Išnykusi laivininkystė klampina valstybę

Grįžti į straipsnį

REDAKCIJA!

REDAKCIJA! portretas
PATRAUKIT IŠ PORTALO SUKČIU "w­w­w.C­a­s­hClub5.Com" KURIS KIEKVIENOSE DISKUSIJOSE PO STRAIPSNIAIS KIŠA TĄ SAVO ŠŪDĄ !!!

Wanda Stephenson

Wanda Stephenson portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Eligijus Masiulis kuomet buvo

Eligijus Masiulis kuomet buvo portretas
ministru galėjo išgelbėti bent tuos 11 Lietuvos Laivininkystės laivus.Skola buvo 15 milijonų litų.T.y.beveik viskas išmokėta. Bet ponas su premjeru Kubilium( bei savo ,,komanda") neįžvelgė naudos galutinai išpirkti laivus.Pardavė kelis. Paskui dar kelis..Kol liko 5 ar 4 vienetai.Va čia tai įdomiausia:buvo nuspresta gelbėti šiuos paskutinius ir ne bet kaip, o paimant 3 milijonus litų iš Lietuvos geležinkelių.Tiesiog ,,genialus"sprendimas užmokėti penktadalį, sudaryti įpareigojančias Valstybę, nenaudingas sutartis ir ...atiduoti laivus. Padedant tašką Nacionalinio laivyno istorijoje. Dabar, pasirodo, dar ne pabaiga..AR GALI KUR NORS KITOJE CIVILIZUOTO PASAULIO ŠALYJE VYKTI TOKIOS NIEKŠYBĖS?!!!!!!!!!!! Dar noriu pasakyti, kad šioje įteisinto grobstymo istorijoje pirmu smuiku grojo bankai.Tai jie viską suėdė, suvirškino ir apsilaižė

Lesley Newberry

Lesley Newberry portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuOroda ,,, >>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Eileje

Eileje  portretas
Patys Lietuvos geležinkeliai:) na jie jau padalinti liko truputi palaukti:)

Ben Gun

Ben Gun portretas
Manjako Seminovo gelda!

Lietuviai! Jus-ciudai!!

Lietuviai! Jus-ciudai!! portretas
В, "сов,времена" в ЛитМП было- 38 "кораблей"(судов)!!! Были и капитаны и 'деды"(стармехи) -литовцы!! И, "вкуда" это всё пропало..за 30 лет "свободной и независимой Литвы"??

kenkėjai žinomi

kenkėjai žinomi portretas
Reikia turėti ypatingą talentą sunaikinti tokį laivyną,žvejybos įmones,valstybė turinti priėjimą prie jūros be laivyno,kur dar taip yra?Naikinimas prasidėjo prie Prunskienės ir konservų valdymo laikais.Bet kaip visada nėra jokios atsakomybės už blogą vadovavimą ir žalos padarymą.

Geriau

Geriau portretas
Vakarų dermokratija gerai pasinaudojo landzbergiu Prunskienė brazauskiniu parsidavusiu ,kad sunaikinti Lietuvos laivyną ir Lietuvos ekonomiką

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
> (>Zemiau) Dabartiniai "patriotai" yra buvę komunistai ir komsomolo lyderiai, kurie kintant situacijai puikiai prisitaikė prie aplinkybių, sudalyvavo valstybės turto prochvatizacijoje, paskraidino žemes, įsisavino ES dotacijas ir sužlugdė laivyną, dabat jie tikri "patriotai" pučiantys miglą naiviems avinukams..

Gh

Gh portretas
Ne išnykęs laivynas,o sunaikintas landzbergiu isgamu

zenonas išpriekulis

zenonas išpriekulis portretas
Prunskienės laikais buvo sudarytos komisijos laivams sunaikinti. Kiekvienam komisijos nariui už parašą buvo paruošta po 10 000 dolerių. Komisijos po 10-12 žmonių. Paskelbus, kad Lietuvai toks laivynas nereikalingas, scenarijus l.greitai pajudėjo. Norėjo išsipirkti laivus jų kapitonai ir komandų nariai, deja neleido. Neklausė nuomoti kitoms valstybėms su visomis įgulomis. Viską pusvelčiui išporceliavo. Laivynas galėjo išlaikyti vos ne visą Lietuvą. Tai genocidas. Jų vardas landsbergynas.

Rachael Seymour

Rachael Seymour portretas
Mano kaimyno motina daro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo interNete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com

Keturi Lietuvos laivynai

Keturi Lietuvos laivynai portretas
dingo be ženklo o va tie keli laivai vis dar išradingai paliekami. Mūsų Valstybei ant galvos. Kad būtų galima ir toliau mus visus reketuoti.Taigi toks pelnas! Ir vis dar negana.Tegul tas dėžučių E.Masiulis su savo visais korupciniais bendrais atsako už šią šventvagišką aferą. O ne Valstybė. Kuo toliau, tuo labjau nusiviliu teisėsauga. Ypač seime, kur tikrai turėtų užtekti išminties bei sumanumo galų gale sutvarkyti šlykščius pasipinigautojus. Bet kur tau. Kai šakalieniu, ar šalaševičiučiu nesamones su vaikais, tai ir teisės ir teisėsaugos atsiranda pakankamai, o kai baisias aferas likviduoti tai jau kiaušiai minkšti ir dar apmy..ti.

>Zemiau

>Zemiau portretas
Prie ko cia patriotai? Tai kaip tik, grobstymu uzsiima visokie rudaakiai ar rausvagalviai... Tai Lietuvos priesai.

Klausimas

Klausimas portretas
Gal komentatoriai įvardntų konkrečias pavardes, kas jų nuomone yra kalti dėl Lietuvos jūrų laivininkystės sunaikimo?

pastebėjimas

pastebėjimas portretas
Patikslinsiu, ne "išnykusi" ,o patriotų išgrobstyta ir sunaikinta.

ane?

ane? portretas
Ką reiškia išnykusi? Tai ji buvo, ar ne? Jeigu buvo , - vadinasi ją kažkas sunaikino, o be žmogaus , to niekas kitas negali padaryti. Vadinasi turi būti konkrečiai nusikaltę asmenys. bet žinant kaip viskas Lietuvoje yra, neabejoju, kad kaltų nėra, ir už viską , kaip visada, sumokės valstybė, - tai yra visi mes.

R

R portretas
Valstybe!! Ne galezinkeliai, ne perkelos, ne hu..rkelos o valstybe is biudzeto, sumokekit vokieciams uz tai ka jie padare! cia gi ne patys vokieciai sugalvojo kad Venta reik traukt, jus papraset, jus pazadejot, tai tesekit pazadus!! kokio velnio gedijat mus visus??

Lituviu

Lituviu portretas
KURYBA,panasu,kad,JAU darosi biviltiska,ji merdeja ir griuva.kas gali paneigti....Valdzios idijotu programa vok,esk,slepk,gerk ir krusk Europoje neturi paklausos.Subetonuos iszudytu zydu palikuonys plyteles miestuose prie savo nekilnojamo proteviu turto ir baigsis projektas girtas ir durnas baltijos tigras.O kas bus su chalopais prisivogusiems tik pofik.Ju suvogti pinigai dirba uzu vargsu kordono....O CIA BUS LITUVIU VAIVADIJA pl SUDETYJE-JI ISGELBES APVOGTUOSIUS.

O AS STEBIUOSIU iki ko mes daeisim ponai naikintojai

O AS STEBIUOSIU iki ko mes daeisim ponai  naikintojai portretas
pas musu niekada nera kaltu,nieks nie uzka atsako tik valdyninku dvarai auga ,stai kokie mes PROTINGI ,LAIMINGI vagiu kompanija,nereikia jokiu atsakomybiu zveng ir vog, i ka pavirto TEISINGUMAS lietuvoj,

LT

LT portretas
vage ten visi kurie sedejo ofise. ir dabar puikiai gyvena! Gaila jurininku

E.

E. portretas
Visos pretenzijos Prunskienei ir Brazauskui. Jų "darbo"vaisius dar ilgai žiaumosime.

Kapitonas

Kapitonas portretas
Noriu patikslinti - laivininkystė ne išnykusi o sąmoningai sunaikinta nemokšiškos Lietuvos valdžios.

>

> portretas
"Specialistai triusia valstybeles labui",laukite tesinio. P.S O kaip "viesu interesu gynejai,-organai" pradeda intensyviai "veikti",kai pakvimpa, "bestogio", privataus UABelio pinigais,visu frontu ,"3(triju) Euru "isieskoti"",zinoma,butinai, su antrankiais?

Vadyba

Vadyba portretas
Limarko gyvuoja

>Pastebejimas

>Pastebejimas portretas
Tai ir reiktu, visus "prisidejusius" surinkti ir, uzdaryti i "sanatorija", nes asmenybes ten, kaip ir neblogai zinomos...

Te reikejo

Te reikejo portretas
Isnuomot profesionalam valdytojam kaip padare Latviai su savo laivais.

Pastebėjimas

Pastebėjimas portretas
Tarp tų laivų nebebuvo nei vieno sovietinio. Laivynas buvo atnaujinamas. Imtos paskolos, pirkti padėvėti laivai. Jie plaukiojo. Laivininkystei pakenkė 2008 metais prasidėjusi pasaulinė krizė, kai smarkiai sumažėjo laivų paslaugų įkainiai ir jų paklausa. Prisidėjo ir laivyno valdymo klaidos. Yra ir Susisiekimo ministerijos kaltės. Viskas susidėjo, o rezultatas - pražudytas Lietuvos valstybinis laivynas.

Ar dar liko kur souvietiniu laivų?

Ar dar liko kur souvietiniu laivų? portretas
Sovietinis laivynas neekonomiškas

Budelis

Budelis portretas
Kodel nepatraukti atsakomyben asmenys, privede kompanija prie tariamo bankroto? Kaltu nera?

Italas

Italas portretas
Šaunuolis Gentvilas

Taip yra

Taip yra portretas
Žlugęs reikalas, ką pasakys Masiulis?

Galerijos

Daugiau straipsnių