Pereiti į pagrindinį turinį

Per krizę „Doleta“ vykdo plėtrą Rusijoje

2009-09-28 14:58
Per krizę „Doleta“ vykdo plėtrą Rusijoje
Per krizę „Doleta“ vykdo plėtrą Rusijoje / Redo Vilimo (BFL) nuotr.

Rugsėjo mėnesį medinių langų gamintoja bendrovė „Doleta“, vykdydama tolimesnius plėtros planus Rusijoje, įsteigė savo atstovybes Kazanėje ir Sankt Peterburge.

„Doleta“ generalinio direktoriaus Liutauro Daubaros teigimu, naujų bendrovės filialų steigimas susijęs su ilgalaikiais bendrovės eksporto plėtros planais.

„Naujų filialų steigimą siejame su tolimesne įmonės veiklos plėtra užsienio šalyse, o taip pat su išaugusiomis eksporto apimtimis būtent į šį regioną. Tikimės, jog platesnis prekybos tinklas padės patenkinti vietinių klientų poreikius bei užmegzti tvirtus prekybinius ryšius su naujais partneriais statybų sektoriuje, o taip pat architektais“,- sako L.Daubara.

Pasak jo, tikimasi, jog šios atstovybės per ateinančius metus “Doletos” produkcijos eksporto apimtis bendrai į Rusijos rinką padidins 30 procentų.

“Naujų filialų steigimą siejame su kokybiniais pokyčiais bendradarbiavime su mūsų klientais bei partneriais“, - sako L.Daubara.

Anot jo, nepaisant silpstančios statybų rinkos bei sumažėjusių produkcijos kainų, bendrovė ir toliau vykdys plėtrą užsienio rinkose. “Šiuo metu aktyviai tiriame dar kelias naujas užsienio rinkas, tad filialų plėtrą numatome ir ateityje”, - sako jis.

Į naujų filialų atidarymą Rusijoje bendrovė investavo arti 0,5 mln.litų.

Šiuo metu bendrovės atstovybės veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, o taip pat Rusijoje, Baltarusijoje, Airijoje, Kazachstane bei Ukrainoje.

Bendrovė „Doleta“ užsiima medinių ir medžio-aliuminio langų, fasadų bei durų gamyba. Bendrovė garsėja unikaliais konstrukciniais sprendimais, aukšta gaminių kokybe, beveik 50 proc. savo produkcijos eksportuoja į Ukrainą, Izraelį, Graikiją, JAV, Japoniją, NVS šalis, Didžiąją Britaniją, Airiją, Vokietiją, Šveicariją bei kitas Vakarų Europos valstybes. Šiuo metu bendrovėje dirba 125 darbuotojai. „Doletos“ apyvarta 2008 m. siekė 28 mln. litų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų