Įstatymo projektas: bankams, kredito unijoms – naujas mokestis

Grįžti į straipsnį

Nu jo

Nu jo portretas
Palyginkit turinčio būstą (ir mokančio visus kitus mokesčius) žmogelio apmokestintinus šimtą tūkstančių ir banko tris šimtus milijonų siaubingu 0,03 procento tarifu... plius dar galimas atleidimas nuo mokesčio... Aišku: švedbankiai bus atleisti, jei kas ir mokės, tai lietuviškos unijos. Velniai nematė: šiaip ar taip ir tie, ir tie nuostolius iš klientų atsiims, su kalniuku dar. O vat žmogeliai atsiimt negali.

Visų pirma

Visų pirma portretas
reik galvoti kaip išvaikyti tuos valstybinius ,,prižiūrėtojus" su Vasiliausku priešakyje, pasivadinusius ,,Lietuvos bankas". Kai tuo tarpu jokio LIETUVOS BANKO NĖRA. Kaip ir pasirinkimo kur tu turi laikyti savo pinigus. Visus (tiek dirbančius, tiek darbdavius) įvairiomis priemonėmis verčia turėti sąskaitas UŽSIENIO BANKUOSE. Ir čia šiti sumauti a'lia prižiūrėtojai nemato nieko blogo. Dabar dar prasidėjo klijentų diskriminacija ciniškai verčiant naudotis tik internetine bankininkyste, kas yra pasirinkimo teisių pažeidimas. Informuokite plačiau apie tų pačių bankų užsienyje darbą - diskredituokite juos, nelindę į užpakalį be muilo. Tegul žino kad mes viską puikiai suprantame ir tegul nuskamba per Europą kaip jie dirba Lietuvoje.

pusgalviai prie valstybės vairo

pusgalviai prie valstybės vairo portretas
kaimiečiai užsiima ekonomika, sako padarysim tvarką.

Ką gi

Ką gi portretas
už piliečio padėtus į banką 1000 Eur, bankas jau gali paskolinti 10000 Eur ir gauti už tą sumą palūkanas, o Lietuvoje atsiranda papirktų ( ar idiotų) įrodinėtojų, kad iš bankų nereikia reikalauti mokesčių....

Litimpex bankroto adminas

Litimpex bankroto adminas portretas
Kopijuojama Lenkijoje egzistuojanti tvarka, bet tai jau žingsnis link civilizuotesnės valstybės. Dabar bankai yra pagrindiniai žmonių išnaudotojai.

Galerijos

Daugiau straipsnių