M. Skuodis apie kalio trąšų tranzitą: kamuolys yra režimo pusėje

Grįžti į straipsnį

Anonimas

Anonimas portretas
Visos tos sankcijos Baltarusijai tik i nauda Rusijai,toks jausmas kad tie sankcijų šalininkai yra Rusijos geriausi draugai.

Kęstas

Kęstas portretas
Dabar nevykes laikas išardyti Lietuvos geležinkelius. Visi nori sumažinti transporto taršą, todėl daugiau vysto geležinkelius, kuriems galimą panaudoti švarią elektros energiją. Liberal-konservatoriai daro priešingai, negu visas pasaulis, ir šiuo geležinkelių valdymo klausimu. Lietuvos geležinkeliai negali išlikti be Baltarusijos krovinių, nes šios brangios technikos išlaikymui naudojome daug Baltarusijos pinigų. Bandyti suversti kaltę Baltarusijos valdžiai už mūsų politikavimo mums sukeltas problemas yra naivu. Lietuvos liberal-konservatoriai teigia, kad Baltarusijos valdžia privalo atsistatydinti, tik tada mes vežiosime jų trąšas, aišku, pirmiausia pasidalinę pigiai nupirktus baltarusių turtus. Nieko tokio nebus, galime nesvajoti. Nuorodas ir platesnį aptarimą galima rasti, guglinant žodžius apie mokslą-studijas-ekonomiką.

aha

aha portretas
Lietuvos transpotininkai vos pergyveno "agronomu" ivazija bet itariu kad pilitizuotu auditoriu ekonomistu ir buchalteriu valdymo nepergyvens nei Geležinkelis nei Uosto kompanijos.

To siaip

To siaip portretas
Skuodi čia tu? Bukumo isikunijame tu:)

Klpd.

Klpd. portretas
Tai ko ponas Skuodas nepadėkoja viešai tam kuris šitą cirką padarė? Gali dar iki žemės nusilenkt ir Broileriui ir pridurkų vyraiusybei.

Režimas

Režimas portretas
režimu režimą vadina...

Purgativus

Purgativus portretas
Kai lietuvių idiotai kalba anglų idiomom tai jau dugnas-nemokate reikšti minčių lietuviškai landzberginiai snargliai.

Jonas

Jonas portretas
Konservu nusikalteliu grupuote vis daugiau traukia lietuvos ekonomikos likucius i dugna. O ka, zmones, taip toliau kentes, ir lauks, kol numaus paskutines kelnes? Uz visus svolociu nusikaltimus mokesim mes, tuoj ives naujus mokescius. Gal vis del to atsibusti, ir prie seimo, zmones?

Anūko vertybinės politikos krachas

Anūko vertybinės politikos krachas portretas
DEBILAI VALDŽIOJE DARO VISKĄ,KAD LIETUVAI IR JOS ŽMONĖMS BŪTŲ KUO BLOGIAU.Dar jie stato salygas Baltarusijai,tuoj graušit morką prie suskilusios geldos,Lietuvos laivyną jau pridavėt į metalo laužą,dabar galėsit vagonus su traukiniais priduoti..Vilnius patapo gayropos galine stotele ,ir visa tai dėl chuntos įsivaizduojamos vertybinės politikos,kurios paslėptas tikslas popigiają užgrobti Baltarusijos turtą..

manau

manau portretas
Demencinių imbecilų valdžia.

Hihi

Hihi portretas
lt_DEbilu_kRasStAss....

Siaip

Siaip  portretas
Gal laikas isgylinti kad sankcijos ivestos tik tam tikrom kalio trasu pogrupem pagal savo sudeti… ten vel sudirbo komercija ir daliai trasu bus leista prekiauti ir exportuotu butent tas kurias turi rusu exportuotojai o kitos bus uzdraustis ir rinka uzims tiekiamos is Kanados ar dar kur. Makri verslas ir daugiau nieko :)) niekam neidomu ka batia ten terrarizuoja pas save.

Rus

Rus portretas
Lietuvos šviesuolis asilas, manau patys supranta dabar ka praranda Lietuva ir tai pajaus vasario menesi kai bus atleidinejami darbuotojai is istaigu ir taip Lietuva jau tampa islaikytine gyvena is paskolu, ožiai daro vis blogiau kad Lietuvos ekonomika ristusi i apačia.

Galerijos

Daugiau straipsnių