Gyventojas apie automobilių taršos mokestį: tegul prasideda nuo ministerijų ir savivaldybių

Grįžti į straipsnį

Kas čia per pasiūlymas pradėti nuo valdžios

Kas čia per pasiūlymas pradėti nuo valdžios portretas
Tai jie pradės be problemų, nes kiek nori tiek pinigų iš biudžeto ir pasiima. Esmė, kad ši valdžia tiesiog tyčiojasi iš žmonių tą patė daiktą apmokestindami 5 kartus. Į degalų kainą jau įtraukti visi mokesčiai. Kiek nuvažiuoji tiek ir susimoki. O dabar dar mokėsi pirkdamas automibilį, tada kasmet vėl už kažką mokėsi, o tada nori dar akcizą pakelti. Kosmosas ir triskart sviestuotas sviestas.

...

... portretas
čia durnių mokestis,konservatoriai šitaip atsidėkoja durniams kad juos išrinko,ha-ha-ha,ot gerai durniams,ha-ha-ha

X 30

X 30 portretas
Mokestis neduos efekto, kadangi problema yra globali, o sprendžia ją mažas planetos regionas. Visoje planetoje turi imtis veiksmų.

Anonimas

Anonimas portretas
Dumainetikri..feikas foto

Romas

Romas portretas
Atkreipiau demsi i viena fraze siame straipsnyje. DAR ISGALES SUSIMOKET TA MOKESTI. Tai reiskia, kad mokesciai uz tarsa bus keliami tol kol jau neisgalesime susimoketi tol kol tapsime visi paprasti zmones SKURDZIAIS, o tada valdyti zmogu bus visai lengva. Jis galvos tik kaip isgyventi ir negalvos ka daro valdzia. Zaliuju judejimas tai dar viena gerai sugalvota afera

Jonas

Jonas portretas
Eilinis reketas, ir tiek.

Anonimas

Anonimas portretas
Autorius skelaidzi gandų nepasirašė

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
jokie čia ne taršos mokesčiai , tai yra žmonių apvaginėjimas . Nusikaltėlių gauja sudariusi salygas turtuoliams nemokamai įsigyti automobilius , suteikiant jiems už gyventojų pinigus nemokamai elektrą pakrauti automobilius . Turi būti panaikinti šiūšlių mokesčiai , ir apmokestintos prekės , o dėl taršos apmokestinti kurą - daugiau naudoji daugiau moki . Norit skatinti mažesnę taršą - prašom - nemokamai iki tam tikros sumos montuojat sdg dujas , tokiu būdu prisidėsite prie kitos aferos nuostolių tai yra sdg terminalo išnaudojimo . Bet vagims negerai kad žmonės sutaupytu pinigų , o turtuoliai negautu nemokamai elektros ir automobilių , išmokų . LIETUVĄ VALDO NUSIKALTĖLIŲ GAUJA , kiekvieną dieną apvaginėjanti Lietuvos žmones , visose šakose ir atšakose

Tai kad

Tai kad portretas
čia ruošiamas po "taršos" pavadinimu užmaskuotas mokestis už tai, kad turi automobilį. Jeigu tas mokestis būtų paskaičiuojamas pagal per metus nuvažiuojamus kilometrus ir anglies dvideginio išmetimą, tai tik tokiu atveju galima būtų jį vadinti taršos mokesčiu. Gal mokesčio įvedinėtojai galėtų prasiblaivyti ir teisingai įvertinti savo siūlymus?

Anonimas

Anonimas portretas
EKOLOGIJA čia net nekvepia,eilinis noras dar kažką apmokestinti,surinkti daugiau pinigu ,poto atsisėdus ant to pinigų maišo,tuos pinigus skirstyti,koks malonumas vienam duoti kitam gal ne,ir darais reikšmingas svetimą saskaita.

Galerijos

Daugiau straipsnių