Lūkesčiai – toli nuo realybės: ar valstybės biudžetas atlaikys pakeltas pensijas?

Grįžti į straipsnį

Pensininkas

Pensininkas portretas
Pensininkas rašo apie mokesčių dydį ,piniginiais vienetais.

Pensininkas

Pensininkas portretas
Graikija nekreipia dėmesio i skolas ,pensijos ,invalidumai,socialines išmokos taip pat pas juos garbingos,skolinasi ir sako ,mes savo žmonių neskurdinsim.O pas mus viskas atvirkščiai.Pensijos turi automatiškai didėti.Nes mokesčiai tuojau bus tokio dydžio skaičiais, kaip buvo litais.Jeigu buvo litais žiemą iki 375,- litų ,tai dabar nori kad atrodytų taip eurais.Pensijos,invalidumai , socialinės išmokos turi būti indeksuotos.

minde

minde portretas
lietuvoj geriausia jos nesulaukti nes cia yra nuzmogejinas konservatoriam svarbiausia kad senis gautiu desimt pensiju o kiti gali dvest toliau rinkit konservatorius tai pensiju isvis negausit,

Anonimas

Anonimas portretas
ten sedi BESMEGENIAI jiem su matematika yra bligai ! ir jie tok moka SKOLINTIS ir SAU priedus MOKETI o kiti yra DZIN !!!

Tegu kapitala

Tegu kapitala portretas
nors kiek apmokestina - ne tik pensijas atlaikys. Gales ir vogti dvigubai.

PENSININKAS

PENSININKAS portretas
PINIGŲ ŠVAISTYMĄ ATLAIKO

Morgana

Morgana  portretas
Rimtesnę kontrolę biudžeto grobstytojams , tai bus iš ko pensijoms pinigų. Visada girdim , kad pinigų yra . Tik keliauja netinkamais keliais. Atsakingai dirbti Lietuvos ir žmonių labui, ponai seimūnai. Visada pensijos Lietuvoje buvo ir yra mažos. Laikas nebekankinti senjorų kurie kūrė Lietuvą , laikas. Laikas nebesivilkti Europos uodegoje

Anonimas

Anonimas portretas
Nieko, ne tokias milijardines v,a,l,d,zi,o,s v.a.g.y.s.t.e.s atlaiko tai ir tuos kelis nusususius milijonus atlaikys. Jei neatlaikys - v,a,l,d,z,i,a p,a,k,a,r,t,i.

Morgana

Morgana portretas
Na taip norima , kad žmogus mokėtų mokesčius visą gyvenimą, o atėjus poilsio laikui gyventu nepritekliuje. Toks požiūris į senatvę.

Ela

Ela portretas
Vaizdas toks , lyg ateity niekad nebeliks nė vieno pensininko ??!!!...Iš kur tokia neapykanta žmogui ? )

?????

????? portretas
jei butu pakele simtais,tai tikrai neatlaikytu...Bet 20 euru ar pan.,tai cia labai daug?Gal naikinkit valstybines pensijas,visokias rentas,saziningai invalidumus nustatyt,nes kazkas susiveikia...Dar visokiu kontoru privise,kurios dubliuoja viena kita.

Optimistas

Optimistas portretas
Kol nebus vienas is mokesciu,tai yra progresiniu mokesciu pataisymu i realia padeti,o juos butina taisyti,kelti.Tol atsiras tik daugejanciu milionieriu,o vidutine klase ,taip ir isnyks.

Jo

Jo portretas
Atsakymas į klausimą, kai valdžia baigs grūsti babkes į savo kišenę tada atlaikys.

Žiūrėkite problemos pradžią

Žiūrėkite problemos pradžią portretas
2020 m pr. LR valstybės skola pasauliniu mastu buvo rekordiškai maža. Tai ir buvo lyg raudonas skuduras pritraukiantis aferistus, perėjūnus, tinginiu ir kitus palaidūnus sulaukti kaip skyriams į valstybę kur pieno upės sūrio krantai ir Birutės laukia traukinių, iš kurių nors kas kad išliktų su raudona bamba. O jei rimtai...per daug išvengta visuomeninių lėšų, ištekliai nebranginti, Švietimo mokslo medicinos teisėsaugos sistemos sugriautos. Raskite, kam naudingas šis chaosas? Ne pensijos yra esminis klausimas. Pradinis taškas yra tas, kad jokis kacapė ar kaip ten jas vadinsit kur nei ryba nei miaso ir kainuoja pusę stiklinės pigios surogatinės degtinės realiai nors afišuojasi priešingai, laksto su propagandiniais plakatais ir demonstruojasi bandas išsigimusių vaikų nuskriaustų jos pačios perpardavimu tų nabagų vaikų visiems pravažiuojantiems už tą pačią pigią dozę, jokia medikė kad ir iki akademinės lygmens NIEKADA neįveiks lietuvės moters kantriai stebintis visą šį padugnių balaganą.

Geriau sakykit

Geriau sakykit portretas
ar ukrainiečių ir kitų svetimšalių govedas išlaikys biudžetas. Taigi atvykėlių turbūt jau tiek pat kiek pensininkų Lietuvoj.Jeigu jau prisidirba valdžiukė tai iš karto ant ko taupyt nusitaiko? Ogi ant varguolių ir pensininkų

fas fas

fas fas portretas
tegul panaikina rentas ir visokius priedus susikombinavusiem gyventi geriau vagim ir tada eiliniam pensininkui pensija geresne gausis

vafankulo

vafankulo portretas
jei valstybe netaskytu milijonu ant pseudo vakcinu, kurios Š vertos, pensijoms užtektų.... perkam milijonus dozių už Milijonus, išpilam, dovanojam....absurdo komedija... grynas pinigu plovimas, o paskui šaukiam - pensijom pinigų nėra. Jos toookios didelės kad numirt iš bado vienintelė išeitis. Dabar dar dulkė nusprendė jei pajamos kazkas apie 270 eur men - net jei tau 75 metai - mokesi uz vaistus pilna kaina :D reziume: pensija 300 - apsispresk ar valgysi, ar gydysies, ar bomžu būsi už skolas už butą... šikau ir tapšnojau :D ant tokio pensininkų genoccido..

valstybės biudžetas pakeltas pensijas išlaikys

valstybės biudžetas pakeltas pensijas išlaikys portretas
o ar išlaikys pederostų ir konserliberpederagrastų valdžią ir vagių šaiką, tai čia didelis klausimas

senis

senis portretas
o man kruta toks klausymas visa gyvenima mokėjus mokesčius senantvėje reikia eit žebravot ,to nėra nei vienoj europois sojuzo respublikoj.

Galerijos

Daugiau straipsnių