LEA: elektros tiekėjų kainos nuo metų pradžios sumažėjo 20–34 proc.

Grįžti į straipsnį

To taip

To taip portretas
Kodel tau nedaeina, kad ne valstybes reikalas rupintis tavo pinigais , o tavo pacio reikalas pasirinkti kas ir uz kiek tieka tau energija. Turi 5+ tiekejus ir pata galvok kaip tau geriau. Visi skirtingi ir turi skirtingus poreikius, todel pats ir galvok kaip tau bus geriau. O jei logikos neidedi i savo pasirinkimus, tavo reikalas kaip savo pinigus leidi. Jei nenori galvoti, pirk kas tau pades patarti uz pinigus. Paprasta.

To elektros aferistas

To elektros aferistas portretas
Jeigu durnas esi, perki kintama tarifa esant kainoms paciame dugne ir fiksuota tarifa kainoms esant paciose aukstumose. Nekaltink kitu del to.

elektros aferistas

elektros aferistas portretas
ex...gera ¨kiausini¨ pakistuka gegutei laiku padejau....daba auksas i mano karzinke tik ir byra.... kam elektros kibira ??? kam popigiaj ? vos 78cnt su 84 men sutartimi...skubekit pasirasyt sutarti nes lektra brangszzz a jeigu nepasirasysit tai mes atjungsim isviszzz.... viskas jums musu mieli privalomu mokesciu ir prievoliu atlikejai....viskas vardan geroves ...tu kur valstybes tarnyboje algas po 15 000 eur....ima...

taip

taip portretas
Musu valdziai nedaeina, kad naujoves ivedineti galima, tik nenaikinant jau nusistovejusiu tvarku, kad zmones nebutu isprausti i kampa ,o galetu pasirinkti , ar jie nori senos ar naujos tvarkos.

Pakelės plėšikai lupa daugiau nei valstybė

Pakelės plėšikai lupa daugiau nei valstybė portretas
Šantažuodama užsisipyrusius sveiko proto žmones.

Galerijos

Daugiau straipsnių