LIPFA: lietuviška pensija tenkina tik dešimtadalį gyventojų

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
>BVP,esate turgaus lygio.ir matėt tik sukčiaujančius,o Lietuvoje buvo ir yra sąžiningų ,pilietiškų žmonių....Gėdyykis,ir nereikšk savo tulžingų nesąmonių,turgine asaba.

Kai visi vagia ir nemoka mokesčių

Kai visi vagia ir nemoka mokesčių portretas
Nėra iš ko tų pensijų didinti. Be to, senatvės pensininkai yra skirtingi. Nemažai jų vidutiniškai po 100 000 eur vien santaupų banke turi ir dar antrą tiek pasislėpę grynais. Nekilnojamojo turto jie turi vertingo, kai kas po du, tris butus ir gauna nuomos pinigus. Yra valdančių miškus, dirbamos žemės plotus, sodybas. Yra pensininkų moterų nusipirkusių didelius kotedžus, net rūmus egzotinės šalyse, Ispanijoje butus nusipirko labai daug senyvų moterų iš Lietuvos. Taip pat moterys iki maždaug 75 metų ir net daugiau turi verslus, ne visos, bet daugelis. Nuo samogono varymo ir pardavimo iki logistikos firmų ir maitinimo verslo, jos yra kavinių savininkės ar bendrasavininkės. Aiškiau? Neturtingų senukų yra, bet dažnai tai dėl to, kad jų vaikai ir anūkai yra narkomanai ar prasigėrę ir palieka senukus apgrobtus. Senukai atiduoda pinigus narkomanams savo vaikams ur anūkams arba pabėga nuo jų į užsienį.

BVP

BVP portretas
O kiek uždirbo, gal pamiršo? Netikiu verkšlenančių ašarom. Ar dabar neįmate vokelyje? Ar Gariūnuose sumoka mokesčius?

Anonimas

Anonimas portretas
Taigi...o ką galvoja Navickienė.prižadėjusi neįgaliems pensininkams padidinti jiems skiriamas neįgalumo pensijas,pagal jų neįgalumo lygį,pvz,vidutinio {specialaus poreikio lygio}asmuo su vienišumu tegauna tik 409e per mėn.Kaip išgyventi gerovės valstybėje,kai tokios kainos iškeltos viskam?Kas atsakytų iš valdančiųjų?

yja

yja portretas
ir kiek tu vidutine pensija gaunanciu? pas dauguma pensijos zemiau skurdo ribos

nelabai suprantu

nelabai suprantu portretas
o ko jus tikites balsuodami uz konservas?

Ką portretas
Padarysi kai loxai loxus renka

manau

manau portretas
Tokias pensijas kurias gauname Lietuvoje , reikėtų mokėti kas savaite, tuomet ,- tai tur būt tenkintų dauguma valstybės pensininkų.

Vaje!

Vaje! portretas
Tai net 10% gauna rentas ir personalines po pusantros stukos!??

Dzūkelis

Dzūkelis portretas
Pensijos pačios mažiausios es o pirmo būtinumo prekių kainos pačios didžiausios es, tai pagrindinis konservų, prisiuosčiusių senojo ožio bezdalų, tikslas kuo labiau pabloginti lietuvių gyvenimą.

Galerijos

Daugiau straipsnių