Internete sklinda legenda: kas nutiks, jei į bankomatą atvirkščiai suvesite PIN kodą

Grįžti į straipsnį

marius

marius portretas
pas mane pin 3113 kaip toki atviksciai parasyt?

Keista

Keista portretas
Na dabar prasides pinigu atemimai prie bankomatu.kaimuose.Palemone,Vaisvydavoj,Romuciuose,Vilijampoleje geros salygos plesimams..Laukiam naujienu..

Sveikas protas

Sveikas protas portretas
Taigi durna tokiom nesąmonėm tikėt - yra pilna pin kodų kurie atvirkščiai atrodo tokie patys - kaip jūs tada atvirkščiai įrašysit (t.y. prasideda ir baigiasi tuo pačiu skaitmeniu, o per vidurį du vienodi - XYYX, pvz. 1771)

Anonimas

Anonimas portretas
Aišku, atiduosiu pinigus plėšikui. Bet po to duosiu padirbėti savo šešių šūvių kolto revolveriui, kuris guli kišenėje...

Anonimas

Anonimas portretas
o jeigu pin kodas pvz 1221 ? Arba 5665 ?

WW

WW portretas
"Bet" nustokite skaiciuoti svetimus pinigus, o pagalvokite,kaip paciam uzdirbti, nes guledamas ant sofkutes tikrai nepraturtesi. Kas kaltas,kad norite gyventi ne pagal pajamas, o uzdirbti daugiau neturite nei gabumu nei smegenu.

bet

bet portretas
kokia gera žinia - senjorai išvis bijos net prisiartinti prie bankomatų: o kas, jei juos pačius nuskanuos bankomatas ir visi žinos, kiek tūkstančių eurų jie yra sukaupę, mat, po 100 000 eur turi net pagirtuokliaut mėgstantieji, o ką bekalbėt apie abstinentus ir taupiuosius, katrie ištisai sėdi tamsoj, nedega elektros, vandens nenaudoja išvis - brangu, geria iš artimiausio upelio ar prūdo...

>> bbd

>> bbd portretas
Reik linksmiau: įgausite supergalių! Kuo daugiau aukščio - tuo daugiau galių!

Anonimas

Anonimas portretas
kartais ivedus koda yra ismetamas kito zmogaus saskaitos zinios kas tai

adom

adom portretas
tai jei mano pin kodas 0440 tai kaip as jo atvirksciai galiu suvest ?

Oi

Oi portretas
Tai nelegenda, tai super kvailio pamastymas.

B. B. d.

B. B. d.  portretas
Vienas psychas asiolas paleido PLETKA... O avynu banda chui ir tiki :-)))))))) sokit nuo stogo, liksite gyvi :-))))))

Anonimas

Anonimas portretas
Kauno dienos žurnaliuga apsisiks kas Kauno dienoje dirba darželinukai?

vasiliauskis

vasiliauskis portretas
Naujausiuose bankomatuose jau yra idiegta veido atpazinimo funkcija: - jei pinigus bando isimti zmona - pinigai neisduodami, jei uosviene- moteris apipurskiama zaliais dazais. Jei pinigus bando issimti girtas savininkas - isduodamas tik 20 euru buteliukui.

oi bleeee

oi bleeee portretas
Koks aš tamsuolis. Pinigai uždirbami, pasidalink patirtimi, banko taukasnuki, kaip jie uždirbami.

Anonimas

Anonimas portretas
tame facebooke plinta labai ivairios informacijos tam akd uzvaldyti jusu pinigus. Nepasiduokite. Apie 3 katus ivedus pin koda tai yra visiska tiesa, o atbulai suvedus tai durnius kazkoks parase. Isims visus jusu pinigus. Dar daro toki reikala, tipo po klaviatura yra leva klaviatura, jus vedate, o po ateina nusikaltelis ir pasema jusu pinigus su klastota kortele.

Anonimui

Anonimui portretas
Pats kaltas, kad nevykelis esi ir nemoki uzdirbt pinigu. Is tos serijos, visi kalti aplink tik ne as.

Anonimas

Anonimas portretas
Oi kokia "išmintis" čia trykšta: Pinigai yra uždirbami kasdien, o gyvenimą turite vieną. Tik ar tikrai taip jau mes juos galime uždirbti? Ar tikrai mūsų darbdaviai juos taip jau moka? ++++++++ O viskas čia yra vagių ir banditų naudai surašyta. Iš tos pačios serijos - "Spynos ne nuo vagių", "Pasitikėkite savo likimu, nes tik jis viską tvarko" ir dar kitais

jonas

jonas portretas
Pabandykite sita: 684936(taskas)813040596(taskas) . Suspaudzius pasiulo paskolinti kredita ir issiimti pinigu iki 200 euru nors ir nera pinigu tavo saskaitoje.

Galerijos

Daugiau straipsnių