M. Majauską stebina siūlomas NT mokestis nuomojamam būstui: 3 proc. tarifas gali išstumti į šešėlį

Grįžti į straipsnį

Ji

Ji portretas
Dar balsuokit uz lansberginiu klana dar du metus pridirbs visko daug dar laiko turi. Ukrainai duokit o is savu lupkit nejau visi tylesim

Vilija

Vilija portretas
Gaują veltedziu turime išlaikyti tam, kad mus vis naujais mokesčiais apkrautų, nes daugiau tie bukagalviai nieko nesugeba: tik naujus mokesčius ir švaistyti mūsų sunkiai uždirbtus pinigus.

Anonimas

Anonimas portretas
jai SVOGERIAI prades DIRBTI nieks NEPASITRAUKS i seseli o jai NOSI krapstys kaip dabar tai BEDA !

Neišmanėliai valdo

Neišmanėliai valdo portretas
Tai gal pradėkim nuo to, kad nuomos pajamas valdžia skaičiuoja jau su komunaliniais mokesčiais? Penktaklasis suprastų, o dėdės gilioj demensijoj jiems čia buhalteriškai viskas tvarkoj..

Verslininkas

Verslininkas portretas
Lūzeriai ir nevykėliai sulindę į ministerijas ir kitokias įstaigas. Todėl tokių ir panašių siūlymų skirtų smaugti versliems žmonėms vežimu vežk.

Analitikas

Analitikas portretas
Finansų ministerijoje, rengusioje šį NT apmokestinimo projektą, pilna nemąstančių bobelių. Gaila, kad nepakako 30 metų nuo tokių kadrų išsivalyti.

tikrai jau is tokio minimumo algos

tikrai jau is tokio minimumo algos  portretas
prisipirks bustu ir kaups pensijai))

tegul nejuokina pasaulio

tegul nejuokina pasaulio portretas
pensininkas lietuvoje duonos neiperka,o jis sako nusiperka busta ir kaupia pensijai.

3%

3% portretas
Debilai,eisiu i pogrindi.Pameginkite pagauti!

nu

nu portretas
jeigu 3% i metus sudarys ~1500 euru t.y. ~125 eurus i menesi tai galvoju daug nuomininku bandys tartis ir nomuosis nelegaliai. Taip ne tik, kad tu 3% negaus, bet negaus ir tu 15% GPM. Nebent dar padidins VMI darbuotoju skaiciu ir aiskinsis kas nuomoja nelegaliai o kas is vis nustojo nomuoti nes legaliai nomuoti nebeapsimoka.

Anonimas

Anonimas portretas
jai SVOGERIAI prades DIRBTI nieks NEPASITRAUKS i seseli o jai NOSI krapstys kaip dabar tai BEDA !

Vargšai studentai ...........

Vargšai studentai ........... portretas
...... bėgs iš Lietuvos studijuoti kitur - čia neisgyvens

Anonimas

Anonimas portretas
gyvenamam NE o pradededant ANTRU REIKIA ir kuo greiciau !

Taip ir bus.

Taip ir bus. portretas
Niekaip nesuprantu iš kur tokie siūlytojai proto ima ir sąžinę padeda? Kokius ekonomikos mokslus jie baigė jeigu nesupranta kad tokiu metu kai dar neatšaukta nepaprastoji padėtis, kai kainos ir įkainiai kyla kaip ant mielių, kai nežinia kaip gyvensime rudenį Putino agresijos akiratyje, jų maumuonėlis parovė mintį kad reikia apmokestinti pagrindinį būstą ir kitaip suvartyt NT mokestį?! Kas čia per enšteinai, lietuvių tautos didžiavyriai? Vietoje prabangos ar dvidendų mokesčio vėl dėsim per galvas ubagams? Tikrai kad valdžia pati naikina savo šalį

>Klausimas

>Klausimas portretas
Jūsų komentaras protingesnis už mūsų valdžios kuriamą NT mokestį- bet ne valdantiesiems tai suprast- jie tokiais smulkiais verslais neužsiima.....

Klausimas

Klausimas portretas
Kažin, ar bukalaurai yra girdėję tokį dalyką, kad mokesčiai mokami tik nuo naujai sukurtos vertės, na, žmogus uždirbo pinigų, sumokėjo mokesčius, o už likusius nusipirko butą sau gyventi, tai ką jis dabar turės kokius " mokesčius" už tą butą mokėti???? O pagalvės mokesčio dar nesugalvojo???? Dėl nuomojamų butų- mokestis turėtų būti mokamas tik nuo pajamų uždirbamų iš nuomos, o ne nuo buto vertės.

Galerijos

Daugiau straipsnių