tampa terminuota. taip žmones siekiama tarsi vergus pririšti prie tiekėjo.

Galerijos

Daugiau straipsnių