G. Nausėda lankysis Kruonio hidroakumuliacinėje elektrinėje

Grįžti į straipsnį

Aliui

Aliui portretas
Kruoniui netrūksta niekam nereikalingos naktinės elektros pardavėjų.Astravo AE elektra nebus niekuo pigesnė už visų kitų gamintojų. Ir galite nesijaudinti, nes niekas Astravo AE be rezervo sprendimo ir nepaleidinėtų. Jei paleidinėja, vadinasi sprendimas jau rastas.

nejuokaukite

nejuokaukite portretas
Ne aukso kalnus gudams kainuotų savo HAE pasistatyti. Ir nemanau, kad Astravą jie be rezervo paleistų.Todėl arba mums meluojama dėl Kruonio, arba gudai rezervą kur nors kitose šalyse rado. Dėl atstumo nuostoliai, žinoma, būtų didesni, bet geriau negu nieko. Vis dar labai daug paslapčių šioje istorijoje.

Alis...

Alis... portretas
linkiu mūsų Prezidentui įsigilinti į elektros pirkimo procedūras ir galimybes... mano nuomone, reikalinga Kruonį jungti su Astravu, perkant perteklinę labai pigią elektrą ir parduoti sukauptą elektrą kai ji yra žymiai brangesnė... be to, panaudojant Kruonio elektrinę galima žymiai padidinti Astravo elektrinės darbo saugumą... atsisakant pirkti Astravo elektrinės elektrą yra yra mažinamas Astravo darbo patikimumas, ir pildomos apsukrių spekuliantų kišenės,- dėl ko kentės mūsų visi vartotojai... kažin kas sugalvojo pirmiausiai atsisakyti savos atominės, o dabar dar ir kiršina kaimynus bei didina pavojų Lietuvai?...

Galerijos

Daugiau straipsnių