Įvertino šalies užsienio politiką: Lietuva pati sau įsišovė į koją

Grįžti į straipsnį

Che

Che portretas
Tai kieno "zadanijas" vykde gabrielius?

Tikra tiesa

Tikra tiesa portretas
Geras straipsnis

???????

??????? portretas
kodel Lietuva? Keletas nebrendylu zlugdo Lietuva...

netiesa

netiesa portretas
kodel Lietuva, juk referendumo del to klausimo nebuvo. Tai buvo tik vyriausybes sprendimo rezultatas.

Unguriavimas

Unguriavimas portretas
Dabartinė Lietuvos valdžia puikiai permeta pasekmes nuo savęs ant tautos. Iš pradžių tai buvo tik konservatorių svajonių ir Lukašenkos problemos. Vėliau tai tapo visos šalies problema. Ir su tom pasekmem teks ilgai gyventi. Po to, tai buvo tik konservatorių " vertybių" ir Kinijos konfliktas, bet dabar tai išaugo į problemas ne tik Lietuvos verslui, bet ir užsienio kapitalo įmonėms Lietuvoje. Dabar konservatoriai jau bando primesti Lietuvos konservatorių pasekmes visai Europai. Įdomu, kaip seksis? Aš sėdu patogiai į foteli, vienoje rankoje taurė vyno, kitoje cigaras ir žiūriu, kaip ši drama toliau Lietuvai klostysis.

NBA

NBA portretas
Ne y koja o y galva

Prie

Prie  portretas
Prie ko cia lietuva lansbergiu saika naikina lietuva ir plesia zmones savinasi ju turta kas jiems leido naudoti zodi lietuva ar jie atsiklause lietuvos zmoniu

Tai vadinasi

Tai vadinasi portretas
PiŠdec

kaunas

kaunas portretas
Konservatoriai pagaliau pasiekė savo tikslą - sunaikinti Lietuvą...

Landzbegi

Landzbegi portretas
Išeik JUS APSIŠYKOT

Juozas

Juozas portretas
O gal pats laikas tautai padaryti Kalėdinę dovaną ir visam Seimui išsinešdinti kuo toliau nuo Lietuvos...

Zzz

Zzz portretas
Taip iseina kad logiskiausias ejimas - uzsienio reikalu komandos atsistatydinimas, atsaukimas sprendimo atstovybe vadinti Taivanio vardu ir viska pradeti is naujo ... Bet ambicijos ko gero neleis padaryti to kas sumazintu zala visai saliai

O ne lietuva.o žydas lansbergis

O ne lietuva.o žydas lansbergis portretas
Sove i lietuvos koja

..

..  portretas
Geriau jau anukelis sautu sau i galva, tas jo pasiputeliskas budas prazudys Lietuva, o jos ir taip labai mazai beliko. Jis vel kliedi ES turi kinijai taikyti sankcijas, mokyti kaip jiems su ponais Lietuviais bendrauti.. Tvirta ekonomika duoda valstybei stabilumas, o ka jis daro asilas? Armonaite jau saukia verslininkams: mes jums kompensuosim nuostolius, o dirbanciam zmogui kas kompensuos patirtus nuostolius? Greit zmones netures is ko gyventi..

kad neįšauti sau į koją,

kad neįšauti sau į koją, portretas
Ukrainai reikia rusams savo ginklus atiduoti?

Azuolas.

Azuolas. portretas
Pavydolei

to t

to t portretas
o galiu paaiskinti. Nes indai, galimi JAV sajungininkai pries kinus, emiratai musu prekybos partneris, Turkija nato nare, su lenkais siena saugom, o be estu ir latviu liekam visiskai niekam neidomus. Va tau ir vertybine politika. tikiuosi bent kazka gero is jav is sita nesamone gausim, nes jei cia daryta savo noru, tai tada teisti reikia musu valdovus.

to t

to t portretas
dar emiratams reik sankcijas paskelbti, indu kastu sistema labai neteisinga, turkijoje diktatura, lenkai pazeidineja zmogaus teises, o latviai ir estai su rezimu bendradarbiauja leisdami krovinius ir pirkdami elektra. reik visiems paskelbti sankcijas, kodel tik kinams?

vakarų pasyvumas

vakarų pasyvumas portretas
užaugino agresyvius monstrus ant savo galvos, tokius kaip putinas, dabar dar ir kinija. Jie taip suįžūlėjo, kad jau nori pasauliui savo taisykles primesti.

T

T portretas
Moralė arba yra, arba jos nėra. Ir tai nepriklauso nuo jokių epidemijų ar migrantų.

Anonimas

Anonimas portretas
Galima padekoti korumpuotiems koncervatoriams uz tai kad griauna Lietuva ir didina emigracija

to t

to t portretas
tuo metu, kai islandija pripazino LT nepriklausomybe, su kokia epidemija ji kovojo? kokia jos kaimyne grudo per siena emigrantus? gal iskanderus per 150km nuo sostines dislokave kazkas buvo?

T

T portretas
Noriu paklausti Besagirsko ir jam pritarinčių - ar teisingai pasielgė Islandija, pirmoji pripažinusi Lietuvą, nebijodama tokios galingos valstybės, kaip Sovietų sąjunga?

23

23 portretas
Tai ne Lietuvos užsienio politika, tai konservų nusikalstama veikla.

Anonimas

Anonimas portretas
Greitai visas pasaulis vergaus Kinijai. Susidoros su visais. Jie sukure kovida, parduoda nuodingas prekes, zaislus, lekstes, puodukus ir tt. Jie zudo ir kalina savo tautiecius. Geda, kad Briuselis tyli ir neuzstoja musu. Duoda sverta ateityje Kinijai kitoms salims daryti itaka. Vakarai patys sukure monstra katras visus prarys. Ateis laikas ir visi supras kad klydo pataikaudami tam Slibinui bet bus per velu. Jeigu nera proto, Dievas neprides. Labai gaila.

rewa

rewa portretas
baisiau but negali, visiskas uzsienio polotikos krachas

Komentaras

Komentaras portretas
Toks jausmas,kad Mergelė ir anūkas greitai gaus po medalį nuo Putino už nuopelnus griaunant Lietuvos ekonominę nepriklausomybę.

As

As portretas
Musu politika gal ir nebloga,bet vakarai jau dabar ir anksciau matesi,kad pasinesus isnaudoti zmogu ir kaupti kapitala,o jus kovokyte o mes palauksime,nes mano kieme svente

tai čia dar ne viskas

tai čia dar ne viskas portretas
Matėte Šimonytės interviu LNK anonsą? Vien per anonsą ji privemia tiek nesąmonių, kad darosi klaiku. Kad ir su tomis Azijos ir Lotynų Amerikos šalimis, kurios Lietuvos prašo, kad nenutrauktų baltarusiškų trąšų tranzito, nes tai pakenktų jų žemės ūkiui. Arogantiška akiniuota lezbė atsako, esą Lietuva neturi jokių įsipareigojimų toms šalims. Žinoma, juk priešų mažai turime! O ir, atrodytų, Lietuva iš tikro tai žaidžia Kinijos pusėje galimo didelio tarptautinio konflikto išvakarėse, nes kinai tai tikrai nepraleis tokios puikios progos ir pasiūlys meduolį, vietoje įprasto botago, šioms savo nedraugėms, kad konsoliduoti resursus. Nėra didelis gėris tos Lukošiaus trąšos, bet jei už jų pervežimą papildomą terminuotą laiką mums dar pasiryžę sumokėti kompensaciją...? Toks įspūdis, kad interviu bus rodomas Kūčių vakarą vien tik tam, kad dar labiau sugadinti žmonėms ir taip niūrias nuotaikas bei sugadinti apetitą. Gaila, kad ši vyriausybė niekada nesulips į vieną lėktuvą, kuris suduš.

Anonimas

Anonimas portretas
Liaudis jau seniai kraipe galvas, kaip cia atsirado nauji kunigaiksciai ir pasisove rytu slibina pribaigti. Bet gi runkeliai durni, ka jie supranta. Noretusi, kad viskas stebuklingai gerai issisprestu Lietuvos naudai. Bet ar nera taip, kad virsunes pelnesi ir toliau pelnosi, kazkur atsideda milijardus partiju reikalams, vaikams ir anukams. Kuo tada skiriames nuo rytu modelio, kur tai vyksta akivaizdziai, o pas mus per demokratijos migla.

sulaukėm ...........

sulaukėm ........... portretas
po 30 metų laukimo .......... matyt greit visiems ''galimybių pasas'' pasibaigs ''Trjų mergelių'' restorane Kalėdas atšventus

isisovus

isisovus portretas
i koja,nunese ir kiausus,stai kodel laizot visiems,kas atkisa,{mano CV-antivaxeris,acto garintojas,vatnykas,gavau 30 rubliu is Maskvos,tad sedziu vokzal'e ant chemodan'u} p.s. nepamirskit updatint Gyvulio Pasu,kurie mane smerks...

Gidas

Gidas portretas
Prie ko čia Lietuvą,išmeskite žemkelnius,armonikas,tovariščius čmil,piš ir viskas.Negi niekaip nematot,kas Lietuvą valdo.Jau net neslepema,kad ne Lietuvai jie dirba.

Alex

Alex portretas
O man šitas verkimas primena kaip paskelbėm nepriklausomybę prieš trisdešimt metų- kaip verkė panašūs, kad neišgyvensim be rusijos.

Tik nereikia myžt ! Kiniečiams atsisakyt pirkėjų - neįmanom

Tik nereikia  myžt ! Kiniečiams atsisakyt pirkėjų - neįmanom portretas
Nes jie , kaip turgelnikai - daug ir pigiai- iš to tik ir gyvena ....

as

as portretas
dekokit koncervu lanzbirginiu klanui ...ar dar bus norinciu uz tuos nevisprocius balsuot

Kaunietis

Kaunietis portretas
Emocijų nepakanka, reikia proto. Negalima veltis į muštynes, neįvertinus priešininko jėgų - kitaip teks gerokai apdaužytam gėdingai trauktis, juokiantis visai Europai. Ir šlykščiausia, kad muštynes sukelia valdžia, o visus patirtus dažnai milijoninius nuostolius tenka apmokėti nieko nekaltiems piliečiams

Lietuva nori draugiškai gyventi....

Lietuva nori draugiškai gyventi.... portretas
Vykite lauk nuo lovio konservatorių šaką. ..........

ir

ir portretas
ta padare ne Lietuva o ja ozurpave valdvasalai socbergsaika===

Burzuazinis nacionalistas

Burzuazinis nacionalistas portretas
Ar musu "tarnybos" cia neiziuri bendro kremliaus ir vietiniu kgb rezervistu sabotazo pries planuojamus ivykius? Juk aiskiai matomas bendras "darbas" visomis imanomomis kryptimis.

benas

benas portretas
Prie ko čia Lietuva? Jinai auka.Lansbergis šove i Lietuva.

kaunietis

kaunietis portretas
'Pati sau...", bet tik nusibrozdino..... Bet štai šis verslininkas [ o ir tv laidos įsibaiminęs vedėjas-panikuotojas ] tikrai autoritetą praras, nes jau tokius briedus, tokias nesamones tauškia, kad gėda klausyti.

Tiesa

Tiesa portretas
Čia anūkas kaltas o ne Lietuva žmones nieko bendro su tais i..diot neturi.

Geda

Geda  portretas
Kiek laiko Briuselis ir toliau pataikaus Kinijai, kiek laiko tyles apie kinu darbo vergus, vaikus darbininkus, uiguru ikalinimus, kinu paskolu spastus, kinu ekonomini imperializma ir taip toliau? Kinija gali elgtis su pasauli kaip jie nori, bet kai pasaulis bent viena bloga zodi apie kinija pasako, jiems Kinija taiko sankcijas, o ES net bijo zodzio pasakyti, nors ES yra didziausia Kinijos partnere ir ji turi visiska ir moraline teise, ir ekonomine galia Kinija kontroliuoti ir pastatyti ja i vieta. Man geda del tokio Briuselio elgesio ir ypac geda del Lietuvos vatos ir valstieciu klases, kurie taip palaiko siuos zudikus komunistus. O sitas besagirskas rai eilinis lopas pasiruoses ciulpti bent kam vardan pinigu, nenuostabu, kad palaiko kinijos komunistus.

kaunietis

kaunietis portretas
Kaip visada neprotingai sau verslo vadovas "įsišovė", o koloradiniai kremliniai loja jam pavymui....

ccc

ccc portretas
tai turite priversti PAKEISTI VERSLININKAI

Lietuva sau y koja nesaudo ---

Lietuva  sau y koja  nesaudo --- portretas
saudo lietuviams y kojas , konservatliberastiniai LGBT pydarastai su URM DEBILAIS lansbirkiniais zemakelniais anukeliais

Povilas

Povilas portretas
Pagal mane , tai vilniečiai verslininkai išsirinko sau prastą, įsibaiminusį , drebantį melagį. Lai tik jis nesibaimina, nes Lietuvos uždaryti nereikės ,ji nebankrutuos ir tikrai visi neišsivažinės. Pas tik didelės baimės akys , kvaili , paniką keliantys komentarai. Žodžiu, tokių , atceit "vadovų" galėtų komercinės tv [ aplamai visos , o taip pat ir kiti spaudos informatoriai ] nesikviesti. TOKIU KOMENTARU JIS PATS SAU ŠOVĖ Į KOJĄ . Apgailėtinas panikos skleidėjas.

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Ar mes gyvename teisiniai valstybėje, tikrai"NE"o kam ačiū

idomu

idomu portretas
ko tyli visokios veltedziu kontoros kaip investuok lietuvoje???

SNIECKUS

SNIECKUS portretas
pakarti lanzberga ozi ir anuka ir visus konservatoriu banditus uz Lietuvos sunaikinima!

Ne Lietuva

Ne Lietuva portretas
O valdininkai šaudo Lietuvą

kkkkk

kkkkk portretas
aisku, kad niekas neinvestuos, cia, mus pacius priverte, kad isgyventi steigti imone uz LT ribu....

Paulius

Paulius portretas
Ne Lietuva šovė, o jau 30 metu sistemingai kenkia konservatnyku partija, beje tik ką vėl pratesusi KGB archyvų islaptinima 75 metams. Kaunas jau issivale nuo to brudo, tokiu issivalys ir visa Lietuva.

Petras

Petras portretas
Visi žinome,kad komunistiniai valdymai yra antižmogiški,todėl manau,kad Lietuva elgiasi teisingai.

KA DARYT, KAD JIE NEPAGYDOMI

KA DARYT, KAD JIE NEPAGYDOMI portretas
AMERIKA, NATO TIKI. GREITU LAIKU IR, TIE PRASPIRS. TAIP AR TAIP KINIETIS PASAKE LIETUVOS NERA

kremliaus ruporas besagirskas

kremliaus ruporas besagirskas portretas
Tokius "verslo vadovus" gydyti reikia.Ruskių ir kiniečių subinlaižys

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Kas tą minštakaktį pienburnį "rinko",PIŠ'as pasiūlė,didelis ir 'gražus' pritarė ir toliau žiūri,kaip anas,su senelio,pagalba kruša Lietuvą.---O kada baigsis tai tik Dievulis žino, nes ta minėta 'troikė' jam pritaria.---Lietuvai GALAS.

Marius

Marius  portretas
Kada padves tautos naikintojas lansbirbis ?!

Gabrielius

Gabrielius portretas
tai pasiutęs šuo, kuris kandžioja visus, neturėdamas nieko...o kenčia LIETUVA...Von Gabrą Lanzbergį..Tingiu tą įdiotą tikru vardu vadinti...Pašlemėkas,pasinaudojęs garsiu vardu...

tfu

tfu portretas
Norit mongolų tvarkos? Varykit padirbėt.

kažkaip gėda

kažkaip gėda portretas
dėl tokių skystakiaušių kaip besagirskas

Hm

Hm portretas
D e b i l o t i konservatoriai sušaudė Lietuvą Per likusi savo kadencijos laikotarpį galutinai ją palaidos. O tauta sugebės tik pabumbėt pakampėse

ha ha

ha ha portretas
Komentarai - eilis kremliniu troliu amsejimas.

Liko, atsistadytint

Liko, atsistadytint portretas
Vyriausybiai ir kuo skubiau...

Tokio,

Tokio, portretas
kvailo UM reikalų ministro, LT niekad nematė...Dieve, Dieve.gelbėk mus Viešpatie...Išrinkom patys...

Nepriklausomi ?? Tikrai Ne !

Nepriklausomi ?? Tikrai Ne ! portretas
Ką pasako Amerikoje tą ir vykdome. Pasako loti - lojam. Gavs Gavs. Ir prieš ką ? Prieš Didžiulę Rusija ir Kinija ! Lietuviai - Debilai. Gavs

GAGARINAS PRISISKRAIDE

GAGARINAS PRISISKRAIDE portretas
LIETUVA SANKCIJOM, RUSOFOBIJOM PRISIMETE.

Prie ko čia Lietuva

Prie ko čia Lietuva portretas
Tai dalies neprotingų rinkėjų išrinkta tarybinių anūkų valdžiukė sušaudė Lietuvos valstybę iš diedų paveldėtais kalašnikovais

Anonimas

Anonimas portretas
Ne Lietuva,bet korumpuoti koncervatoriai. Su parazitu Lansbergiu priesaki. Kiek dar jie kenks Lietuvai? Del situ veiksmu vel emigracija padides. Neduok Dieve kam nors tokia valdzia kaip musu valdancioji dauguma siuo metu. Eda Lietuva kaip vezys,is vidaus.

Kenguriuko nuotykiai

Kenguriuko nuotykiai portretas
Užsienio ministerija ir jos vadovas kelia pavojų Lietuvos nacionaliniems interesams.

>tai

>tai  portretas
sakot durniems. O protingiems?

Tai sako:

Tai sako: portretas
Užsienio ministerija yra rizika

Nuomonė

Nuomonė portretas
Broilerinis gaidelis mėgsta kudakuoti. Bet galas jo visvien bus ant kaladės.

Liksim

Liksim portretas
ant ledo prieš visą pasaulį...BU, kam mums? Jie gyvena savo gyvenimą ir, atrodo, nesiskundžia...O,mes kišamės...Ir ,atrodo, gausim skaudžiai į galvą...

Anonimas

Anonimas portretas
cia DEBILAI sau isisove o ne MES !

Mes

Mes portretas
galim š malti be galo...Bet belorusijos korta "mušta"...Negi kietuviai tokie durni..?

Būtinas

Būtinas portretas
Lt vyriausybės atsistatydnimas, su G. Lansbergiu priešakį.Be šito, LT perspektyvos nulinės.Deja...

Dana

Dana  portretas
Tai Broileris įsisovė Lietuvai i koja

Anonimas

Anonimas portretas
Niekada nebuvo ir nebus, kad pilieciai nesiskustu "oi kokius cia isrinkom i seima". Bet su Kinija tai tikrai sove sau i koja.. Ar butina vaidinti kazkoki geradari? Mes ne super valstybe, kartais geriau patyleti ir tvarkytis savo kiema..

Tautos balsas

Tautos balsas portretas
Ne Lietuva isisove sau i koja, o oziu klanas, kadriniai rezervistai, kenkiantys Lietuvai ir jos zmonems jau 30 metu. Nei vienas dar nenubaustas...

Tai

Tai  portretas
Tai ne politika. Tai kažkoks valstybinis mazochizmas..

Vytautas

Vytautas portretas
Gal gali prezidentas pakeisti Anūką: tegul klaidas taiso kiti.Tuomet ir Povilionas teisus: dabar metus klaidas taisys , o visa Lietuva mokės. Jei nepakeis anūko, -niekada daugiau už Nausėdą nebalsuosiu. Užtenka tokių prezidentų be nuomonės

šulcas

šulcas portretas
išrinkom į valdžią debilus tik dar klausimas ar išrinkom įtariu čia eilinę konservatorių afera todėl ir esam dabar šiknoj ir būsim kol jie bus valdžioje

Pilietis

Pilietis portretas
PRIEDURNIAI!!!

Kaunas,

Kaunas, portretas
ne Lietuva o koncervatoriai sau i kojas įsišovė, nereikia čia kišti Lietuvos žmonių.

Galerijos

Daugiau straipsnių