Gyventojams nuo liepos pinga elektra ir dujos

Grįžti į straipsnį

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
O krysa Kauno meras su taryba, pabrangino vandenį ir komunalinių atliekų išvežimą

.delfi.lt

.delfi.lt portretas
Projekta iPasirinkite tiekėją Nuo 2021 metų Lietuvos žmonės patys galės pasirinkti savo elektros tiekėj

natalija TO ZIGMAS

natalija TO ZIGMAS portretas
TOKIUS ASILUS KURIE LOJA PAGAL LANSBERGYNO KOMANDA KAIP TU ZIGMULI TAUTA JAU ATSKIRE NESIVARGINK BUKAGALVI SEDEK ANT SAVO UODEGOS IR LAUK O LOSI KAIP GALĖSI ĮRODITI

o'Žys \\\\\.../////

o'Žys  \\\\\...///// portretas
Negeri tie Valstiečiai--pigina,daug geresni koncervai--brangina.Matyt Valsiečiams nepasiseks į seimą,nes pažeidė koncervų tradicijas--BRANGINTI.---Koncervų devizas:-kuo blogiau,tuo geriau,---mokykitės Valsiečiai,kitaip seimas liks tik svajonė.

Jūratė

Jūratė  portretas
tikslias kainas skelbia Ignitis

Eikit nusiprauskit lietuje :)))

Eikit nusiprauskit lietuje :))) portretas
Užkniso viskuo nepatenkinti .....pakelia rėkia , sumažina aimanuoja , kad per mažai ....Eikit žinot kur ...vėl nepatinka mūsų valstybė , vyriausybė ? Žinot , laisvė rinktis ...keliaukit kur nei dujų nei vandens nei elektros ....dėl abonentinio pritariu , man taip pat akivaizdus pasipinigavimas ir nuolatinis ....manau tais pinigais sąžiningai mokantys apmoka skolininkus ir paslaugos tiekėjai vargo nemato dėl skolų ....

Uzsikniskit

Uzsikniskit portretas
Ot bl sutaupysiu,elektra 1€, dujos .24 ct.

Teisingai

Teisingai portretas
Kokia kaina konkreti dujų ir kokia elektros, niekur tiksliai nerašo

Tpfu

Tpfu portretas
Naikinti duju abonentini mokesti, zmones buna isvyke nenaudoja metu metus,o vistiek reketuoja ta mokesti, kodel reikia moket uz tai ko nenaudoji, tai yra plesimas is zmoniu. O atsijungt kazkada kainavo 30 , o dabar 150 eur , kas per aferistai.

elektra

elektra portretas
Rusijoj 1kw kainuoja 0,01 cento!

NEPAMIRŠKIT PAMINĖTI , KAD

NEPAMIRŠKIT PAMINĖTI , KAD portretas
Nei Skvernelis , nei Karbauskis ir juo labjau prezidentas ČIA NE PRIE KO !!!....

susirandi

 susirandi portretas
google.ru ir paklausi kiek kainuoja Rusijoj 1 kubas duju, pasirodo vidutiniskai nuo 0,05 euro centu iki 0,09 centu, matot kiek nuo musu plesia velniapinigiai!

?

? portretas
Kokia kaina už elektrą ? Kokia kaina už dujas? Klausimas mokėti liepą. O kokia yra konkreti kaina , ne procentais, bet TARIFAI?

v

v portretas
Vasara kaip maziau naudoji tai gudruciai atpigina, o ziema kai 17v. tamsu jau lai toke kaina padaro

EdmundasTulcevičius

EdmundasTulcevičius portretas
Tai didelis džiaugsmas ištiko mus , kitą mėnesį už elektą mokėsime , jūs tik įsivaizduokite , visu euru mažiau , kaip sakė draugas Stalinas - gyventi tapo geriau , gyventi tapo smagiau .

B.B.d

B.B.d  portretas
Komisija Piiisa protaaa žmonėms , kodėl mes tikime pezalynemis ??? Aš tai na chui neisiu balsuoti už debylus , syknalaizius . Aš noriu balsuoti tiktai už adekvacius pilietiskus , kurie dyrbtu LT naudai , bet tokių matau kad Anei vieno. LABAI GAILA

Tiesa

Tiesa portretas
Neburbėkit , džiaukitės , kad pinga , ateis konservai tuoj viskas brangs ir pensijos mažės arba atims

zigmas

zigmas portretas
Štai jums Karbauskio ir Skvernelio manevras prieš rinkimus.Nuo sausio men. pabrango elektra ir dujos, o nuo liepos atpigo tai koks skirtumas .Žodžiu pabrangino o prieš rinkimus atpigino tai tikriausias žmonių mulkinimas, pabrango atpigo ir tikėkite,kad mes rūpinamės jūsų gerbūviu šlykštus žmonių mulkinimas Tai gal atpigs ir vanduo muilas skalbimo milteliai kad prie balsavimo urnų ateitume švarūs nusiprausę ir sutaupę vandenį saugome žemės resursus Gėdos manevras kaip prie sovietų rinkimų proga paduodavo šlapenkos tai Karbauskis ir Skvernelis vadovaujasi tuo principu viskas žmogaus laimei žmogaus gerovei

Kaunietis

Kaunietis  portretas
Elektra pabrangino, o dabar ji atpinga tiek kiek kainavo. Taip žaidžia su kainomis ,faktiškai tas pats per tą patį. Po kiek laiko vel brangs,kaip vartojimas padidės,ateis kitas metų sezonas.

Galerijos

Daugiau straipsnių