G. Skaistė: valstybė neturi lėšų remti šeimų ir didesniu NPD, ir vaiko pinigais

Grįžti į straipsnį

Jis

Jis portretas
Mažiau veltui dalinkite svetimiems ir pinigų bus.....

o KODĖL švaistomi DIDŽIULI

o KODĖL švaistomi DIDŽIULI portretas
pinigai partijoms, dykaduionės Cichanovskos išlaikymuui, fašistams ruZZkiams , bėgantiems iš Rašos, kitiems atbėgėliams ir t.t. ir t.t. ?????? KODĖL išlaikomi BUVĘ Prezidentai-jų apsauga ir t.,t. ?? Jie kaip ir visi DIRBO, turi gauti pensijas už darbą-VISKAS. KODĖL pažeidžiama LR Konstitucihją- ,,VIsi prieš įstastymą lygūs?''

To teisingas

To teisingas portretas
"Pereme is rusu ekonomini potenciala.".nejuokjnk tu.. okupacijos laikais is lietuvos i ruskuna buvo isvezamos visos technologijos ir tai dabar tam ruskyne su ekonomisku potencialu algos ne 2 kart skiriasi bet 8 kartus.

Mmm

Mmm portretas
uztat pinigu uztenka maitinti belarusiska sliure...

Anonimas

Anonimas portretas
Acha, o banditui Gnydai Zelenskiui ir nacistiniams Ukrainos banditams milijonu atsiranda. Lietuvos valdzios dolbajobus reikia saudyti uz Tevynes isdavima.

jo

jo portretas
o vat zydam 30 limonu ima ir atsiranda... jei paprasys daugiau atsiras kiek tik nori

ooo

ooo portretas
taigi sake, kad ykanomyka auga, sluoja butus, emigrantai visi grizta, kosmodroma dar statys armonautui

T

T portretas
Vaikai - Lietuvos ateitis. Bent jų neapvaginėkit.

Teisingas

Teisingas portretas
Labai gaila ką išdarinėja konservatoriai 33 metus su Lietuvos žmonėmis. Perėmę iš rusų galingą ekonominį potencialą, konservai viską ištaškė .Ar mes blogiau dirbame už vokietį ,prancūzą, ispaną ..? Kodėl 33 metai darbo užmokestis ir pensijos 2- 3 kartus mažesnės už Europą? Tik dėl konservatorių nusikalstamo vadovavimo. Mažeikių nafta ,Ignalinos elektrinė ,sugriauta ekonomika 2008 m, Snoro bankas, sugriauta prekyba su Kinija – tai nusikalstamo konservatorių susitarus su grybauskaite vadovavimo pasekmės. Dabar dar bruka narkotikus ir gėjus. Konservatoriai naikina Lietuvos ateitį. Tik pirmalaikiai seimo rinkimai padėtų išvyti konservatorius. Tauta atsibuskite.

Galerijos

Daugiau straipsnių