I. Šimonytė: Vyriausybė kol kas nesvarstys parduotuvių atidarymo

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
patys isrinkot tai dabar is dziaukites,o kas nejo balsuot tas ir juos isrinko

Kas supratot

Kas supratot portretas
Vakar per forumą : neišgirdau ką konkrečiai gaus smulkusis verslas ,ar kompensuos nuomos mok.Jei ne -bankrotas.Vadinasi prekybos centras(nuomuotojas)nepatirs jokių nuostolių ,o mūms nuomininkams iš ko susimokėt?

Senelis.

Senelis. portretas
Šimonytė sugeba pasiskolinti su didžiulėm palūkanom, tada nurėžti atlyginimus, pencijas, vien už nesugrąžintas pencijas Šimonytč reikia sušaudyti,o ji vėl valdžioj, vadinasi teisingai estai sako, Lietuvoj rinkimai suklastoti.

Anonimas

Anonimas portretas
Jei lankymasis parduotuvėse nebūtų lietuvių laisvalaikio praleidimo forma, tuomet šio ribojimo būtų ir nereikėję. O dėl tų smulkiųjų verslininkų, kurie gauna 257 eurų pašalpas valdžia deda skersą, realiai pasakydama, jog skęstančiųjų reikalas yra jų pačių reikalas. Jų nėra daug, todėl valdžiai ir neįdomūs.

Roro

Roro portretas
Kaip tai atidarys,gi “didžiausi židiniai” mažose parduotuvėse ir grožio salonuose! Duoda per menesi 250€ ir dar kritikuoja ir stebisi kaip slepia žmonės mokesčius,kad pajamu nerodo,o mokesčiai kaip didžiausiom įmonėm kraunami.

Anonimas

Anonimas portretas
Einama lengviausiu keliu,kada dirbti tingu o galvoti dar sudetingiau.Sugriauna ekonomika,paskandina sali skolose,tada daugybe nauju mokesciu ant visuomenes galvu ir problemos nera.? :)Prie tokio susirgimu skaiciaus jau galima kontroliuoti situacija.Policijos pajegas,kurios vaikosi automobilius gatvese, del savivaldybiu ribu pazeidimu nukreipti i saviizoliacijos kontrole o ivaziuojancius i sali grieztai kontroliuoti ir esant reikalui izoliuoti priverstinai.Tik tiek ir reikia rezultatui pasiekti.Bet lengviau laikyti viska uzdarius, sedeti susitraukus ir imituoti darba.

Dabartinė valdžia nusikaltėliai

Dabartinė valdžia nusikaltėliai portretas
Teisti juos, šimonytė turi atsistatydinti

Tele

Tele portretas
Blogai, smulkusis verslas sumoka nemazai mokesciu o dabar juos pasalino ir leido lopti centrams ir dar moketi patalpu nuomos mokescius prekybos centrams .......

Jurgis

Jurgis portretas
sužadinti norą pirkti per eramark.eu

o tai

o tai portretas
kaip su biudžetu bus? kokius mokesčius pakelsit ir ar vėl skolinsitės už dešimt procentų kaip aną kartą?

Anonimas

Anonimas portretas
Vasario pirma, kad viskas dirbtu!

Galerijos

Daugiau straipsnių