M. Navickienė: pensijos kitąmet augs sparčiau

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Privaiėtų susirūpinti neįgaliųjų pensininkų išmokomis,kur tai matyta,kad pensija ligotam žmogui nesiekia nė 300 eurų...kaip išgyventi,kai vaistai nežmoniškomis kainomis,juk ne visi kompensuojami.Ne visi senatvės pensininkai pasiligoję,kai kurie dar ir dirba...pagal tai ir vidutinė pensija 414 e.Kur žmogiškumas ir teisingumas,juk esam civilizuota šalis,o gal ir ne?

Anonimas

Anonimas portretas
Teisingai ,viskas turi būti dabar ir šiandieną o ne kažkada.Taip yra civilizuotose šalyse.Nes žmogus gyvena šiandieną o ryt gali jo nebebūti .Taip kad apie kažkada , kitą met ,negali būti ir kalbos.

pensininkas

pensininkas portretas
man norisi smagiau gyvent siandien,o ne laukt malones kitais metais,dirbau nelengva darba,santaupos rubliais prapuole,keiciant i litus dabar moka kapeikas.O valdziazmogiai tik meto pazadus(KITAIS METAIS BUS GERIAU) ir taip 30m. LIETUVISKAS KAPITALIZMAS sukurtas lian....gio pakaliku...

sie metai tik prasidejo .....

sie metai tik prasidejo ..... portretas
nachrena tie utopiniai pazadai ,kitiems metams --daugelis tu pensininku jau nebesulauks to ,,,pagerejimo,,, kam ydomu kas bus kitais metais --as pavyzdziuj manau kad Navickienes jau symet nebenbus, ir tie pazadai ir pinigai velniop nuplauks LGBTQI iskrypeliams narkotikams uzpirkt ar NATO vojakoms BVP 2,5 % ismoket

O tai

O tai portretas
kaip su vienisais pensininkais. Liepos men. jau greit, bet atrodo tie pazadeliai buvo oro virpinimas.

Anonimas

Anonimas portretas
ekonomiskiausiai valstybei butu kad pencija moketu 800 eur visiems vienoda,o i pencija isleistu sukakus 90 metu

Biudzetininkas

Biudzetininkas portretas
Įdomu kada biudžetininkų atlyginimai augs, nes tuoj bus vienodi su pensinnkais. Apie vadovus nekalbu.

pensininkas

pensininkas portretas
Pensininku nereiketu maitinti pazadais.Kitu metu, nemaza dalis nesulauks.Atrodo,kad seimas sau pasididino atlyginimus pirmuoju dekretu.O va pensininkai palauks.

Galerijos

Daugiau straipsnių