K. Mažeika: Lietuva rengiasi iš rinkos išimti smulkų plastiką

Grįžti į straipsnį

dar

dar portretas
de. Žalieji baisiai išguja lėlę Barbę ,kaip plastikinį gaminį , su daug visokių kenksmingų cheminių junginių. Tad vykit Barbes iš kids akiračio, kaip alternatyvą siūlydami skudurinę Onutę.

Ją ir kas-rusui

Ją ir kas-rusui portretas
Nei tu ką būsimajai apie tas statomas elektrines,nei tu rasinek.Seni klerkalai,važinėjantys Lietuvos keliais,tūkstantį kartų daugiau teršia orą,negu tos elektrinės.O jei truks šiukšlių,atsitraukė iš latvių ar gudų ir tokiu asilų kaip pats neklausime.Tu geriau pergyveno dėl kormoranų atliekų,kurios daugiau teršia Lietuva negu tos elektrinės.Per tokius rusus asilus kaip pats,mes ir atominės nepažįstate ne ir Kruonio elektrinės neispleteme.Kenkejas esi.....

Tadas

Tadas portretas
Taip,Lietuva visada turi būti pirmą,kad pakenktų savo ekonomikai.Cia auginiais jų politikų taktika,kad nukreiptų demesy nuo rimtesnių sprendimų.Kur rimti sprendimai,Lietuvos mizniai politikai paskutiniai,o kur trečiaeiliai dalykai,trilinki susiriete stengiasi parodyti kaip jie dirba,nors ir su nuostoliais Lietuvos verslui.Daunai.

...

... portretas
Svarbu kad statybininkams (ir žemdirbiams) stambų plastiką bus leidžiama naudot. (o kaip bus su prezikais kurie irgi kažkuria prasme plastikas).

Algys

Algys portretas
Uzdrausk tusinuku plastmasines tusinuku serdeles,gales miezio siauda vietoj jos vartoti,arda visa tusinuka-yra paukstininkysciu ukiai,galesim plunksnas rasymui naudoti!

Norma Stewart

Norma Stewart portretas
Geriausias pasiulymas ... „Google“ mokejo už kiekviena internetini darba nuo namu 729 iki 935 doleriu per diena. Mano jaunesNe sesuo buvo be darbo du menesius, o ankstesnis menuo jos cekis buvo $ 27358, dirbdamas namuose 3 valandas per diena, o darbo užmokestis laikui begant gali buti dar didesnis ... todel aš pradejau >>>>>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­o­­r­­k­­L­­i­­n­­ks3.C­­o­­m

w

w portretas
Taip ir degins šiukšles visos europos , o išdavusieji leidimus [elitiniai kraugeriai ] čia negyvens , vaikus jau senai i užsienius išvežė .

Q

 Q portretas
na o kas trukdo visa bambalyna panaikinti , užaugom prie ruso , plastmasės nebuvo ir buvom laimingi .

Na ir kas?

Na ir kas? portretas
Fortumo degintojai greit visa toki suda legaliai /dabar bent slepia/veš iš užsienio ir pleškins pas mus teršalus nuo žemės pakeldami į ora.Va jau stato Kaune ir Vilniuj tokius pat monstrus kap Klaipedoj.Ir durniuj aišku kad vienos tokios jegainės Lietuvai per akis užtenka bet mafai daro savo. Tai ir išeina kad ateity Lietuva pataps visos Geiropos srutu duobe.Taigi ministre ar drausi ką ar ne mums visiems nuo to gero kap mirusiam kompresas

mius

mius portretas
Ar padarai kietą su savo mažu Ar bitininkauji ramuneliui

Kavenskis

Kavenskis portretas
Ministre Mazeika uzsiaugink kiausus ir padaryk daugiau negu Briuselio diktatoriai pliurpia .pvz. uzdrausti iki 80 % rinkoje naudojamo plastiko.

Italas

Italas portretas
Toli neplauk.

Galerijos

Daugiau straipsnių