I. Šimonytė: teks spręsti, ar už darbuotojų testus dėl COVID-19 neturėtų mokėti darbdaviai

Premjerė Ingrida Šimonytė svarsto, ar už pramonės darbuotojų testus dėl COVID-19 neturėtų mokėti darbdaviai.

Šiuo metu šiuos testus kompensuoja valstybė.

„Dabar pradėtas pramonės darbuotojų testavimas. Matysime, kaip procesas atrodys, bet vėlgi po kelių savaičių, matyt, kad turėsime grįžti prie klausimo, kiek dar biudžetas turi mokėti už testus, t. y. mokesčių mokėtojai, o kiek jau reikėtų, kad atsakomybes prisiimtų ir darbdavys“, – trečiadienį per Vyriausybės posėdė kalbėjo I. Šimonytė.

Privalomas gamybos įmonių darbuotojų, kurie nėra persirgę koronavirusu ar  nepasiskiepiję, testavimas kas 7–10 dienų įsigaliojo rugsėjo viduryje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Simonytes protas atsilieka nuo koju ...

Simonytes protas atsilieka nuo koju ... portretas
kojos y prieky jau nuejo , o smegeneles dar tik masto kur jos eina ... Pati prikure su ta vakcinacija , kaukiu nesiojimu , skiepais , SIMTUS PROBLEMU , dabar pati bando sprest dilema kaip svelniau apeit tas jos pacios sukurtas problemas ... TAI DEBILNA DURA -PAKELTA KVADRATU

Jau sita senmerge

Jau sita senmerge  portretas
is kailio nersis, kad tik atimti imuniteta is visu zmoniu. Darbdaviai aisku, kad nenores uz testus moketi, ka tas sako, ogi zmogus bus priverstas skiepytis, arba darba praras. Ta senmerge tegu Seime toki istatyma isleidzia, nes dar tokio pasityciojimo is valdzios Lietuviai nera mate, nei girdeja, zmonems ijunge zalius pasus, o sau zalia sviesa, seimunai nori skiepijasi, nori ne, ir darbo nepraranda. Pasislykstetina valdzia!!!!

seniai, seniai

seniai, seniai portretas
Va, ir išlindo yla iš maišo... Bet kokia kaina sudurti visus. Ne kad sveiki būtų, o būtent - subadyti visus. Seniai aišku, kas čia per prievarta siutėja...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių