Lietuva savos elektros pasigamina du kartus mažiau nei Latvija ir Estija

Grįžti į straipsnį

taigi L

taigi L portretas
, sukurstė karbauckis, balsys tamsią liaudį,- prašiko referendume savo japonišką AE :(

L.

L. portretas
Kai prašiko savo atominę elektrinę tai nieko geresnio tikėtis ir negalima.

na

na portretas
o tai mes dar nepirksim elektros iš Baltarusijos? Žiūrėkit pagaliau savų žmonių, nevaidinę susi..kusio katino.

Anonimas

Anonimas portretas
Kol nebus paskelbti kgbistai, tol Lietuva kris tik zemyn.

Google verslas?

Google verslas? portretas
Apie 2019m. balandžio pabaigoje sustabdytą didžiausią Estijos Ida-Virumos elektrinę pavyko rasti tik rusų kalba Estijos portale pstimes.ee O ten 1500 darbuotojų likimas buvo pakibęs ant plauko. Rašoma, kad ir naujausia Estijos elektrinė dirbo nuostolingai. Lietuviškų įrašų Google nerasta, nors tada skelbė ir rašė visi didžiausi portalai. Toks įspūdis, kad Google teikia ir tokio pobūdžio paslaugas klientams? :) Nebe pirmas kartas, kiek pastebiu. Paskui visiškai atsitiktinai pavyksta rasti einant per visiškai nesusijusias nuorodas jau pačiuose portaluose. DMN atrodo irgi skelbė apie Ida-Virumos elektrinės sustabdymą, bet archyve pagal raktinius žodžius nebepavyksta rasti tos naujienos.

o kur pagrindimas?

o kur pagrindimas? portretas
Kaip galėjo Estijoje augti šiluminių elektrinių generacija, jeigu vasaros pabaigoje Estija sustabdė didžiausią savo skalūnais kūrenamą elektrinę dėl pigios rusiškos ir baltarusiškos elektros, neapmokestintos taršos leidimų, konkurencijos? Dar Estijos energetikų atstovas atvykęs į Lietuvą prašė solidarizuotis ir ginti savo interesus ES. Ir kaip Lietuvoje galėjo augti hidroelektrinių generacija, kai dėl sausos vasaros taip katastrofiškai buvo nusekusios upės? Ar tik ne "Ambergrid" vadovo Nemuno Bikniaus premijos ir priedai prie atlyginimo taip kreivai atsiliepia statistikai ir elektros kainoms?

Anonimas

Anonimas portretas
Kažkokių aborigenų kraštas, net Zimbabvė ir Gvinėja daugiau pasigamina. Dar po keliolikos metų grįšim į balanos gadynę išvis.

Nepatogus

Nepatogus portretas
O kovojo taip,lyg turėtu 10 kartu didesni perteklinį kiekį, nei Lietuvai reikia.

1

1 portretas
O mums ir nereik, mes prie žvakiu galim.Jurų,ežerų ir upiu kraštas!

Galerijos

Daugiau straipsnių