Vis daugiau svetur išvykusių lietuvių kraunasi lagaminus namo: tai paskatino ir infliacija

Grįžti į straipsnį

BANDITINĖ, TERORISTINĖ AMERIKA...

BANDITINĖ, TERORISTINĖ AMERIKA... portretas
Ne tik Rusijai nuleidinėja ekonominį kraują, išprovokavusi karą Ukrainoje. Daugiausiai nukraujavo Europos šalys kur ir buvo išvykę daugelis Lietuvos gyventojų.

Kai

Kai portretas
Tik vasara ,tai gristanciu minios...

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Konservai ir vel isvys. Kuriami istatymai, nesuderinami su gyvybe.

grįžta tik PAMIDORŲ skynėjai ir nusikaltėliai ,

grįžta tik  PAMIDORŲ skynėjai ir nusikaltėliai ,  portretas
kurie taps našta Lietuvai-- verslas laukia specialistų

AR KARTAIS NE CIRKO GRĮŽTA PAŽIŪRIET TAUTIEČIAI ?

AR KARTAIS NE CIRKO GRĮŽTA PAŽIŪRIET TAUTIEČIAI ? portretas
Tikrai ,kaip niekad gyvename gerai -- pilvukai prikišti ,ar ne gerai ? Nesvarbu ,kad jau yra pasiūla valgyti sugedusį maistą , kad nėra reikalingų vaistų , kad trūksta mokytojų ,daktarų , vaistininkų , kad plauna smegenis mūsų vaikams galimai amerikonų mokykloje, kuri tyliai įsikūrė nuo1993 metų .Ko gera [ nežinau ] iš ten džiaugsmo partija susikūrė ir prievartaudama dabar kiša visas išsigimusias VAKARIETIŠKAS vertybes ...Atsirado net nuomonių formuotojai smegenim plaut... Seimo teritorijoje [ liaudiškai ] kažkoks snarglys tyčiojasi iš seimo narių ,kurie nepritaria nesąmonėm--- labai panašus į TSSR nemokantį vaidinti teatro klouną arba šių laikų apspangusį narkomaną---ŠURAJAVAS.... VALDANČIŲJŲ GERAS DRAUGAS...premjerė su pasitenkinimu ranką paspaudė... gerai ,kad nesimaudau piniguose ,būtų gėda važiuot svetur .... rodė TV ir pasakojo...galvojau jog jumoristinė laida....

to tai

to tai portretas
Kada pramoksi lietuviškai?tavo kremlinės tiesos skelbiamos mums gliai dzin

to pilietis

to pilietis portretas
Tai dar nesikreipei į medikus?ko delsi? Ir nepavydėk Lietuvai,gyvename kaip niekada gerai.

laukiame saviškių

laukiame saviškių portretas
Puiku,grįžta daugiau nei išvyksta,ypač per pastaruosius 2 metus

tik

tik portretas
neduokite jiems išmaldos - tai nusikaltimas ........ / net KD apie tai rašo/ / ...............

Neįleisim

Neįleisim portretas
Išvykoje. Viskas. Nebeįleisime. Savo išsigimusius vaikus ir savo ligotas kūnelius remontuokitės ten, kur esate. Lietuvai mokesčių nemokėjo ten, ten irgi parazitavote. Parazitų likimas vienas- utilizavimas. Dvėskite ne Lietuvoje. Mes valomės, tvarkomės, ginamės nuo taršos. Durys uždarytos.

>Piletis

>Piletis portretas
Atsiprašau, nežinau jūsų kompetencijų, bet įtariu kad jūs esate paprastas (kaip ir aš) Lietuvos pilietis. Respect'tas Jums... O dabar noriu paklausti visų kitų: KODĖL PAPRASTAS LIETUVOS PILIETIS GERAI ŽINO PAGRINDINIUS, SVARBIAUSIUS IR PIKTINANČIUS TAUTĄ (+įžeidžiančius Nepriklausomybės Sąjūdį) DALYKUS, O ŠALIES TEISĖSAUGA, KRAŠTO APSAUGOS DEPARTAMENTAS, TEISĖSAUGA IR VADŽIA TO NEŽINO? Mes visi - tautiečia matom kad lietuviai supranta ir atvirai sako kas yra pagrindinės Lietuvos, kaip gerovės valstybės bėdos, o va visiem iš eilės pagrindiniams valdžiukam ir kitiems valstybininkams yra nesvarbu, nesuprantama ir išvis px:D)?

Aha-pasiguoskit pasakėlėmis

Aha-pasiguoskit pasakėlėmis portretas
Kaip parvažiuoja, taip išvažiuos...Jokių lengvatų sugryžtantiems nėra. Tik santaupas sunaudos..

Pilietis

Pilietis portretas
Kairieji Mažeikių už 1€ neatidavė, Ignalinos elektrinės ,Snoro banko neuždarė, auksinėmis palūkanomis 2008 metais nesiskolino,su Kinija ekonomikos neuždarė, narkotikų ir gėjų nekiša . Tai darė ir daro konservatoriai .Tai esmė. Ne pagal metus ,bet pagal darbus sprendžiama. Jei ne konservų nusikaltėliški sprendimai ištaškant ir naikinant Lietuvos turtą ,gyventume kaip danai ,švedai ar vokiečiai

elektrikas aferistas...nu kas cia is gryztanciu ?

elektrikas aferistas...nu kas cia is gryztanciu ? portretas
kuriam cia elektros abonementa ipist ?...maza jum PSD... tuoj paskambisiu siukslininkam ir tie uz privaloma abonementa atvarys jum konteinerius 3 ... galesitparsivezta turta issirusiot

tai

tai portretas
gerai D kom teigia kad grizta krimkontingentas bet tuomet ? kas juos paleidzia ir kas privede prieto tai gal jie su patyrtim ir skriaudas padarys tvarka savo saly nes is likusiu vargsu bei pensininku be ignoruojamu protestu ir saikos patyciu nieko gero nebus SEKMES atgaivinant sali nuo invaziju diktaturos kurios nebuvo ir prie sovietu nors esame nukenteje ir tai pasekme ne paciu rusu o tu kurie juos valde ir valdo ka ir matome is propogandos bei cenzuros isterisku veiksmu kurie logiskai mastancius nesuklaidyna tuo labiau duoda konkretaus peno apmastymams ???===

tai

tai portretas
jau gerai nors paveluotai suprato kad birancio kapitalizmo /name/ esi nelaukiamas svecias kuri panaudojo apsivalymui nuo savo sunaujos ir svab programoje butent jie taps 1 jo aukom TELKYMES IR VIENYKIMES jei norime islikt be nacistynes diktaturos monarhu apsupty ???===

Anonimas

Anonimas portretas
Nemeluokit liberast-pi.de.rasi.niai dolbajobai. Kaltas Putinas. ir galvniausias cainikas. Tai jie skandina Amerikos doleri kuris ir traukia Lietuva i infliacijos suda. Emigrantai NESIRUOSIA gryzti i ubagyna.

Anonimas

Anonimas portretas
Atsibuskite... kas kur grįžta... Uždirbant 13-15 euru po mokesčių pradės dirbti už 6,5 prieš mokesčius? Pulikacijos autoriams tikrai stogas nučiuožęs...

Konstantina

Konstantina portretas
Nesuprantu kas čia nori grįžti, kai ruso dantys kyšo su branduoline bombą joje. Kuo toliau nuo šio pavojingo regiono. Nebent tikrai tie emigrantai visai besmegeniai.

Pilietiškas

Pilietiškas portretas
Dauguma grįžta degradavę- linkę į alkoholį! Tik dalis grįžta užsidirbę pinigų namui! Juoką kelia Lietuvos reklamuojama gerovė - joje jau ir valstybinės lietuvių kalbos abėcėlė dingsta kaip lietuviška! O ir rusų kalba karaliauja net dokumentuose! Ką jau kalbėti apie materialinę gerovę, kai pieno litras kainuoja 2 €! Nejuokinkite!

Melas, melas ir melas

Melas, melas ir melas portretas
čia parašyta. Pats Vokietijoje jau daug metų ir lietuviai važiuoja čia ir važiuoja nesustodami. Taigi nemeluokite.

Laura

Laura portretas
Tikrai verta grįsti į Lietuva. Maxima ar iki tikrai siūlo puikų gerai apmokamą darbą. Taip pat Avulio ar Dargio kompanijoms nuolat reikalingi kvalifikuoti darbininkai. Tokie sąžiningai darbdaviai tikrai neapgaus. Lietuvoje jug nėra dvigubų ar trigubu standartų. Visi žinome infliacija Lietuvoje daug mažesnne negu kokioje Vokietijoje, Airijoje ar Olandijoje. Ir šiaip Lietuva pati moraliausia besivadovaujanti vertybėmis Europos valstybė. Kaip manote tiesa tai ar sarkazmas?

Grysta i geroves sudmali

Grysta i geroves sudmali portretas
tik nevykeliai!

To-Kad

To-Kad portretas
Nemeluok,už 200k jokio namuko,ir net normalaus buto Stavangeryje NENUPIRKSI,Tai buvo gal įmanoma prieš 20 metų.

Kad

Kad portretas
Turint kur gryzt galim gryzt ir cia suktis ,yra veiklos , gali kontrabanda stumdyt , uzsiimt prekyba , tik nedirbt kitiems , bet siuo metu nupirkt NT jau ir neapsimoka per brangu , jau geriau Ispanijoje ar Norgeje pirkt ten didesnes perspektyvos , giminaiciai pardave 3k, buta Kaune uz 120 tukst, Norgeje Stavangery uz 200 tukst, nupirko namuka ir sukasi zuvu pilna , ir siuksliu ir gali gyvent .

Tauras Stankus

Tauras Stankus portretas
Darbštus, galvotas žmogus gimtinėje tikrai gali rasti solidų darbą su geru atlyginimu. Jeigu žmogus neperpykęs, atmetęs neapykantą, pagiežą, linkęs į pozityvą - išeičių yra. Daugiau yra skirtumas, kaip žmogus geriau jaučiasi - svetur ar namuose. Lietuva laisva šalis. Kiekvienas gali rinktis. Man asmeniškai Lietuvoje gyventi yra pasaka. Jaučiuosi labai gerai. Užsienyje teko dirbti, buvo sunkoka. Kitam atvirkščiai. O, kad grįžta žmonės - visada malonu skaityti.

nuomonė

nuomonė portretas
Žmonės protingi,grįžo 2022 daugiau nei išvyko,mato,suvokia,kad svetur nebūsi lygiavertis,nerealizuosi savęs,sava šalis yra sava.ten gali tik likti juodiems darbams juodomis rankelėmis dirbti vargšai pomidorus ar apelsinus skinti.

to ss

to ss portretas
O tu patvorinis???taip???

Pan Adamkewicz

Pan Adamkewicz portretas
Pshidzi koza du voza du poprosi siano.

manau,pagrinde gryzta vagys ,aferistai,darmajiedai

manau,pagrinde gryzta vagys ,aferistai,darmajiedai portretas
kuriuos teisesmaukiniu mafija siusdavo is paskos lietuvos emigrantu, kad juos apiplesinetu, ir surimktu sumas advokaturai ir teisejams uzsimoket , uz ju paleidima is kalejimo , tai po 50 ir daugiau kartu teisri lietuvoje banditeliai

Vot tep.

Vot tep. portretas
Jo, grįžta daugiau kriminalinių nusikaltėlių.

ss

ss portretas
Žmonės pagyvenę užsienyje įpranta prie tvarkos ir kitokių darbo santykių ir ima galvoti kad ir LT taip pat. Kiti anksčiau išvykę mano kad čia viskas liko kaip anksčiau. Dėja, teks nusivilti. Kaip buvo ES patvorys taip ir liko. O patvory tik korupcijos piktžolės auga.

kaunietis

kaunietis portretas
dar vienas nukopijuotas LNK TV burbulas. Apgailėtina....

che

che portretas
jai ir grįžta, tai tie, kurie ten nepritapo ar kokių problemų turi.

Melagienos

Melagienos portretas
Taip blogai kaip Lt niekur nėra..... kainos čia kosminės palyginus su EU .... nemeluokite.

Anekduotas

Anekduotas portretas
Sedi zmogus voketijoje, ir galvuoja, lietuvoj kainos auga, infliacija didziausia, atliginimai mazi, daugiabuciai uz kosmine kaina, biudzetas praskolintas neatstatomai, rusai puola, atomine elektrine sprogineja. Nu ka pats laikas grizti i lietuva......

#toNiekadaNebuvo

#toNiekadaNebuvo portretas
Pridėkit gaires prie staripsnio: svajuko dramblionė, durniai patikės, to niekada nebuvo

hohohohoho

hohohohoho portretas
kokia cia klounu propoganda platinat? norit pasakyti, kad grizta i lietuvos ubagyna, kur infliacija didziausia europoje?

Tomas

Tomas portretas
Taigi pasenije stovi laisveciai su sakem, o kaip visi zino kiekvieno letuvio svajone tai buti subadytam.

Kiek galima platinti

Kiek galima platinti  portretas
Fake news?

Paf

Paf portretas
Jei kas gryžta tai tik atostogom ir gimines dar nuo skurdo nemirusius aplankyti

Emigr.

Emigr. portretas
O ką čia Lietuvoje ras,600,-€ algą ,už viso mėnesio darbą.Pasalpininkai užsienyje gali neieškoti pagalbos, nemokės už vaikus atsivežtus iš kažkur o kas dirba tai uždirba sočiai.Tenai tokio atlyginimo nėra už visą mėnesį 600,-€,juokas ima iš tos ubagų šalies Lietuvos.

TAI NEDAUG TIKĖTINA...

TAI NEDAUG TIKĖTINA... portretas
Gal vienas, kitas grįžta. Tie, kuriems niekur gerai nebūna. Protingesniems - tikrai šiandieninėje Lietuvoje nebus kas veikti. Visos vokancinės vietos užimtos ukrainiečių arba Baltarusijos išdavikų. O apie Šurajevo valdomos "kultūringos" ir "diplomatinės" Lietuvos valdžios net baisu pagalvoti.

Anonimas

Anonimas portretas
Seku seku pasaka.

Galerijos

Daugiau straipsnių