Kodėl Lietuva yra tarp labiausiai ekonomiškai vargstančių ES valstybių?

Grįžti į straipsnį

Zuvis

Zuvis portretas
Na planas sunaikinti tauta! Visiems yra pinigu: nelegalams ukrainieciams tik lietuvos pilieciams viskas brangsta. Lietuva patapo jav rezervatu! Ten ciabuvius isnaikino sulinde padugnes kuriems europoj vietos nebuvo dbr naikina lietuvius su oziu priesaky!

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Na aišku kodėl Lietuva labiausiai vargstanti, nes valdžia šoka pagal senojo ožio, kuris labai labai nekenčia Lietuvos ir kuriam diriguoja Rusijos VSK kad tik Lietuvą sužlugdyti kaip valstybę, bliovimą, ir pakol ožys nepakratys kanopų tol Lietuva uraganišku greičiu risis į prarają, toks ir yra ožio tikslas.

Todel,

Todel,  portretas
kad mes turime labai ismanius ir toliaregius rinkejus.Vieni garbina visiska, be atsakomybes, laisve.O kiti dalyvauja valstybes valdyme nuo siltos sfutes.

uztai

uztai portretas
islaikytiniai beretnykai labai protingi, pensija lt kur kas didesne nei toj saly kuriai jie mokescius mokejo...

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tai dar vienas įrodymas kokia kvaila mūsiškė Kremliaus šunauja - loja vargstančioje Lietuvoje vietoje to, kad giesmes giedotų Putino rojuje.

>>>Kur tie varg......? \\\\\.../////

>>>Kur tie varg......?  \\\\\...///// portretas
>padarei vinegredą.Pusė tokių,pusė kitokių.Ne visi š....Dabar atrink,kai jau sumaišyta.

Kur tie varguoliai?

Kur tie varguoliai? portretas
Tikri varguoliai: Karbauskio žemgrobiai? Skvernelio kelininkai? Palucko kontrabandininkai? Pakso lakūnai? Uspaskicho orkos? Pilsudsko bebrai? Tomaševskio jedinstvininkai? Paleckio zzz armija?

H

H portretas
Todėl , kad valdžia geidžia tik mokesčių - godi pinigėlių na chaliava . Būtų kitaip energijos kainos nebūtų tokios , saulės elektrinės būtų prieinamos . Dabar ..... Eikite .........i

Jonas

Jonas portretas
Todėl kad daug europinių lėšų išvaistoma netikslingai daug išvagiama jei ne Europos lėšos tai Lietuva gyventu kaip Rusijoje

Ddd

Ddd portretas
KAS KUR...A CIA JUM NEAISKU KODEL TOKIE DEBILISKI KLAUSIMAI KYLA TODEL KAD VALDZIA LABIAUSIAI KORUMPUOTA

Mantas

Mantas portretas
O kada vakarų kolonijos su kolaborantų vyriausybėmis gyveno gerai?

Antanas

Antanas portretas
Su vaikų darželio vyriausybe kitaip ir būti negali..............

Juras

Juras portretas
Pati mūsų nepriklausomybė tėra saviokupacija,nes neturime liustracijos įstatymo.Mūsų rinkimai primena katės pirkimą maiše, tai yra katės pirkimas jos nematant.O dėl to ir gyvename pagal Kremliaus planą- patys naikindami savo valstybę.

todel

todel portretas
kad sovietu palikti beretnykai vis balsuoja uz konservus

KAM DAR KYLA TOKS KLAUSIMAS?

KAM DAR KYLA TOKS KLAUSIMAS? portretas
- geriau paklauskite kodėl geriau gyvena artimiausi mūsų kaimynai - latviai, estai, ... kurie nuo pat pradžių išvalė savo šalis nuo visų buvusių, užslaptintų, ...MANAU TAI ESMINIS FAKTORIUS, KADANGI MŪSŲ VALSTYBĖS PRIEŠAI - V I D U J E , O NE IŠORĖJE !!

Viskas priklauso nuo vadovų

Viskas priklauso nuo vadovų portretas
Todėl,kad prie valdžios ,nuo pat pirmų nepriklausomybės dienų,sėdi visokie nemokšos ,neišprusėliai,neišmanėliai,turintys tik konservatoriško protelio ir to labai mažai.

>>>anupras \\\\\.../////

>>>anupras  \\\\\...///// portretas
>Mėsingas kaulas,lanzborgų šuneliui numestas buvo,taip "gražiai" kiauksi.

To Nejuokinkit

To    Nejuokinkit portretas
cia gal rasai apie save ir savo tevus. Esu pensininke. Gaunu 400€ ir dar dirbu valytoja, kad pragyvenciau. Vaikai legaliai dirba. Tad gauna 620€. Tai cia pagal tamsta kruvas pinigu prisitaupysi? Nekliedek nesamoniu

anupras

anupras portretas
Gryna teisybė - juk kai kurie automobilių dar neturi. Dar ir Palanga vasarą yra per maža. Turbūt todėl Lietuva ir yra labiausiai apsiverkusi valstybė.

ll

ll portretas
Nenuostabu, jei valstybės valdymas ir valdymo kokybė žemo lygio, su tokiu valdymu nei vienas verslas neegzistuot.,Niekas už nieką ministerijose su dar parazitiniais priedais neatsako,kokybę keičia kiekybę,jei ten dirbantis neugeba tai jo neatleidžia bet papildomai priima ,samdo dar du tam adrbui atlikti,Ir tai skaitmenizacijos amžiuje,Politinė koruocija legalizuota ,dirba šeimomis,lojalųs partijai bet ne darbai visai Lietuvai,Abejingai į tai žiųrėjo visi be išimties prezidentai,premjerai ir partijos kurios dirba tik savo gaujoms.

Simas

Simas portretas
Todel kad valdzioje vieni vagys.

matyt mus

matyt mus portretas
valdžia atidavė Švabo eksperimentui. nieko neturėsi bet būsi laimingas.

Anonimas

Anonimas portretas
Todėl kad pederalnacių rėžimo su kuprotu žydų priešakyje tikslas yra išnaikinti lietuvių Tautą.

Vištos Walmora \\\\\.../////

Vištos Walmora  \\\\\...///// portretas
Kas už tai kad G.Lanzbergio šeimos "versle" būtų atliktas auditas (revizija),spaudžiam ŽALIĄ.

Stalinas \\\\\.../////

Stalinas   \\\\\...///// portretas
Kol lanzberginė šaika ir jos pakalikai nebus pastatyti ir susodinti į tam tikras vietas ir kol nebus nacijonalizuoti jų "UŽDIRBTI" pinigai,pilys,žemės -(po 1 eur.už ha) ir visa kita prigrobta,-S K U R S I M.

LLRI???

LLRI??? portretas
Lietuvos laisvosios rinkos institutas mūsų debilų valdžiukei kaip Dievas. Šita lansbergistų idijotų gauja kitų ekonomistų net nesiklauso, tik šitų ekonominių iškrypėlių iš LLRI

Todel,

Todel, portretas
kad kandidatus i visu lygiu valdzias,tamsuoliu bailiu "pasirinkimui",deleguoja ir finansuoja verslo karteliai ir banku magnatai.

M

M portretas
Esame gale ir dar labiau krisime.Nes valdzioje nemokšos ir arogancijos pilni veikejai.Anukas, skelbe,LT.gyvens kaip Singapūras,jis jau seniai gyvena.O tauta suvargo visai.Sunaikintas zemes ukis,pramone,ekonomika,kas laukia?parduos jankiams?nes su teorija nepadirbsi.

YRA TIK VIENAS ATSAKYMAS...

YRA TIK VIENAS ATSAKYMAS... portretas
Esame giliausiai įlindę į Amerikos užpakalį. Nuo nepriklausomybės atkūrimo landsberginė šutvė nurodė tik tokią kryptį...

kas suformulavo

kas suformulavo portretas
šį straipsnio pavadinimą ir kodėl? sutinku su "nejuokinkit"

Alex

Alex portretas
Sunaikino pati savo ekonomoka, susibare su visai kaimynais ir tekejais, ir dar ieško kaltų.

Anonimas

Anonimas portretas
ekonomikos vargo indeksas ir zmoniu atlyginimo, bei pasalpu gavimo indeksas lietuvoje paskutineje vietoje. Pvz. elektra visoje zemeje brangiausia.

Kns

Kns portretas
Man tegul paaiskina priedurniai sedintys valdzioje, kodel Lenkijoje elektra 10 eur/ct uz kwh, o pas mus zmones uz galvos griebiasi...

pasvajokim

pasvajokim portretas
kas bus kitamet .................

Nejuokinkit

Nejuokinkit portretas
Lietuvoje eilinė senute vidutiniškai 100 000 eur grynais turi. Tik išmokę visi ubagų vaidmenį atlikti. O be to. Kuo labiau BVP perkeliama į asmenines kišenes ir tų pinigų niekur žmonės nesikaupia ar gudriai perkelia į užsienį, kad neatsakei, kuo neturtingesnė Lietuva pagal visus rodiklius, tuo daugiau gali prašyti pinigų iš ES ir skolintis be galo. Atseit, skurdui įveikti. Jūs baikit juokinti. Lietuvoje dirbanti valytoja ir neva gyvenanti iš minimalaus atlyginimo kartu su didelės šeimos nariais poilsiauja užsieny ir apmoka visų tų gausių šeimos narių atostogas. O statistiškai ji elgeta. O bedarbiai suregustruoti ne vienas yra tiesiog prekiautojai narkotikais, prostitutės, smulkūs prekeiviai, gyvenantys puikiai tiesiog iš prekių atvežimo iš lenkų ar baltarusių. Jų tarpe nemažai milijonierių, namus vaikams Anglijoje pastačiusi ir taip toliau. O statistiškai jie bedarbiai...todėl nereikia tokių neatitinkančių tikrovės publikacijų.

Anonimas

Anonimas portretas
Sovietinė šmėkla dar ir ateinančius 50 metų persekios Lietuvą. Bet po to laiko Lietuvos jau nebebus...

Pil.

Pil. portretas
Darbo vietose sėdi savi , giminės,draugai.Dirba kaip nori ,su žmonėmis nesiskaito ,užtai kad nėra kam apskūsti.Kam rašysi skundą ,kad visur savi.Bus nenubausti , neatleisti iš darbo o paskirti į kitą geresnę , pareigose paaukštintą darbo vietą.Taip yra Lietuvoje , užtai 32 metai niekas nesikeičia.

daugiau mentu i bankininku i valdzia rinkit

daugiau mentu i bankininku i valdzia rinkit portretas
i galesit bulviu lupenas virt....dziauksites ka lagerio sefai leis jum pro spigliuota tvora is rusu zuikio morkos nuograuza be mokesciu paimt

Kaunas

Kaunas portretas
Uztai kad Lietuvoje vagys didžiausi ,seimo nariai, vyriausybes tarnautojai neatsako savo asmeninę atsakomybę .Kol nebus asmeninės atsakomybės ,tol vagys bujos.Tai organizuotos vagių grupės valdančiųjų tarpe, miestų savivaldybėse ,visur kur valstybinės įmonės .

ALGIRDAS.

ALGIRDAS. portretas
Pasižiūrėkime- viskas Lietuvoje išgriauta , išardyta , panaikinta ,ligoninės , mokyklos ,vaikų darželiai , už darbą ,buržujai moka tik cęntus , atlyginimai , valdžios teigimu , auga sparčiausiai visoje ES , BET JIE DVIGUBAI MAŽESNI NEI Europos sąjungoje , o prekių kainos didesnės nei ES , visose srityse korupcija didžiausia ir tai vyksta AUKŠČIAUSIUOSE VALDŽIOS SLUOKSNIUOSE ,pasižiųrėkime seimas vėl įteisino VILNIEČIŲ SEIMŪNŲ GYVENIMĄ SEIMO VIEŠBUTYJE, P R O T U NESUVOKIAMA , REIKIA IŠ RUSŲ NUOMOTI SIBIRĄ IR TEN VĖL SIŪSTI JUOS .

todėl

todėl portretas
kad priėję prie lovio, kur pasijunta turinys didesnę ar mažesnę valdžiukę, uoliai ir su lozungais dirba savo interesams, o ne tautos gerovei.

H

H portretas
Nes valdžioje konservatnikai . Kurie yra Lietuvos energetinio ūkio griovėjai , medicinos griovėjai ir mokyklų tame tarpe. Konservastai LAUK IŠ seimo . Užteks apvaginėti Lietuvos piliečius.

Anonimas

Anonimas portretas
Todel kad kitos ES salys neturi tokios korumpuotos siuksles kaip senas KGB Ozys Lansbergis.Lietuvos zmones iskovojo nepriklausomybe. Kaip ir kitos rytu Europos salys. Bet pas mus vienus buvo pastatytas KGB Ozys. Kuris prisiime visus nuopelnus. Kaip eilinis diktatorius. Ir vis dar iki siol kenkia. Sukurste savo korumpuotua klana ir pastates palikuonius i savo vieta. Kurie vagia pinigus is biudzeto.

straipsnis

straipsnis  portretas
itin neprofesionalus, numesta porą teiginių ir viskas. Nė vieno skaičiaus palyginimui, nė vienos analizės, kodėl, pvz. Slovėnijai sekasi geriau, o Slovakijai ir Lietuvai blogai. Redaktoriai, jei jau publikuojate tokius straipsnius, bent perskaitykitee juos iš pradžių.

pilietis

pilietis portretas
nu kaip ir elektrine afera jau pries pora metu sukurta ir dabar igyvendinama jau ka turim tai turim...

dar dyvai kad lietuva dar egsistuoja,

dar dyvai kad lietuva dar egsistuoja, portretas
Ogi todel kad brazauskas visa lietuva isdure,jeigu jis galejo lietuvos did,viesbuti padovanuoti sugulovei,ir po siai dienai niekas neatstato viesbuti lietuvai,valstybei,tai atsakymas,kad sugolove turejo irodymus jo juodus darbelius,o jis bijojo jos ir sutiko,o kur buvo kiti vadovai,kodel tylejo ir dar siandien tyli,nes patys buvo prisidirbe,o siandien jie dar drista ji girti,meluoti,stai nuo ko prasidejo lietuvos zlugimas,cia ne vien sios dienos darbas,pamatus ir mafija sukure ponas,siandien kur tik pazvelgsi visur apsurdas,afioros,melas,vagystes,naivumas,durnumas,tinginiste,kiek be teisiu gyventi valstybeje gyvena per kysius,visiems pofik,bi tik pinigai,stai ir esam gale,ir nieko gero nebus kol miegos ponai,valdzia,

Ji

 Ji portretas
Yra pilnai prixvatizuota.

Anonimas

Anonimas portretas
Todėl kat seime sėdi vagys ir daunai

Musu Zmogus

Musu Zmogus portretas
Lietuviai yra juokinga liaudis. Rinkimuose renka bet ka-ne nezino kaip partijos veikia, o po to savo isrinktaisiais nepasitiki. Bet net ir seima kuria bet kaip. Susizenija, o po to sutuoktiniu nepasitiki ir apie puse issiskiria. Dar dadekim savanaudiskuma ir goduma, kuris Lietuvoj tikrai isskirtinis. Koks mentalitetas toks ir gyvenimas ir cia greit nepasikeis.

Kad

Kad portretas
Lietuvoje likes sovietinis vergo sindromas kuris neleidzia pasipriesint laukiniam kapitalizmui o musu verslas tuo naudojasi ir darbuotojus enge kraunasi turtus o darbuotojams moka menkai , valstybe nesugeba uztikrint tvarkos dabar tokios apyvartos , pelnai o darbuotojams menkai moka ka valstybe nustato ta ir moka .

Morgana

Morgana  portretas
Todėl , kad į seimą protai neina , žmonės išrenka tik gražiai čiulbančius , bet mažai suprantančius apie Valstybės valdymą..

Alius

Alius portretas
Kol valstybėje egzistuos mafija,gero ir nelaukti .

Ar dar neašku

Ar dar neašku portretas
Padekokim konslibams, kuriems per trumpą laiką pavyko sugriauti šalies ekonomika, klykiant apie kažkokią vertybinę politiką, o tuo pačiu naikinant valstybę. Išpūtę kiaulės akis mus apvagineja ir sako - viskas OK...

YES

YES portretas
Pasaulyje nėra valstybių be vagių ir korupcijos, bet Lietuva , matyt, jas visas lenkia.

Nu

Nu portretas
isrinktieji diversantai savo darba daro

WW

WW portretas
Tai,kad yra landzbergiu sunauja. kol visu nesusodins tol jie ir vogs.

Elementaru

Elementaru portretas
Todėl, kad vis balsuoja už tuos pačius Lietuvos naikintuvus...

J

J portretas
Kad Lietuva tarp vargtanciu tai tik del to kad tarp pirmaujanciu vagiu indekso jeigu nesuplaktu i viena vieta vagiu ir aferistu tai atskiras rodiklis butu toks kad butume vieni is vargingiausiu

Nuomonė

Nuomonė portretas
Todel kad šalį valdo nusikaltėliai. Paprastas dalykas. Henrikas Daktaras, palyginus su jais - vos ne šventasis ...

ai

ai portretas
lietuva turi konservastus,,,

Kawenskas

Kawenskas  portretas
Per 30 metų Lietuva taip ir nesugebėjo išsivalyti nuo vagių ir parsidavėliu(atkatininku) tokiu kaip Tata, su grybu ir t.t. Beliko tik toliau vogti ir subine laužyti vakarams ir jankems... o per tą laiką dauk protingų žmonių emigravo, net stambių verslininku!!! O dabar išviso beprotė bando valdyt su pusglušėm bakalaurėm ir gaideliu nupiepusiu... Konkurentai nesnaudže.

Taigi taigi

Taigi taigi portretas
Kodėl Lietuva yra tarp labiausiai ekonomiškai vargstančių ES valstybių? Nesamonė. Aš savo ausimis girdėjau, Kremlius pranešė - Lietuva yra labiausiai ekonomiškai vargstanti ES valstybė.

Zenas

Zenas portretas
TS-LKD kalti...

Vot tep

Vot tep portretas
Kada valdančiosios daugumos žiūri labiau savo politinių interesų o ne valstybės ekonominio vystymosi, tada ir tauta atsiduria tarp labiausiai vargstančių.

po to kai ivede

po to kai ivede portretas
balsavima pagal partiju sarasus...ivede PSD...grazino privaloma karine tarnyba....ivede privalomus mokestius uz ora vandeni siuksles...atsiskaitymus tik per bankus...pencijas pervedineja i privacius penciju fondus....uzdraude dirbt sau (turi issipirkt leidima veiklai dar ne nepradejes veiklos ) ivede cenzura spaudai televizijai eme draust ziuret uzsienio saliu televizijos kanalus supratau ka zodzio laisves ir demokratijos pertvinkusi mentu geroves salis jau yra pasmerkta... bukit jus zmones priimkit reiskini garbingai i susitaikikit su neisvengiamu... politikai daug metu dare dare ir padare viska ka jum butu amen...arba emigracija arba valdziagyviai jus sues gyvus

klumpė

klumpė portretas
virs 30 laisvu metu... ir nesugebame gyventi. gal genetika (smegenine) supuvusi?

Anonimas

Anonimas portretas
Kokia valdžia taip ir visuomenė gyvena

Pagalvokit

Pagalvokit  portretas
Kad šalis būtų turtinga jos kiekvienas pilietis turi turėti visiškai nemokama itin aukštos kokybės mokslą. Dažnai neturtingi neturi pinigų ir jų vaikai lieka ant ledo, neturi kompiuteriui lėšų, pratyboms, technologijoms žaislams,, užklasinėms veikloms, buto nuomai, bendrabučiųi, į miestą išleisti į universitetą ir pan. Tai užburtas ratas, reikia žiūrėti į mokslą ne į pinigus, protingi žmonės gerai uždirba, nevagia iš valdžios, iš savų, nes turi švariu legalių pajamų ir t. T.

Ne_emygeriams

Ne_emygeriams portretas
Todel, kad 50 metu buvo sustabdytas vystymasis ssrs okupacijoje. Bet puikiai vejames ir jau praktiskai lenkiam nemazai swnu nariu iaip graikija ar portugalija. Labai nelogai kolkas einame.

To anonimas

To anonimas portretas
Valstietiskas kacapeli, tai kad tavo rusijai i lietuvos kaip iki menulio

Ačkarikas

Ačkarikas  portretas
Kaip visada: pažiūrėkit į Airiją, Slovakiją ir t.t.Į save pažiūrėkit nors karteli, trisdešimt metų džiaugiamės kad nepriklausomi, europiečiai, o politikai 30 metų daro ta patį ką ir rusai.

Anonimas

Anonimas portretas
Del to ,kad likusios ES valstybes stengiasi pagerinti savo pilieciu gerove. Ir pas juos nera Seno korumpuoto susmirdusio KGB Ozio (Lansbergio) klano. Meandar vis gyvename kaip eiline buvusi Sovietine respublika kuria valdo diktatorius. Kur didzioje biudzeto pinigu yra skiriami klanui ir ju seimos nariams.

o

o portretas
todel kad yra 1 tarp svab sarasu /gerovei/ igyvendint pagal jo ir pso populiacijos programa kuri atspindi fasizmo metodus ir /musu valdovo/ zodzius ===

Nėra progresinių pajamų mokesčių

Nėra progresinių pajamų mokesčių portretas
Manau, dėl to, kad Lietuvoje apmokestinamos net minimalios pajamos o milijoninės pajamos apmokestinamos per mažai. Teko skaityti, kad minimalios metinės pajamos ( apie 9600 eurų)Vokietijoje pajamų moesčiu neapmokestinamos, o Vokietijoje metinės pajamos virš 56000 eurų apmokestinamos berods 42 proc., virš 260000 eurų- 45 proc. o Lietuvoje tokios pajamos apmokestinamos tik 32 proc. ,bet nebereikia mokėti sodros mokesčių ( sodros lubos). Trumpai tariant Lietuvoje per daug apmokestinamos mažos ir vidutinės pajamos, o per mažai apmokestinamos metinės šimtatūkstantinės ir milijoninės pajamos.

iš W

iš W portretas
Lietuvos ekonominį atsilikimą puikiausiai iliustruoja augantys krūmais nacionalinio stadiono viduryje Wilniuje.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
katik išsiaiškinau kad lietuvos teismai papildomai prisidėjo prie Lietuvos piliečių apvaginėjimo , taip kad nusikalstama gauja imasi naujų būdų apvogti Lietuvos piliečius , duoti naudos uab ir monopolininkams , be to kad išsukinėja nusikalstamas gaujas nuo atsakomybės

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
patikslinimas : o valstybė patiria po 2000 eurų nuostolių į metus nuo vieno bedarbio . IR NEGAUNA 10ooo EURŲ PAPILDOMŲ PAJAMŲ , kurie kaip suprantate virsta didesnėmis pajamomis valstybei nes keliauja per kirtingus pardavėjus , paslaugų tiekėjus ir t.t. Taip kad lietuvos prezidentas gitanas nausėda , seimo nariai yra ekonominiai nusikaltėliai ir čia tik su vienu įstatymu , nežiūrint plačiau ir nežiūrint į kitus prezidentus kurie tokie pat

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
čia gerai tik tiems kas pvz įkiša į skolas žalgirį , ir lobsta iš miestiečių kišenių , ane motiejųnai ir saboni , ir jų š laižytojau krysa kauno mere

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
beje kliurka gitanas nausėda lietuvos prezidente , pasigirk kokius nusikalstamus ekonominius įstatymus pasirašei , kuriuos pakišo seimo nariai . Tam kad apvogti Lietuvos piliečius ir Lietuvos ekonomiką . Informuoju tautą , kad kliurka nausėda su seimo nariais padarė ekonominį nusikalimą , ko pasekoje dirbantys asmenys tapo bedarbiais , o valstybė patiria po 2000 eurų nuostolių į metus nuo vieno bedarbio

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
Lietuvoje gerai tik tokiems kaip krysa meras su pacukais , kurie įlindo į miesto kišenę ir perka tualetus po 69ooo eurų kurie gyvenime neatsipirks , apvogdami miestą.

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Na aišku kodėl Lietuva labiausiai vargstanti, nes valdžia šoka pagal senojo ožio, kuris labai labai nekenčia Lietuvos, bliovimą, ir pakol ožys nepakratys kanopų tol Lietuva uraganišku greičiu risis į prarają, toks ir yra ožio tikslas.

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
bejekliurka gitanas nausėda lietuvos prezidente , pasigirk kokius nusikalstamus ekonominius nustatymus pasirašei , kuriuos pakišo seimo nariai . Tam kad apvogti Lietuvos piliečius ir Lietuvos ekonomiką .

Žilvinas Ručys

Žilvinas Ručys portretas
todėl kad lietuvos prezidentai ir seimo nariai su valstybės tarnautojų šutvėmis įskaitant merus , tarybas , istaigų ir imonių vadovus vykdo ekonominius nusikaltimus prieš Lietuvos piliečius . Jūs juk neturite žalgirio akcijų ir negalite lobti iš kauniečių kišenių .

4

4 portretas
Neitralitėta reikėjo pasirinkti, kaip Šveicarija, jokių politiku ir armijos

tulpių paštas, Stiklių restoranas, sklypas už 1 eurą

tulpių paštas, Stiklių restoranas, sklypas   už  1  eurą portretas
Per TV paaiškino, kad dabartinei valdžiai infliacija apsimoka, nes taipsurenka į biudžetą daugiau pinigų, kol kas, bet jiems to užtenka, mat jiems visai dzin kokį palikimą paliks ateinančiai valdžiai. Todėl ir stengiasi prisikimšti pilnas kišenes.

Diagnoze

Diagnoze portretas
Nes kai Lietuva pradeda atsigauti, durniai išrenka į valdžia konservas ir tie vėl viską į apačia nuvaro.

Anonimas

Anonimas portretas
Todel kad Lietuvoi jau 32 kaip laisva o mes vis ritames nuo kalno i bedugne nes valdzioja sedi tokie savanaudziai korumpoti konservai vagis uzslaptinti 75 metams KGB agentai kenkejai Lietuvos kol tokie bus valstibeja ir valdzioja eilinems zmonems geresnio givenimo geroves valstibeja nebus nes sitai valdziai Lietuvos zmones visai nerupi jie tik rupinasi savim GIEDA!!!

vaizdelis

vaizdelis portretas
lietuvos pensinykas be dantu alkanas ir nesiprauses

atsakymas

atsakymas portretas
Todėl kad Lietuva 30 metų suka vairą tik į "dešinę", todėl ir važiuoja grioviais.

pritariu ARVYDUI,

pritariu ARVYDUI, portretas
KGB-tai MŪSŲ gyvenimą ėda 32 metai ir neaišku , kada jie n u s t o s TYČIOTIS iš lietuvių , kurių mentalitetą s u f o r m a v o prieškarinis PLŪGAS

O tap

O tap portretas
lituva_pidaru krastas _kas ne Asku....

Arvys

Arvys portretas
Valdo kgb palikuoniai sovietiniais metodais.Laukia ne kaip neprisišaukia ruskiu .

Galerijos

Daugiau straipsnių