Prasidėjo akcija prieš „šešėlį“: skamba raginimai netoleruoti „šešėlio“

Grįžti į straipsnį

Ojojoi

Ojojoi portretas
Tai kad labai įdomiai pas mus tas šešėlis suprantamas. Bobutė, bandanti parduoti savo numegztas pirštines arba porą pundelių savo užaugintų ridikėlių ir saujelę krapų - šešėlis! O išgabenantys į užsienius Lietuvoje susikrautus pelnus bei viršpelnius ir Lietuvai mokantys katino ašaras bankai - ne šešėlis...

)r

)r portretas
Kaune seselis bujoja atvirai reklamuodamasis,tai pavezejai vazineja su taksi plafonais,veza keleivius is taksi stoteliu,tuo slepdami pajamas.pJurkeviciui,atsakingam uz kontrole visai neidomu,tai yra jis pats pasakes,tai kam pliurpti apie kazkokia kova su seseliu.

Betmenas

Betmenas portretas
Sapokliak, kiek istratinai pinigelio akcijai„Šioje šalyje nėra vietos šešėliui“?

to Taigi

to Taigi portretas
O kur dar kai kurių ponulių tarnaitės, auklytės, namų tvarkytojos? Ar jos įdarbintos, ar ilgalaikės bedarbės?

Audrius

Audrius portretas
Kad nebūtų šešėlio, reikia uždengti saulę. Kaip norit, taip supraskit.

TAIGI

TAIGI portretas
REIKIA REIKALAUTI,KAD VISĮ KIEMSARGIAI IR LAIPTINIŲ VALYTOJAI TURĖT VERSLO LIUDIJIMUS IR MOKĖTŲ MOKESČIUS,O NE RINKTI JIEMS PINIGUS,KAI JIE UŽ TAI NIEKAM NEATSISKAITO.SAKYSIT,TAI SMUKLMENA,TAI NE ŠEŠĖLIS,.OGI NE.JIE YRA BEDARBIAI,GAUNA PARAMĄ ŠILDYMUI,O PO TO IR MAŽĄ PENSIJĄ,TAI VĖL GAUNA PAŠALPAS IR VISKAS YRA ATIMAMA IŠ LEGALIAI DIRBANČIŲJŲ.TAI NEBŪKIM GERADARIAI IR NEMOKĖKIM Į RANKELĘ.

Politologas

Politologas portretas
Šešėlis prasideda nuo valdžios . Valdžia turėtų suprasti , kad mokesčių mokėtojų pinigėlius reikėtų leisti sąžiningai ir atsakingai - ir tai būtų pati geriausia kova su šešėliu , nes valdžios noras gyventi geriau , mokesčių mokėtojų sąskaita ne visada yra teisingas ir sąžiningas ...

Pilietis

Pilietis portretas
Butus gali nomuoti tik tie, kurie turi atskirą privatų namą ir šeimininkas yra to namo o ne daug jų.Nes tokie butų nuomuotojai pažeidžia kitų ,to namo butų savininkų teises .

Kaunietis

Kaunietis portretas
Šešėlinė ekonomika yra didelė ,vien tiktai registrų centre reikia gauti duomenys, kiek turi butų ir kiek jų nuomuoja.Žinau kad yra tokių ,kurie antstolių dėka prisipirko butų pusdykiai, suremontavo juos ir nuomuoja,jų turi ne vieną.O tokių namų, kitų butų savininkai vargsta su tais nuomininkais ,nes neprižiūri,neplauna laiptinių ,nesuskaito su butų savininkais,kelia trukšmą.Pasiskūsti,sutramdyti ne butų savininkų reikalas,tas kas nuomuoja ,tas privalo rūpintis tvarka ir perspėti nuomininkus ,jeigu yra kas nors ne taip.Manau butų nuoma yra biznis,todėl turėtų atsiklausti ,gauti sutikimus kitų butų savininkų kad galėtų užsiimti buto nuoma.Dabar nei mokesčių nemoka VMI,nei tvarka yra.

Galerijos

Daugiau straipsnių