Žodis „Taivanas“ jau pradėjo griauti Lietuvos ekonomiką?

Grįžti į straipsnį

Jeen

Jeen portretas
Įdomiausia yra tai, kad asmenys padarę žalą finansiškai niekaip nenukentės. Kita vertus tikrai nukentės jų rinkėjai. Prieš renkant šalies politikus reikia labai domėtis kas jie. Pradedu manyti, kad politikai puikiai geba kurti problemas, o ne jas spresti. Tokie kaip Gabrielius, Povilionis, Gitanas jau turėtų būti nerenkami į jokias valstybės valdymo struktūras. Galų gale yra gi saugumo koks nors departamentas gebantis ką nors patarti kas yra ir kaip bus.

Kęstas

Kęstas portretas
A. Armonaitė: dėl pašlijusių santykių su Kinija investuotojai neišeina.Jie atvirkščiai, skuba pas mus, pasižiūrėti į kvailą garbanotą avį, bliaunančią nesąmones. Tuoj čia atbėgs didžiausios pasaulio kompanijos, ieškodamos būdų, kaip sugadinti santykius su didžiule Kinijos rinka. Mes joms pasiūlysime pasinaudoti lauko tualetais - būdelėmis ir mūsų šiferiniais stogais Vilniuje. Juoksimės iki iškritimo. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Europa

Europa portretas
Tai ne žodis Taivanis kaltas,tai debilas Broileris Gabrielius, ir nuo jo kenčia ne vien Lietuva o jau visa Europą ......tokį politinį bukagalvį turi tik Lietuva ......

LT

LT portretas
manau kad valdzios tikslai yra '' aukstesni '' negu siaip bedarbyste, skurdas ir lietuviu issilakstymas po pasauli. Tiesiog - visiskas Lietuvos sunaikinimas. Jie pamirsta tik viena : kai taps nebenaudingi globalistams - gali buti pasalinti kaip nereikalingi liudininkai. O kol kas belieka isteigti sias atstovybes : Siaurinio Kipro turku valstybes, Donecko Liaudies Respublikos, Luhansko ( Vorosilovgrado ) Liaudies Respublikos, Padniestres Respublikos . Ir dziaugtis kai jie visi isteigs ambasadas atsiskyrusiame Wilno kraste.

Vah vah vah

Vah vah vah portretas
O kas važiuos nučiulpti Kinų prezidentui komunistui? Anūkėlis ar Šimonko, ar Čmil?

Parazituojanti valdžia

Parazituojanti valdžia portretas
Nuo pat pradžių buvo aišku, kad tai ne atskiros užsienio politikos klaidos, bet kryptingas ir sisteminis šios vyriausybės kursas sugriauti Lietuvos ekonomiką. Kito paaiškinimo aš nematau. Ar tai nedaro konservatoriai tam, kad sugriauti Kauno LEZ ir tokiu būdu paskatinti Kaune bedarbystę ir emigraciją, ir tokiu būdu pabandyti grįžti į valdžią Kaune???

LT

LT portretas
gal ir geresnes Taivano prekes uz Kinijos - nemaciau, nezinau. Bet ar eksportuos Taivanas prekes per Lietuva? Ar importuos lietuviska produkcija? Ar padarys darbo vietu Lietuvoje Taivanas? Skaudu ir slykstu prisiminti sunkmeti po 1991 uju - gamyklos stabdomos, paprasti zmones skursta, o Landsbergis net nusiles diskutuoja '' svarbiausiu '' klausimu : uzdrausti ar neuzdrausti tuo metu ejusi siek tiek erotini leidini '' 15 kapeiku ''. Lygiai taip pat siuo metu Soroso statytiniai seime visa demesi skiria pediku teisiu virsenybei pries zmoniu teises, visiskai nemastydami apie darbo liaudi. Nebeaukos gyvybiu lietuvaiciai uz tokia stai '' laisve '' - beprasmiska...

as

as portretas
lgbt lansberginis baisiau uz taivana

bet tai

bet tai portretas
absurdas, jeigu priezastis zodis. Tai kokie cia ,,diplomatai" suveike? Tikras diplomatas privalo moketi gerai zaisti zodziais.

ne zodis taivanas

ne zodis taivanas portretas
o zodis lansbergis...

kokie čia nuostoliai

kokie čia nuostoliai portretas
mužikai sumokės

...

... portretas
pridirbo nebrendylos...

Stal

Stal portretas
Tiek, Taivanas, tiek Malaizija, Vietnamas, Indija, Pakistanas it kt siūlo labai kompetentingą produkcija lyginant su Kinijos produktu. Taip kad eina jie (kaip valstybinis aparatas) - nx. Palaikau Taivaną kaip nepriklausomą valstybę taip kaip Islandija palaikė Lietuvą 1991-ais. Ieškokite kitų teikėjų, jų tikrai yra... o šita CPR sugalvota ekonominė represija yra puikus pavyzdys to kokie tie komuniagos yra išverstskūriai!

Paganyta

Paganyta portretas
Kuria preke renkatės, pagaminta kinijoi ar taivane?!

BigMuda

BigMuda portretas
Tai labai gerai kad griauna! Ha-ha-ha!!!

BigMuda

BigMuda portretas
Otlicno!

Purmaliai

Purmaliai portretas
Pasidekit mao dze Duno paveikslą ir melskitės !

Kita nuomonė

Kita nuomonė portretas
O aš norėčiau, kad mus okupuotų kiniečiai. Moku jų kalbą. Man būtų gerai. Lietuviai savarankiskai egzistuoti yra nepajėgūs.

Tai

Tai portretas
JAV ir Kinijos kare žuvo (nusišove) anukas.

...

... portretas
Keletas pasiputeliu nustekens valstybe!

Nuomonė

Nuomonė portretas
Ąš norėčiau, kad mus okupuotų vokiečiai. Moku jų kalbą. Man būtų gerai. Lietuviai savarankiskai egzistuoti yra nepajėgūs.

Anonimas

Anonimas portretas
Taivanis yra neatskiriama Kinijos dalis. Lygiai kaip ir Tibetas. Lietuva prieš Kiniją - kaip blusa prieš dramblį. Trekšt - ir nėra....

Senelis

Senelis portretas
Nereikia bijoti nuostoliu.Nuostoliai runkeliams.

žinokite

žinokite portretas
verta {prašyti lenkų}. Paprastam žmogui, ypač jeigu jis pernelyg nesidomi politika, visiškai nersvarbu kam mokėti mokesčius. Ar rusui ar "lietuviui" ar, kaip dabar - ES ir NATO.. Kas mus valdys nėra didelio skirtumo, panašu, kad patys valdydamiesi tik greičiau susinaikinsim.

LT

LT portretas
negali lietuviai valdyti Lietuvos ir niekuomet negalejo. Butinai pridaro shudo, del kurio atsiranda norinciu ''isvadavimo'' is svetur. Gal verta prasyti Lenkijos vyriausybes ivesti Prezidentini valdyma Lietuvoje :-)

Anonimas

Anonimas portretas
Daugiausia širsta uostininkai , kur paprasti darbininkai patrolina dėl savo 4000 uždirbamų eurų. Prie jų prisideda visas šalies mėšlas , kuriam svarbu "pavaryti" ant Lietuvos. Prie šitų prisideda ir neišmanėliai naudingieji idiotai . Tiems svarbu loti, ir loti kuo garsiau... Yra ir iš nustekentos mėšlabačių, antivakserių partijosŠitie pasidarė beveik aršiausi šalies niekintojai...

rašyta

rašyta portretas
O kur faktai ? Kodėl nuo komjaunimo dienos, vėliau lnk , info tv...pradėti neišmanėlio panikos siužetėliai vis perimami vieno spaudos organo , kito...??? Dabar štaiir kaunadienė prisidėjo prie panikos skleidimo. TAD K U R f a k t a i ???????????

trolis

trolis  portretas
kaunietis--pilietis vienas asilas ...raudonkoncerviu trolis.

kaunietis

kaunietis portretas
Ar tautos "žiedas", tai tokie gyvuliai , kaip tu "Ricardai" ? Pradžioje išmok rašyti taisyklingai lieuviškai , žioply, o paskui mokyk seimą ir mūsų tautiečius "kremlinių tiesų". Nenoriu įžeisti asilo, bet tas protingesnis už patį, nes moka taisyklingai savo kalba subliauti....

pilietis

pilietis portretas
Galvočiau, manyčiau, manoma pasitrauktų "ir kitos".... Žioplys .Kito žodžio nerandu. Manau , jog šis panikos skleidėjas kažkaip susijęs verslu su Kinija, arba tai daro kažkas iš jo artimųjų. Čia gal yra panašiai taip, kada koks nors veikėjas kalba , kad veiksmais kuriuos atliekame su Baltarusija ar Taivanu[ Kinija ] mums visai neneš jokių nuostolių. Taip , kažkiek prarasime. Ir prarasime ne vieną ar dešimt milijonų...Bet nei šimtais milijonų, nei tuo labiau milijardais , kaip kalba tokie "žinovai" , tikrai nenukentėsime. Mes juk turime gerus draugus ES ir JAV. Be to kitos Pasaulio šalys taip pat ne visos priklauso nuo tų totalitarinių režimų, tad prekiauti tikrai yra su kuo.

Aš portretas
Nei griauna, nei ką, nereikia panikuoti.

labiau panašus

labiau panašus portretas
į glistą analinį

užtenka pažiūrėti į jo snukį

užtenka pažiūrėti į jo snukį portretas
ir pasidaro aišku kad tai retos rūšies upėtakis vaivorykštinis

Ricardas

Ricardas portretas
Na ir kas besugebes sitai pyderliberastu fasistuojanciai chuntai pasakyti toki riebu STOP ??? Jus paziurekit kaip normalius sveikus seimo narius pakiso po plentvoliu su tuo gyvulio dokumentu...vat bus pamoka stoveti nuosaliai kai tautos ziedas rengia streikus... Kas ten sake kad apseidim be sakiu !? A ?

Timas

Timas portretas
Toks jausmas,kad ir anūkas su seneliu ir mergele ne žmonės bet usispyre asilai.Akivaizdu,kad nieko blogų kelių,varo šalį į aklavietę,tačiau klaidos nepripažįsta,nors tai tik vienas žodis ir Taivanas tikrai suprastu situacija.

立陶宛共和国(Lietuva)

立陶宛共和国(Lietuva) portretas
„Kad ir kaip aukštai bešoktų Lietuva, ji tėra skruzdė priešais ekstazio apimtą dramblį. Kokią esminę žalą ji gali padaryti Kinijai, be savo pažeminimo? Visų pirma, Taivanas yra neatsiejama Kinijos dalis. Tai yra tarptautinis sutarimas. Visos šalys, užmezgusios diplomatinius santykius su Kinija, turi pripažinti vieningos Kinijos principą. To nedrįsta neigti net už Lietuvos nugaros stovinti JAV. Vien silpnas Lietuvos tarptautinis balsas negali pakeisti šio fakto, negali iškreipti tarptautinių aksiomų ir teisingumo, daugiausiai kas gali atsitikti- šiek tiek triukšmo Taivano sąsiaurio klausimu.

manau

manau portretas
Ne žodis Taivanas, o nevykėlių, narkomanų ir šizofrenikų režimas griauna Lietuvos ekonomiką ir piliečių gerbūvį.p.s. kodėl nesusirūpinus Katalonijos nepriklausomybę, juk skirtingai nuo Taivano ji to atvirai siekia?

L

L portretas
Iš karto buvo aišku, kad toks pyktis atsisuks prieš paprastus Lietuvos žmones. Įmones uzidarys, nebus nei darbo, nei exporto , nei importo. Ką daryti paprastam zmogui, gyvenančiam iš atlyginimo ir neturinčio kapitalo užsienio bankuose?

To mandarins

To mandarins portretas
Ekonomika dazniausiai buna nebloga kol i valdzia neateina korumpuoti koncervatoriai su seno korumpuoto ozio dinastija

mandarins

mandarins portretas
o kada ta ekonomika ir buvo????30 metu bardako.

Isvada

Isvada portretas
Ne zodis "Taivanas" eme griauti Lietuvos ekonomika, o kgb rezervistu-oziu tvartelio, kremliaus ir kinu komuniagu suokalbis.

Galerijos

Daugiau straipsnių