G. Paluckas kritikuoja I. Šimonytės Vyriausybę: ji specialiai nestabdo kainų augimo

Grįžti į straipsnį

Ši PIŠ Vyriausybė pati blogiausia

Ši PIŠ Vyriausybė pati blogiausia  portretas
per 30 metų ! Ji ne tik , kad nestabdo , ji skatina kainų augimą . Didesnės kainos , daugiau pinigų į biudžetą . PIŠ Vyriausybei dzin kiek dar bus skudžių Lietuvoje ..... O Paluckui liberalkonservynas leido pasisakyti ? :))) Tipo , paaimanuok , gal daugiau turėsi rinkėjų ir gausite daugiau vietų seime per sekančius rinkimus ? Tada vėl galėsime visi kartu liberalkonservynas + socdemai kaip ir buvusias kadencijas stumti savo programėles ? :))) Tokios partijūkštės turi išnykti ...Linkiu visiško kracho per rinkimus , pone Paluckai . Rinkėjai jau pradeda suvokti kas juos mausto .

Paluckėli, tauškali

Paluckėli, tauškali portretas
Tu gi pats aršiai palaikai tą PIŠ vyriausybę! Jei tau rūpėtų nors kiek paprasto lietuvio dalia, tai neturėtum jokių sandėrių su TS-LGBTQ koalicija.

Tau atsakymas

Tau atsakymas  portretas
prie valstiečių kainos nekilo . Dėliok faktus , o ne pletkink . Prie valstiečių KILO algos , išmokos , pensijos , neįgalumo išmokos , vaiko pinigai , pigo vaistai ir t.t. Kainos kilti pradėjo valdant liberalkonservatoriams ...elektra , dujos ....Paskui ir prekės brango ir dar pabrangs ...TIK ši valdžia NEPRIDĖJO NEI euro nei dirbantiems , nei pensininkams , nei neįgaliems , nei " vaikams " jaunoms šeimoms ...Aišku ? Valstiečiai prašė šios vyriausybės grąžinti " krizei valdyti " paimta pensininkų pinigų dalį - liberalkonservynas NESUTIKO !

Oi socdemai pypauja :)))

Oi socdemai pypauja :)))  portretas
Ir kas ? Po vieną pypauti yra tik orą virpinti , pone Paluckai . Reikėjo prisijungti prie seimo opozicijos , ten balsų daug ....Galima tikėtis rezultato , o dabar spektaklis naiviems ? :))) Jus konservatoriai , liberalai , laisvi reikalingi " kaip oras " , nes jūsų programoje Stambulo konvencija , Partnerystės įstatymas ....Dabar niu niu konservatorių Šimonytei žinant , kad žodžiai nieko nekeičia , o paskui vėl prasilenkę balsuojate kaip liberlkonservynas ? O kur darbai , ponai socdemai ? Kur opozicijos vienybė , kuri gali duoti rezultatus ? Nėra ? Nes socdemai NENORI vieningos opozicijos ? Fui....spektaklis ....pigus ...nors žodžiai teisingi ...fui...fui...DARBŲ reikia .

Turim, ką turim

Turim, ką turim portretas
O prieš rinkimus, ką rašiau? Dizlaikų krūvos buvo, tipo, ką tu čia supranti. Suprantu, nes atmintį dar turiu.

Anonimas

Anonimas portretas
Nematyta ir negirdeta,kai premjerė 'nesikiša ' ten,kur jai priklauso pagal pareigybę.Kainos kyla,o ji kratosi atsakomybės.Norėjo tik pasivažinėti po pasaulį ir pasipuikuoti?Tada tegul traukiasi iš posto.Jau yra pakenkusi Lietuvai,ir tokia neišmanėlė dar ir toliau ruošiasi kenkti?

Mano klausimas.

Mano klausimas. portretas
Paluckai ,kai buvo valstiečiai ir kainos kilo tai tylėjai.O kodėl dabar prabilai.?Kuo žmonės daugiau uždirba tuoj ir kainos kyla.Tai ir yra infiliacija.

Anonimas

Anonimas portretas
G.Paluckas atskleide ekonominio kracho paslapti ,zmonems.Pasodins konservatorius vel ant dugno ilgam.Per 2008 m.krize buvo panasus scenarijus su kom.mokesciu augimu iki beprotybes.Jeigu tai tiesa ir tai tycinis veiksmas,tai............

Teisingai

Teisingai portretas
Turim buhalterę , tai viską pasako. Kas jai, alga didelė, vaikų nėra, vyro ir . Tik šuo. O ką man daryti, gal ponia už šildymą dujomis man užmokės, kad vaikai žiemą nešaltu?

Spaliukas

Spaliukas portretas
Saunuolis !!!! Nors vienas atsirado maladec! O kiti Loxai tyli liezuvius i rudake sukise !!!

Galerijos

Daugiau straipsnių