Kodėl nedideliems verslams skolintis iš bankų tapo sunkiau?

Grįžti į straipsnį

Todėl

Todėl portretas
kad rimta bankininkystės veikla verstis sunkiau, negu net piršto nepakrutinant tukti lupant pinigėlius iš prievarta suvarytų į bankus "klientų". Kam dirbt, kai galima nedirbt? Jokio skirtumo tarp bankų ir pašalpinių, iš esmės pažiūrėjus.

Prekiautojas

Prekiautojas portretas
Visame pasaulyje smulkusis verslas yra remiamas per dotacijas, mokesčių sistemą, kad tik įsibėgėtų verslas, savaitgaliais nedirba didieji PC, leidžia užsidirbti mažoms parduotuvėlėms, beje, premjeras Skvernelis turėjo užmojų prikelti smulkųjį verslą, bet vėliau aprimo.

Verslininkas

Verslininkas portretas
Neskolina tik nevykeliams - be gero verslo plano. Kas cia bus, kad kiekvienam skolons dabar? Savo uzdirbtus pinigus skolinkite runkeliai!

Mantas

Mantas portretas
Teisingai pasakė kad bankai smulkiam verslui taip ir neskolino niekadas. Buvo fiktyviai deklaruojama kad galimybių daug gauti finansavima. Realybė tokia kad be savų pinigų neįmanoma beveik pradėti verslo. Apie bankus tai net kalbos nėra, unijos su kosminėm palūkanom, verslo angelai finasuoja tik inovacijų projektus ir tai kaip garantą perima didžiąją dalį akcijų paketo (kitaip tariant tu dirbi jiems). Pradžiai visi finansuotojai sakė finansuosime po dviejų metų kai įmonė sėkmingai pradės veikti. Jau dirbam tris metus, įmonės vertė 100 procentų plius kiekvienais metais, turim ne viena apdovanojimą tačiau nuėjus į banką jie sako tik vieną jei turite nekilnojamo turto kurį galite įkeisti mes tada paskolinsime. Tai po galais iš kur pas pradedantį verslininką nekilnojamas turtas?? nebent jus turite palikima ar turtingą tėvelį. Išvada neįmanoma gauti paskolos, tenka patiems sunkiai bet kabintis.

Pašalpinis

Pašalpinis portretas
Smulkusis ir vidutinis verslas per visą 30-ies metų laikotarpį taip ir neatsistojo ant kojų, išnyko vidurinis visuomenės sluoksnis, liko tik turtuoliai, balansuojantys ties skurdo riba ir skurdžiai. Tokius ubagus yra lengviau valdyti.

Teisybė

Teisybė portretas
Skolina tik koncernams ir stambiam kapitalui, kad suvalgytų vidutinius. Ir tai pavyko, tai dabar naikina ir smulkiuosius. Neliks konkurencijos, tai bus ne kapitalizmas, o Afrika.

yja

yja portretas
tai kad jie smulkiesiems ir neskolino. Pažįstamiems trūko pinigų verslo pradžiai(Turėjo, bet nepakankamai)tai bankai, nei vienas, nesuteikė nė 10 000 litų paskolos. Buvo pasakyta, kad ateitų kai jau verslas bus pelningas. Bet kam skolintis tada kai verslas ima nešti pelną, tuomet jau pinigai ima daryt pinigus ir paskolos nebereik. Taip kad....

triuškinantis klausimas

triuškinantis klausimas portretas
tai gal todėl, kad bankai pučia vieną dūdą su verslo magnatais, šluojančiais nuo savo kelio visa, kas jiems nors kiek trukdo.

brainwashed

brainwashed portretas
todėl, kad Lietuvą užvaldė skandinavų bankai, kai kišeniniai politikai pasiskolino per krizę su 10proc. metinių palūkanų. Kai turi tokį debitorių, kam dar kažką veikti? Šalis be savo banko - pasmerkta.

feeee

feeee portretas
geriausia is ju niekada nesiskolinti

faktas

faktas portretas
O ką veikia grybinis Vasiliauskas? Užsienio bankai specialiai trukdo kilti Lietuvos ekonomikai, nes ubagą valdyti visada lengvaiu

Profesorius

Profesorius portretas
Ne sunkiau,o nebeimanoma....

Galerijos

Daugiau straipsnių