Į pensijų fondus šiemet valstybė perves 223 mln. eurų skatinamųjų įmokų

Grįžti į straipsnį

??????

?????? portretas
kodel valstybe vieniems dovanoja pinigus,o kitiems ne?

pasalpiniams

pasalpiniams portretas
valstieciai, valstieciai, prasau ramintis. viskas kontroliuojama. grizkite atgal i savo darbo vietas serti kiauliu, melzti karviu, drebti mesla, voliotis patvoryse.

...

... portretas
Kiek suprantu,tai Simonyte pritaria sitai aferai...

Klpd.

Klpd. portretas
Man juokingiausia kai kažkokia nususėlė alia ekonomistė per tv žinias dėsto kad pensininkus turi išlaikyt tik dirbantieji Ir kad čia tik vienintelis varijantas galimas mūsų šalyje.. O KUR VALSTYBINĖS ĮMONĖS IR JŲ PELNAI?! O KUR VALSTYBĖS PROJEKTAI GENERUOJANTYS BŪSIMUS PELNINGUS PROJEKTUS?! Valdžiagyvių dėka viskas kvailai atiduodama UŽ DYKĄ verslui ir kažkokiems veikėjams kurie net nežino, be pinigų ėmimo, kap turi su tuo elgtis..:D) Vienas pvz - jėgainių parkas jūroje. Pastatys valstybė mesdama ten 2 MILIJARDUS eurų iš mūsų biudžeto ir ATIDUOS ,,OPERATORIUI" arba greičiausiai susuks panašią schemą kaip su Igničiu. Jau net nedaro UAB kad nereikėtų terliotis su smulkiais akcininkais - užtenka AB kur vieninteliai akcininkai ir tie aklai įslaptinti..:D) O tokios apsimetėlės pastatytos gaujų smegenims plaut, muša mums į galvas kad pensininkų ateityje nebus kam išlaikyti dėl sumažėjusių Lietuvoje dirbančiųjų.. :D)

?????

????? portretas
kada ir kas sustabdys sita afera???

Idomu,

Idomu, portretas
kodel mes visi mokame i kazkieno fondus!? Manes - niekas neprase ismaldos!

jo

jo portretas
o kodel ne milijarda? pinigai tai svetimi...

Anonimas

Anonimas portretas
VAGIU SERYKLA !

Geras biznis

Geras biznis portretas
Tie pensijų fondai. O kai po 20 metų reikės gauti pensiją, tai tas 20-30 eurų priedas bus kaip dabar 10 centų pagal vertę.

Galerijos

Daugiau straipsnių