Ketvirtadalis Lietuvos gyventojų mano, kad ekonominė padėtis šalyje pablogėjo

Grįžti į straipsnį

Kęstui

Kęstui portretas
Viską galima pasakyti trumpai ir aiškiai - šalyje kur žmogus priklauso nuo to kiek jis turi pinigų, kur valdžia neįtakoja šalies ūkio, valstybinio nusikalstamumo, o teisėsauga nesaugo viešo intereso, negina nuo netesybių eilinio žmogaus, kitos jūsų išvardintos priemonės(kaip gyventi) netenka prasmės. Čia tas pats kas užsimerktume ir vaikščiotume griežtai pasirinktomis siauromis kryptimis, sielvartaudami, kad viskas aplink vistiek vyksta ne taip

Kęstas

Kęstas portretas
Kaip mums toliau gyventi? "Pirmasis žingsnis yra atsisakyti kapitalizmo dievinamo individualizmo ir pripažinti tarpusavio priklausomybę, kuri yra būtina ilgalaikiam išgyvenimui. Mes priklausome nuo to, ar mūsų vandens tiekimas yra švarus, o upės - nuo mūsų, kad jų neužnuodytume. Prašome kaimynų stebėti mūsų šunis ar laistyti augalus, kol mes esame toli, ir pasiūlyti mūsų pagalbą natūra. Mes samdome nepažįstamus žmones prižiūrėti mūsų vaikus ar senstančius tėvus ir pasitikime jų užuojauta ir kompetencija. Mes mokame mokesčius ir tikimės, kad išrinktieji išleis tuos pinigus tam, kad keliai būtų saugūs, mokyklos atidarytos, nacionaliniai parkai apsaugoti.

Kęstas

Kęstas portretas
Šie santykiai tarp mūsų ir gamtos pasaulio bei mūsų ir vienas kito liudija tarpusavio priklausomybę, kurią kapitalistinė logika mus skatina atmesti. Reprodukcija yra pagrindinis abipusės priklausomybės realizavimas. Mes priklausome nuo bent dviejų žmonių, kurie gali mus padaryti įmanomais. Mes atsirandame kito žmogaus viduje ir gimstame, padedant gydytojams ar artimiesiems. Mes augame aplinkoje ir bendruomenėse, kurios formuoja mūsų sveikatą, saugą ir vertybes. Turime rasti konkrečių būdų, kaip atpažinti šią tarpusavio priklausomybę ir pasiryžti ją sustiprinti." Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

Anonimas

Anonimas portretas
Ekonomine padetis NEGALI GERETI kai Amerika is musu vagia simtais milijonu kas menesi. Ir negeres nes valdzia visiskai priklauso nuo Washingtono ponu nurodymu. Valdziai nusispjauti i Lietuva, jos zmones. Jiems svarbiausia PRISIVOGTI DABAR o pinigus laikyti uzsienio banku saskaitose arba Amerikos ofsorinese Co.

Niekur nedingsi

Niekur nedingsi portretas
Visa ta daug metų trunkanti politika varanti Valstybę žemyn ir kelianti tik verslą ir bankus, duoda savo rezultatus. Kaip galima gerai gyventi jeigu pvz. savo namuose nieko neturi? Nei normalios aplinkos, nei paveldėtų vertybių, nei šaltinio iš kurio galėtum praturtėti ar bent jau oriai pragyventi.

Kęstas

Kęstas portretas
Specialistų emigracija iš Lietuvos: "Kai šalis pradeda prarasti daugiau, kaip 20% savo universitetų absolventų, kaip tai daro kai kurios mažos Afrikos šalys, jos ekonomika pradeda nebe taip sparčiai augti, kaip iki to. Daugiau, nei du trečdaliai kvalifikuotų imigrantų pasaulyje persikelia į Ameriką, Britaniją, Kanadą ir Australiją." [1] Deja, Lietuva praranda kaip tik daugiau, nei 20% universitetų absolventų. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

taip

taip portretas
bergliucipierius su sedsetonu ir visa gauja provelniu ir pedvelniuksciu grobti zmoniu dvasias kurie nepajegus kovoti su blogiu kuris isikunijes siuose biopadaruose kuriuos palaiko pats sionbelzebubas is uz atlanto........

...

... portretas
Dėdulė: "Visą nepatenkintą šunaują reikia nedelsiant į airijas išbogint; - gaila kad negalim jų kaip anksčiau iškart į Sibirą išvežt. Bet - va, pasodinsiu Broileriuką į valdžią, ir sužinos tie gojai kas čia nusipelnę gyvent".

.

. portretas
O jinai buvo kada pagerėjus? Mūms dar iki gerai toli. Tik pradeda link gerai darytis ir iš karto tai mokesčiai nauji, tai kainos kyla, tai krizė eilinė... Ir vėl atlyginimų atžvylgiu 10 metų atgal nusiritame, o kainos ir mokesčiai tokie patys išlieka.

A

A portretas
Prie lito gan tikrai neblogai gyvent buvo,o prie sito euro rublio tai gal tik ponai gerai gyvena kurie nagus prikiso prie europos pinigu.

Ragana

Ragana portretas
Negeri gyventojai!

Viktoras

Viktoras portretas
Dąr niekada taip getai megyvenome.

Ui

Ui portretas
Tik ketvirtadalis? Tai dar gerai gyvenam!

Anonimui Pydarui

Anonimui Pydarui portretas
Biudžetas - tai pinigai, skirti žmonėms. Kaip žinia, valdininkai nieko, išskyrus save, žmonėmis nelaiko

Faktas

Faktas portretas
Po Kubiliaus naktinės reformos gyvenimas ritasi tik žemyn.

BANKROTAS

BANKROTAS portretas
tikrai padetis pablogejo turiu drabuziu parduotuve tai pries pusmeti issilaikem o dabar i diena ateina keli zmones ir tai nieko neperka Uz nuoma jau esu skoloje

tai galas

tai galas portretas
tai tik pradzia ir visam jau laikui krize bus kaip portugalijoje,ispanijoje graikijoje,italijoje...jau niekda nebeatsikels Lietuva baigiasi ES pagalbos lesos

Negras

Negras portretas
Atvažiuokit pas mus ir nereikės verkti,kad Lietuvoje blogai į Somalį laukiam!!!!

haaa

haaa portretas
nu kaip tik pagerejo ekonomiskai lt! pilni miestai ir tackiu,pilna alkasu, buriai uzsienieciu, namu ir kotedzu prisistate,po kurortus tik ir te varineja! argi su sovietmeciu lygint galima...

Vargo pisuoklis

Vargo pisuoklis portretas
O buržuazinės kiaulės, ir purvasklaida mano kad gyvenimas Lietuvoje pagerėjo.

Anonimas

Anonimas portretas
Kai Korumpuoti Koncervatoriai sugris i valdzia tada pamatys ka reiskia pablogejo

Anonimas

Anonimas portretas
Jo jo ponam gereja vargoliams blogeja gaila kad Lietuvoi nera tados blindos :-)

Galerijos

Daugiau straipsnių