Kviečia ekspertus vertinti projektų finansavimo paraiškas

  • Teksto dydis:

 Europos Komisijos įkurta Europos klimato, infrastruktūros ir aplinkos vykdomoji įstaiga (angl. European Climate, Infrastructure and Environment Executive Agency, CINEA) kviečia ekspertus vertinti projektų finansavimo paraiškas, kurios teikiamos pagal Europos infrastruktūros tinklų priemonės (angl. Connecting Europe Facility, CEF) kvietimą.

Pasak pranešimo, CINEA labiausiai ieško ekspertų, turinčių patirties vertinant sąnaudas ir naudą transporto ir energetikos sektoriuose. Su minėtais sektoriais susiję kitų sričių ekspertai taip pat yra skatinami ir kviečiami registruotis duomenų bazėje.

Norintys tapti ekspertais, galinčiais įvertinti paraiškas pagal Connecting Europe Facility (CEF) kvietimą, turėtų užsiregistruoti Europos Komisijos ekspertų duomenų bazėje (expert database), nurodyti savo patirtį reikalaujamose srityse ir pateikti kitą prašomą informaciją.

Paraiškų vertinimo ekspertais tapusiems asmenims bus mokamas atlygis už atliktus vertinimus.

Lietuva iš Europos infrastruktūros tinklų priemonės gauna milijoninę ES paramą „Rail Baltica“ ir kitiems transporto ir telekomunikacijų projektams. Šiam Europos infrastruktūros tinklų priemonės kvietimui Susisiekimo ministerija ir jos valdymo srities įmonės rengiasi pateikti devynias paraiškas. Ieškomi ekspertai vertins ir Lietuvos teikiamas paraiškas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių