Pereiti į pagrindinį turinį

Įvertino SEB banką

2009-02-24 19:37
Įvertino SEB banką
Įvertino SEB banką / Redakcijos archyvo nuotr. SEB bankas šį įvertinimą laimi jau šeštus metus iš eilės.

Tarptautinis verslo ir finansų rinkos žurnalas „Global Finance“ SEB banką šiemet išrinko geriausiu valiutų prekybos banku Lietuvoje. Šį įvertinimą bankas pelno jau šeštus metus iš eilės.

„Šis nepriklausomų ekspertų įvertinimas mums kaskart yra pats geriausias patvirtinimas, kad nenukrypome nuo pasirinkto kurso“, – sakė SEB banko prezidento pirmasis pavaduotojas ir Verslo bankininkystės tarnybos direktorius Raimondas Kvedaras.

Skirdami šį apdovanojimą, „Global Finance“ ekspertai vertino tokius kriterijus kaip sandorių apyvarta, užimama rinkos dalis, taip pat atsižvelgė į paslaugų kokybės, kainų politikos ir technologijų diegimo pažangą.

Žurnalas „Global Finance“ yra leidžiamas nuo 1987 metų. Jis turi apie 50 tūkst. prenumeratorių ir apie 180 tūkst. skaitytojų 158 pasaulio šalyse.

SEB bankas, priklausantis Šiaurės Europos finansų įmonių grupei SEB, yra didžiausias bankas Lietuvoje, teikiantis visas bankininkystės paslaugas privatiems ir verslo klientams bei finansų įstaigoms. Bankas aptarnauja apie 1 mln. 127 tūkst. klientų visoje Lietuvoje.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų