M. Navickienė: bedarbių nereikėtų automatiškai drausti valstybiniu privalomuoju sveikatos draudimu

Grįžti į straipsnį

Jolantai

Jolantai portretas
Susikurkite pati verslą ir būsite PONIA.

Bombų Bomba.

Bombų Bomba. portretas
Parodykit kas nors šitai beraštei sociopatei Pagrindinį Lietuvos įstatymą, kuris vadinasi Konstitucija. Ir paskaitykit jai, jei pati ana nemoka, kas ten kalbama apie gydymą. Išrenka pusdurnius sociopatus į valdžią o po to stebisi tokiais ministrų ir ministrių perliukais.

tam plepalai

tam plepalai portretas
Aišku, kad darbdaviai " dundukai" ir nežino nei įstatymų, nei " bedarbių" gudrybių. Problema ta, kad pusė Lietuvos dirba nelegaliai. Jei darbuotojui mokama 700 į rankas , jis darbdaviui kainuoja daugiau nei 1500, nes jam reikia sukurti darbo vietą, sumokėti mokesčius, jį apmokyti irt.t. Yra labai paparastas konflikto tarp darbuotojų ir darbdavių sprendimo būdas- Visi kuriame savo verslus ir tampame darbdaviais, samdančiais darbininkus, buhalteres, valytojus, vadybininkus, darbų saugos, priešgaisrinės saugos, elektrosaugos specialistus ir t.t........kaip to reikalauja Lietuvos įstatymai ir pamatysite kiek tam darbdaviui lieka. Legaliai dirbantys išlaiko visą gvardiją dykaduonių, tame tarpe ir sėdinčių DB, kur realios pagalbos nei verslui nei bedarbiui nėra. Ten vyksta tuščias popierėlių rašinėjimas. Manau, kad sprendimas yra: lietuviai vyksta į kitas šalis, kur atlyginimas juos tenkina, o į Lietuvą leidžiam atvažiuoti baltarusams, ukrainiečiams..., kuriuos viskas pas mus tenkina.

Cha

Cha portretas
Nesvarbu, kad mažai uždirbantys ir net nieko neuždirbantys privalo PSD mokėti, svarbu, kad turim pinigų dalyvauti kosmoso programoje!

Jolanta

Jolanta portretas
Tegul ponai moka normalias algas ,pasiulo normalias darbo salygas tai bus ir dirbanciu ir nereikes dejuoti...o dabar ziuri kad tik sau kisenes prisikimst slamaciu vergoves salygom...paieskokit durneliu kokioj afrikoj gal rasit....nori kad uz 600 simtus jiems artu vergiskom salygom.

P .Navickiene

P .Navickiene  portretas
o aš manau ,kad Jūs per klaidą tapote šios ministerijos ministre . Tai kaip iš bedarbio išsireikalausite PSD įmokas ,jei žmogus neturi darbo ? Jūs labai juokinga su tokiomis kalbomis,kaip mažvaikis .Va ,kad užimtumo tarnybos darbuotojos turėtų efektyvinti savo darbą - tai faktas ,nes bedarbius laiko metų metus įskaitoje neįdarbindami ir neperkvalifikuodami ,nors skelbimuose darbuotų yra trūkumas ir darbdaviai ieško ,tai gal ,p.ministre-naivuole,pirma pradėkite nuo spartesnio įdarbinimo ,o ne nuo atėmimo PSD įmokų valstybės sąskaita .Lietuvoje ir taip labai daug mirčių ,tai Jūs norite šitą skaičių dar padidinti ? .Ir dar ,aš manau šie smėlio dėžės ministrai tiek priskaldys malkų (kaip ir Veryga su generiniais vaistais ),kad kelios naujos vyriausybės per kelias kadencijas turės darbo ,atšaukinėti ir taisyti jų priimtus nesąmoningus įstatymus .

KOKIAS PASAKAS JIE SKAITĖ BŪDAMI VAIKAIS

KOKIAS PASAKAS JIE SKAITĖ BŪDAMI VAIKAIS portretas
PASIKLAUSIUS JŲ TAUŠKALŲ , PIRMAS APLANKĘS POJŪTIS , JOG ESI ATSIDŪRĘS BEPROTNAMIJE . KAŽKOKIE UFONAUTAI ,ATSKRIDĘ IŠ KOSMOSO

geda

geda portretas
kokia ministres kompetencija ir intelektas tokie ir peizejimai nejau nematot ir teisingumo ministres pastangu padet savo partieciu bendru tualetu kurejui

aš portretas
man tai įdomu, kodėl ūkininkų privalomas sveikatos draudimas tik apie 10eur, o kitiems - apie 50eur? tai jeigu aš uždirbsiu 250eur su IDV, sumokėsiu PSD, GPM. VSD ir man nieko neliks, nes medžiagas tai pirkau, galiu ir į minusą taip išeit. suprantu, kad turiu mokėti mokesčius nuo to, kiek uždirbu, o ne nuo to, kiek kažkas nustatė.Į darbą nepriima, 60metų su viršum jau man, stažą turiu.

plepalai

plepalai portretas
Nesu tos srities specialistas, bet norint būti šaltkalviu, reikia mokytis ne vienus metus. Kad nedirbęs žmogus neva susirenka iš valstybės virš 700-erezija, maximum 135 EUR per mėn. gali prašyt iš seniūnijos, jokios nedarbo išmokos iš DB nėra mokamos, nes norint jas gauti, reikia turėti 12 mėn stažo per paskutinius 30 mėn, jei jo nėra, jokia išmoka nemokama. Stebina darbdavių neraštingumas.

Darbdavys

Darbdavys portretas
Ieškome pagalbinio darbininko- šaltkalvio už 700eurų į rankas. Ateina darbintis ilgalaikis bedarbis, sako: nieko nemoku, dirbau tai šen tai ten, nelegaliai ( suprantu, kad darbo biržoje buvo, kad nereiktų sodros pačiam mokėt) , bet už 700 eurų jam į darbą eiti neapsimika, nes atlyginimas mažai didesnis nei jis susirenka įvairių išmokų. Mokytojui ar gydytojui, baigusiems po du aukštuosius mokama ne daug didesnė, o kai kur ir tokia alga ir jie dirba, o bemoksliai beraščiai ne. Tai jūs man pasakykite- už ką jie gyvena? Atsakau- tie kurie dirba legaliai- sumoka didžiulius mokesčius ir dirbantis ir darbdavys ir iš mūsų visų išlaikoma šita dykaduonių armija. Reikia mokėti išmokas tik tiems, kurie daug metų dirbo, o dabar , laikinai , neturi darbo. Tie , kurie ištisai nedirba, išmokų turi negauti, tik tada jie pradės galvoti kaip jiems įsidarbinti . Darbo biržos visi mo0kymai , kvalifikacijų kėlimai yra bedarbių žaidimai. Sugaudykit visus nelegalus ir Valstybė gyvens geriau.

As

As portretas
Zmogus atsistoja i birza po 40 metu pirma karta jis nenusipelno gaut pinigu. Kokius mokescius sumokejas valstybei. Ir gauna su visais vienodai tokiam zmogui 100 proc moket reiktu tuos 9 men. Taip yra kur piknaudžiauja.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis portretas
Galiu naujai valdžiai subinlaižiaut.

Blin

Blin portretas
Jūs pirmiau susiekit tą nelemtą PSD su realiai gaunamomis pajamomis, užuot "iš lubų" nurašytų "grindų" reikalavę! Iš ko žmogui tą mokestį mokėt, jei uždirbus dešimtinę vos ne pusšimčio reikalaujama, kitų mokesčių nebeminint? O jei jau reikalaujat, kad bėdžiai mokėtų daugiau, negu uždirba, tai nurodykit, iš kur pasivogt pinigų psichavotam mokesčiui susimokėt. Duokit pažymą, kuria - vietoj pukštalieto - mojuodamas pajamų neturintis pilietis galėtų įpulti į banką ir pareikšti: Čia Apiplėšimas, Kraukit Pinigus Į Maišą, Maišą Sodrai Transportuokit, ba aš PSD pinigų neturiu!

juokinga

juokinga portretas
Man juokinga, kai žmonės nesupranta, kas yra PSD, kas yra draudimas nuo nedarbo, kas yra nedarbo draudimo išmoka ir tai vadina pašalpa. Žmonės moka mokesčius ir tik tada gauna nedarbo draudimo išmoką. Ir nereikia skiesti apie tai, kad pilna darbo, darbo yra pilna, tik dažnai už jį nenorima mokėti. Ten, kur mokamas atlyginimas, darbuotojų už durų eilė. Dejuoja tie darbdaviai,kurie nori, kad darbuotojas už sriubos lėkštę nugarą lenktų 12-a val. per parą.

Jonas Lietuvis

Jonas Lietuvis  portretas
Bedarbis -profesija. Ir tokie profesoriai -tarakonai yra kasdieninė neįdarbinimo agentūros duona. Tokia iniciatyva turėjo ateiti ne iš ministrės , o iš veltėdžių valdininkų , kokius 20 metų atgal šioje įstaigoje , kuri gamina pseudo rėmimo programas , kurios menamai sukuria darbo vietą , bet tas paremtasis su lengvatomis ir parama sunaikina esamą darbo vietą ir taip pagaminamas bedarbis.

Mokesčių mokėtojai

Mokesčių mokėtojai portretas
Pašalpinių turi nebelikti. Darbo pilna, bet darmajedai dirbt nenori.

nedrauskit

nedrauskit portretas
Nedrauskit, neskiepykite, negydkit, kad išmirtų patys. Gėris yra seimo nariai, jų padėjėjai, giminės ir artimieji, nes jie kuria pridėtinę vertę.O nekilo mintis sumažinti visokių VŠĮ, valstybinių įstaigų, seimo narių ir jų padėjėjų skaičiaus, ministerijų ir kitų institucijų?

manau

manau portretas
Kai tik prie lovio ši partija, laukiam pensijų atėmimo, neįgaliųjų pašalpų sumažinimo, naujų mokesčių įvedimo ir atlyginimo kėlimo seimo kelniatryniams. Nieko nesugeba šie tautos gelbėtojai, apart kišenių kraustymo neturtingiems žmonėms. Nedrauskit jus tų žmonių, baigsis pandemija, emigracija išspręs ir nedarbo problemą, galės moterėlių ministrėlių kompanija eit į prekybcentrius-šalies gerovės garantus atidirbinėt. Jokios kompetencijos, jokio bendro problemos matymo ir ateities vizijos pas nekurias ponias nėra. Statykit kalėjimus-gera investicija ateičiai.

Nenori brudai savarankiškai susimokėt PSD

Nenori brudai savarankiškai susimokėt PSD portretas
todėl lekia į Darbo Biržą kad įsiregistruot kaip bedarbis kad tik nereikėtu mokėt iš savo kišenės, o Darbo Birža tik už tokius ir moka PSD iš mūsų mokėtojų surinktų mokesčių. Gerai dabar bus, kad prikirps uodegas šitiem lodariam pašalpiniam.

ieva

ieva portretas
tai gal ministrė padės susirasti darbą, kad tokia išmintinga

Siaubas

Siaubas portretas
Bedarbiai apsidraudžia iš vakaro ryte pasidaro operaciją,tarė Ministrė NAVICKIENĖ,šventi žodžiai iš šventosios lūpų.Siaubas.

jadze be dantu

jadze be dantu portretas
greit bus kapiec

Blinda

Blinda portretas
Ar sitie .... ka nors gero zmonems duos, ar tik vis daugiau ir daugiau spaus? Ar tam mes juos renkam, kad savo "kiaules akimis" sunkintu musu gyvenima ir vis labiau varytu i nevilti? Versti ta vyriausybe velniop!

BAISU

BAISU portretas
Va čia tai vaiku darželis LT valdo

JANE

JANE portretas
Jau atšaukė. Nežino kur koja kur ranka. KOMUNIKACIJA

per korona

per korona portretas
tokias nesamonias daro

Na taip

Na taip portretas
Tik pamus ubagą dar didesniu ubagu gali padaryti arba, vagiu, plešiku, benamių, tėvų senų išlaikytinių. Pone Navickiene į darbink mane nes man 60m.iki pensijos toli o į darbą niekas nenori priimt, galiu tau namus tvarkyti. Laukiu atsakymo.

rex

rex portretas
jau paneige ,atseit netaip suprato ja,ji tikrai uz tai kad psd butu sumokama valstybes

Labai protingai nusprendė ministrė M. Navickienė

Labai protingai nusprendė ministrė  M. Navickienė portretas
Šitiek metų mes mokesčių mokėtojai turėjom už tuos lodarius mokėt PSD. Tegu eina dirbt ir tada darbdavys sumokės, o jeigu nenorės dirbt, tada tegu pats susimoka iš savo kišenės, žinos kiek kainuoja metams PSD. Visi tinginiai nenorintys dirbt užsiregistruoja Darbo Biržoj kad už juos būtu sumokama PSD, šitiek daug metų jie taip darė, kad tik jiem patiem nereikėtu mokėt PSD.

Alis...

Alis... portretas
hm...

Anonimas

Anonimas portretas
Burzujai, seimo ziurkes, prezidentura pritaria. Ekspertai, profesoriai ir politologai skaito ir rekomenduoja BEDARBIUS BUTINA ZUDYTI. Kam reikalingi alkani snukiai. Su minia bedarbiu ir socialciku geroves nesukursim. Nereikalingu zmoniu zudymas Lietuvoje turi tapti tautine pazangia ir inovacyvia tradicija.

Sd

Sd portretas
o bedarbis tai ne is sios valstybės? Zmogaus sveikata ir gyvybe dzin...? Kas gi svarbu tada ?

Anonimas

Anonimas portretas
Nera, turbut jokios kitos salies,kur butu apmokestinami nedirbantys pilieciai,prievartos budu-sveikatos draudimu.Kokiu pagrindu?Neturi draudimo-negauni paslaugu.

Rada

Rada portretas
Kaip tik turėtų valstybė bedarbiams apmokėti psd, kai seimo narių padėjėjams algas pakelti, tai pinigų yra, kaip bedarbiams, tai špyga...

Galerijos

Daugiau straipsnių