Ministerija atsisako automobilio registracijos mokesčio

Grįžti į straipsnį

Alis...

Alis... portretas
reikia įvesti Turto mokestį... tam tarpe už visą turimą turtą... nori turtingai gyvebti,- dalinkis su beturčiais... bus taip vadinamas neosocializmas...

Lietuvis

Lietuvis portretas
Šlykštynės už tai tauta jų ir nekenčia.

M.

M. portretas
Panašus mokestis buvo LTSR laikais. Kai Lietuvoje sugalvojo įvesti akcizą kurui tą mokestį panaikino, kad nebūtų dvigubo apmokestinimo. Dabar įteisina dvigubą to paties daikto apmokestinimą. Ar tai teisėta?

Op

Op portretas
Tas pats, kas mokėti už elektra nors jo neįjungęs, bet turi teisę įsijungti, arba mokėti už šildymą vasaros sezonu metu nes turi leidimą gauti šilumos energiją, nors jos nenaudoji.

Op

Op portretas
Pats skaičiavimas yra nesąžiningas. Nes skaičiuojama už turėjimą leidimą dalyvauti eisme, o ne už dalyvavima jame. Jei aš 2 mėnesius su automobilių nevažiuoju, vistiek už tai susimoku. Jei savaitėje tik 1 kartą važiuoju, vistiek susimoku už visus metus. Absurdas.

Epic

Epic portretas
Palei įstatymą, pardavėjas įregistruos įvežtą transporto priemonę metų pradžioje, su ja važinės. Pirkėjas nusipirkęs, metų gale susimokės taršos mokestį :D "Įstatymo projektas pataisytas atsižvelgus į rekomendacijas ir kitų šalių praktika"

O taip

O taip portretas
Apskritai galėtu apmokestinti pačia transporto priemonę. Ne dėl taršos, o dėl infrastruktūros gerinimo automobiliams. Aikštelių, kelių įrengimui.

GGG

GGG portretas
Plokite katučiu Konservų/Liberalu garbintojai...

JO

JO portretas
bus kasmetinis ir didesnis... matyt lansnelegalus ner uz ka sert...

Galerijos

Daugiau straipsnių