Pereiti į pagrindinį turinį

Lietuva prisistatys Vokietijoje

2009-04-17 14:50

Balandžio 20-24 dienomis Vokietijos mieste Hanoveryje vyksiančioje didžiausioje pasaulyje tarptautinėje specializuotoje pramonės parodoje ,,Hannover Messe 2009" dalyvaus 8 Lietuvos įmonės, antradienį parodoje lankysis ir Ūkio ministras Dainius Kreivys.

Įmonių prisistatymą bendrame stende organizuoja Lietuvos ekonominės plėtros agentūra (LEPA) ir Lietuvos inžinerinės pramonės asociacija (LINPRA).

,,Viena didžiausių inžinerinių technologijų parodų sutraukia pramonės, mokslo ir vyriausybių atstovus ieškoti informacijos ir kurti bendradarbiavimo tinklų. Tai puiki galimybė rasti naujų partnerių idėjoms ir sprendimams“, - įsitikinęs LEPA generalinis direktorius Mantas Nocius.

Parodoje Lietuvos įmones atstovaus ,,Amberplastic”, ,,Arginta”, ,,Baltec CNC Technologies”, ,,Elameta”, ,,Kitron”, ,,Stansefabrikken”, ,,Stevila” ir ,,Stigma”.

,,Tikimės naujų kontaktų su potencialiais mūsų produktų ir paslaugų pirkėjais, jau suderinome susitikimus su esamais klientais. Ši paroda yra puiki vieta ne tik naujų klientų paieškai, bet ir senų kontaktų sutvirtinimui”, - sakė jau antrą kartą į parodą vykstančios metalo apdirbimo įmonės ,,Arginta” rinkodaros direktorius Tomas Jaskelevičius.

Balandžio 21 d. parodoje organizuojamame Pasauliniame verslo forume (Global Business Forum) vyks seminaras ,,Lietuva: Kvalifikuota. Patikima. Neįprasta", kuriame dalyvaus Ūkio ministras D. Kreivys.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų